alww
UFC Middleweight
Ależ by klapsy wchodziły!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ależ by klapsy wchodziły!
To zniszczone ścięgna, mięśnie płaczą bo sztanga była używana.Czuje całe ciało po wczorajszym treningu na sztandze, co zrobiłem nie tak, że sztanga zadziałała?
Nie no jak zrobię 2 godziny kółek gimnastycznych to na drugi dzień uczucie jakby ktoś przepałował porządnie, właśnie ścięgna, mięśnie głębokie i wszystkie inne to jest jakaś masakra.To zniszczone ścięgna, mięśnie płaczą bo sztanga była używana.
Po kalistenice byś dziś wstał jak nowy bóg i nic nie poczuł, byłbyś szczęśliwym człowiekiem
Wiadomo, jaja sobie tylko robie.Nie no jak zrobię 2 godziny kółek gimnastycznych to na drugi dzień uczucie jakby ktoś przepałował porządnie, właśnie ścięgna, mięśnie głębokie i wszystkie inne to
Dokładnie, wtedy wychodzi najlepszy treningWniosek? Jedno i drugie działa, trzeba łączyć :)
Pół roku bez rękawic, wczoraj był powrót i było kurde ciężko
Od razu mięśnie inaczej zapracowały, dobrze było wrócić.
Kick, wcześniej kilka lat boksowałem.Kick czy bok

Będziesz się turlał ze spoconymi chłopakami?Kick, wcześniej kilka lat boksowałem.
Teraz mam głupie myśli by sprawdzić jak szybko się połamie jak pójdę na MMA![]()
Dajcie mu zapaśnikaKick, wcześniej kilka lat boksowałem.
Teraz mam głupie myśli by sprawdzić jak szybko się połamie jak pójdę na MMA![]()
Będzie sprawdzał czy ten słynny oil check jest naprawdę taki przyjemny, przy okazji spojrzy na świat przez Arabskie GoogleBędziesz się turlał ze spoconymi chłopakami?
Krejzi
MarzenieBędziesz się turlał ze spoconymi chłopakami?
Krejzi

KrejziDajcie mu zapaśnika
Najgorsze co wspominam z treningów mma to zadaniówki z ludźmi którzy jarali szlugi.Marzenie
Krejzi

Wiadomka!Już wolałem robić z +10 kg byczkami niż z tymi jebanimi śmierdzielami.
NajgorzejBędziesz się turlał ze spoconymi chłopakami?
Tobie to nie grozi na samoobronie dla kobiet, spokojnie.Najgorzej
Nie śmiej się z niego, bo Karolina Kowalkiewicz też zaczynała od samoobrony dla kobietTobie to nie grozi na samoobronie dla kobiet, spokojnie.

A skończyła na OF, myślisz że @Miskatonic podąży tą samą drogą?Nie śmiej się z niego, bo Karolina Kowalkiewicz też zaczynała od samoobrony dla kobiet![]()

Najpierw KSW, potem UFC, na koniec OF, jego życie jego sprawa, jeśli krzywdy tym nikomu nie robi to może machać kiełbasą do kamer i z tego zarabiać :D
Kiełbasą ciężko podnosić z ziemi pieniądze.Najpierw KSW, potem UFC, na koniec OF, jego życie jego sprawa, jeśli krzywdy tym nikomu nie robi to może machać kiełbasą do kamer i z tego zarabiać :D
Chyba że ruchasz stare Niemki albo AustryjaczkiKiełbasą ciężko podnosić z ziemi pieniądze.
kozacka ta kamizelka
Będzie trzeba się nakraść w sezonie wiosenno letnim w robocie i może się coś kupi, ale najpierw kettle 2x 36kg i zwykła kamizelka 50kg od bushido pewnie wleci.![]()
EZ-VEST® W2
Najcięższa kamizelka obciążeniowa na rynku. Załaduj dowolną płytę obciążeniową — z przodu, z tyłu lub z obu stron. Aluminium lotniczej jakości, regulowane dopasowanie, zdejmowane wyściółki. Do kalisteniki z obciążeniem, marszów z plecakiem i treningu siłowego.kensuifitness.com
Złodziejstwo
Za gejoskie szelki 500zł
Mam chyba 36 kg od bushido i przy dużym wypchaniu jest zwyczajnie niewygodna.Będzie trzeba się nakraść w sezonie wiosenno letnim w robocie i może się coś kupi, ale najpierw kettle 2x 36kg i zwykła kamizelka 50kg od bushido pewnie wleci.