Siedem
NoLife FC
A weź wstaw fotkę jaką masz formęnie wejde w nia jestem gruba swinia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A weź wstaw fotkę jaką masz formęnie wejde w nia jestem gruba swinia
A potem beka ze jestem starszym bratem szplinaA weź wstaw fotkę jaką masz formę
Ale czemu? Też będziesz na zdjęciach stał na rękach?A potem beka ze jestem starszym bratem szplina
Wtedy porównamy progres, pokaż od czego startujesz i napisz ile już ćwiczysz.Jak bede mial co pokazac to wstawie
Bedzie na to czas jak bedzie co porownywac. Na ten moment to obraz nedzy i rozpaczy. Głownie pompki w roznych wariacjach przysiady czasem siłka plus gumy oporoweWtedy porównamy progres, pokaż od czego startujesz i napisz ile już ćwiczysz.
Ty a co szplin wstawiał ostatnio gdzieś jakieś zdjęcia? Czy tylko te co na rękach stoi widziałeś?A potem beka ze jestem starszym bratem szplina
Chodzi o mase byku. Szplin jest poteżnym slusznie wygladajacym dorodnym samcem.Ty a co szplin wstawiał ostatnio gdzieś jakieś zdjęcia? Czy tylko te co na rękach stoi widziałeś?

Większość to mięśnie prawda?Chodzi o mase byku. Szplin jest poteżnym slusznie wygladajacym dorodnym samcem.
No ja jestem słuszniejszy
waze 135 kg majac 178 czego ty sie spodziewasz

Chodzi o mase byku. Szplin jest poteżnym slusznie wygladajacym dorodnym samcem.
Nawet tak nie żartuj
Bardzo dobre proporcjeChodzi o mase byku. Szplin jest poteżnym slusznie wygladajacym dorodnym samcem.
Moj wzórBardzo dobre proporcje
Szplin kłamie że jest gruby.Chodzi o mase byku. Szplin jest poteżnym slusznie wygladajacym dorodnym samcem.
Nie jest gruby? Może jeszcze powiesz, że ma więcej niż 18 lat?Szplin kłamie że jest gruby.
A powiem, zaraz będzie miał 3 osiemnastkę.Nie jest gruby? Może jeszcze powiesz, że ma więcej niż 18 lat?
A powiem, zaraz będzie miał 3 osiemnastkę.
To co, ty 40 jajek na śniadanie i 3 kg sera? Takiej masy na jogurtach się nie zbuduje.Chodzi o mase byku. Szplin jest poteżnym slusznie wygladajacym dorodnym samcem.
Przestalem palic i złapalem 4 dychy wiele lat temu. A potem bujałem sie od 89 kilo do wagi obecnej. Moja stała to 124kg teraz sie troszke zajebałem mułemTo co, ty 40 jajek na śniadanie i 3 kg sera? Takiej masy na jogurtach się nie zbuduje.

Przestalem palic i złapalem 4 dychy wiele lat temu. A potem bujałem sie od 89 kilo do wagi obecnej. Moja stała to 124kg teraz sie troszke zajebałem mułem![]()
A co ten Majusz już tak leży jakby był gotowy? Niby leży a stoi...
A co za różnica maczuga za miliony a duży młot wyburzeniowy?Dotarła maczuga (macebell) 12,5kg, metrowy ponad trzonek jakie to ciężkie jest…..jednocześnie ile satysfakcji daje. Musze opanować w tym technikę krok po kroku. Niby te mniejsze maczugi ciężkie też wymagające, ale ta maca to jest inny poziom tej balistyki i wyhamowania ciężarem
Pewnie jakieś 1000złA co za różnica maczuga za miliony a duży młot wyburzeniowy?

3 stówki to miliony ? Aż tak źle w tej budowlance płacą ? FatalnieA co za różnica maczuga za miliony a duży młot wyburzeniowy?