B.I.G Makumba
UFC Middleweight
Dobry towar i każdego napompujesz.
Ja mam teraz gościa na siłce no kurwa 2 x większy ode mnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam teraz gościa na siłce no kurwa 2 x większy ode mnie
Ja mam teraz gościa na siłce no kurwa 2 x większy ode mnie, a jego maksami to ja rozgrzewkę robię. Niepojęte to jest jak niektórzy mają genetycznie dobre receptory i rosną jak pojebani.
![]()
Dlatego kettle, drille, tarcze i ZA-PA-SY! A nie jakieś pompowanie muskli jak parówaDobry towar i każdego napompujesz.
Ja mam teraz gościa na siłce no kurwa 2 x większy ode mnie, a jego maksami to ja rozgrzewkę robię. Niepojęte to jest jak niektórzy mają genetycznie dobre receptory i rosną jak pojebani.
![]()

wąchanie czyiś jaj, czyżbyś ostatnio siedział w dagestanie?Dlatego kettle, drille, tarcze i ZA-PA-SY! A nie jakieś pompowanie muskli jak parówa![]()
Wystarczy, że pojedzie na Jerzyce.wąchanie czyiś jaj, czyżbyś ostatnio siedział w dagestanie?

Rzucam czarnuchów na polski asfalt (bo tam ich miejsce, niestety, w afryce nie mają asfaltu) a wąchać nie ma co, bo czarnuchy nie mają jaj (choć jebią jak z murzyńskiej chaty)wąchanie czyiś jaj, czyżbyś ostatnio siedział w dagestanie?
Jerzyce

co ty kurwa, szplin montana?Rzucam czarnuchów na polski asfalt (bo tam ich miejsce, niestety, w afryce nie mają asfaltu) a wąchać nie ma co, bo czarnuchy nie mają jaj (choć jebią jak z murzyńskiej chaty)
Mam bardzo podobnie jak ty tak jak ostatnio pisałem trenuje od roku robię same pompki dipy i podcisgam się na drążku (jak.mam okazje)byłem ostatnio na siłowni sprawdzić ile wycisnę i pyklo 140kg na klatę na 2 ruchy heh a ledwo co różnie się od przeciętnych JanuszyDobry towar i każdego napompujesz.
![]()
Mam bardzo podobnie jak ty tak jak ostatnio pisałem trenuje od roku robię same pompki dipy i podcisgam się na drążku (jak.mam okazje)byłem ostatnio na siłowni sprawdzić ile wycisnę i pyklo 140kg na klatę na 2 ruchy heh a ledwo co różnie się od przeciętnych Januszy

Pięknie.Mam bardzo podobnie jak ty tak jak ostatnio pisałem trenuje od roku robię same pompki dipy i podcisgam się na drążku (jak.mam okazje)byłem ostatnio na siłowni sprawdzić ile wycisnę i pyklo 140kg na klatę na 2 ruchy heh a ledwo co różnie się od przeciętnych Januszy
to płaskiej nie robisz? Myślałem że to najważniejszePięknie.
Ja pewnie bym tego nie wycisnął. 3 lata płaskiej ławy nie widziałem na oczy.
Dlatego kettle,

To akurat nie jest problem
![]()
Najważniejsze jak chcesz sobie szybko barki rozpierdolić. Tak skończy większość "dzików" od WK, bo tam jest technika "oby podnieść".to płaskiej nie robisz? Myślałem że to najważniejsze
Podrzucisz mordeczko te badania albo chociaz strescisz? Ja tez odstawilem plaska juz jakis czas temu dzwigam max swoj ciezar ciala jak zrobie raz na jakis czas na plaskiej a wlasnie czesciej robie na skosie hantlami.Wilk wrzucał ostatnio badania, które pokazywały że skos > pozioma.
Najważniejsze jak chcesz sobie szybko barki rozpierdolić. Tak skończy większość "dzików" od WK, bo tam jest technika "oby podnieść".
Kulturystyka to nie trójbój gdzie trzeba tylko przerzucić. Wilk wrzucał ostatnio badania, które pokazywały że skos > pozioma.

Ja akurat skosu na sztandze nie zrobię bo nie mogę opuścić do samej klaty, brak rwie jak pojebany ale jak zrobię na hantlach to jest git.
Najważniejsze jak chcesz sobie szybko barki rozpierdolić. Tak skończy większość "dzików" od WK, bo tam jest technika "oby podnieść".
Kulturystyka to nie trójbój gdzie trzeba tylko przerzucić. Wilk wrzucał ostatnio badania, które pokazywały że skos > pozioma.

Ja akurat skosu na sztandze nie zrobię bo nie mogę opuścić do samej klaty, brak rwie jak pojebany ale jak zrobię na hantlach to jest git.
Wiem że jest to przez płaską jak piszesz lecz jest drugi problem, lubię zarzucić 150kg na serie i targać ten ciężar jak pojebany![]()
Skos hantle najlepsze ćwiczenie na cyce. Największy zakres ruchu i praca w każdej fazie. Hany Rambod ten trener wszystkich top z olimpi zawsze im pisze hantle. Zawsze!Podrzucisz mordeczko te badania albo chociaz strescisz? Ja tez odstawilem plaska juz jakis czas temu dzwigam max swoj ciezar ciala jak zrobie raz na jakis czas na plaskiej a wlasnie czesciej robie na skosie hantlami.
Jak trenowałem kulturystycznie to momentalnie się pozbyłem tej płaskiej ławy bo zwyczajnie tak jak Siwy piszę lepiej klatka pracowała w ćwiczeniach z hantlami. Ja osobiście nigdy nie miałem presji na ciężar, ale za to zawsze dopieszczanie techniki i czucie tego mięśnia, a jeśli chodzi o budowanie wytrzymałości to już tam inna sprawa. Zerknę też na materiał bo to zawsze ciekawi w kontekście rozwoju.Skos hantle najlepsze ćwiczenie na cyce. Największy zakres ruchu i praca w każdej fazie. Hany Rambod ten trener wszystkich top z olimpi zawsze im pisze hantle. Zawsze!
@pyrazgr zazdroszczę ludziom zdrowych barków. Mnie 100 na kiju zabije, a hantle 50 wypierdole. Tragedia.
Grubas przejrzyj, tam masę badań wrzuca. Polecam. Jeden znajomy miał bloki treningowe od niego no gość zna się na robocie. On teraz zaczął też wrzucać na yutub 7nutrition.
Tyle, że ten dopakowany syn przez większość życia był wychowywany przez samotną matkę, a ten gruby przez większość życia miał ojca w domu (tzn może nie dosłownie bo jednak kariera aktorska itp.).

A co badania mówią o dipach?Skos hantle najlepsze ćwiczenie na cyce.
no co?A co badania mówią o dipach?
Że mają dużo tłuszczu, ale do nachosów dip serowy wchodzi jak złoto.A co badania mówią o dipach?
Gównono co?