Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Chodzi o mase byku. Szplin jest poteżnym slusznie wygladajacym dorodnym samcem.
No ja jestem słuszniejszy :cool:

waze 135 kg majac 178 czego ty sie spodziewasz
1000007156.jpg

yoo

Plan na dzis był :

rozgrzewka 3x20 na 91

Proba 120 na tyle ile pojdzie. Z racji braku odpowiedniego sprzetu chcialem popdpiac talerz 10 kg do kamizelki. Po 20 minutach podduszania sie kamizelka i obracania talerza okazalo sie ze to jest nie wykonalne(przynajmniej dla mnie). Wzialem plecak wsadzilem wklady od kamizelki i dwa talerze. Dwie minuty sie czailem jak go zalozyc w koncu sie udalo. Poszło 11 sztuk, ale plecak od ciezaru sie zsunał i bardziej mi obciazal ledzwiowy niz klatke(tak to odczuwalem) Własnie wtedy skonczyłem trening rzucajac wujami i kurłami. Od wczoraj juz czulem ze jestem jakis słabiutki, ale ta walka z kamizelka to juz mnie wykonczyła przed samyym podejsciem. Dwa dni przerwy i wracamy do 120. Bede mial 48 godzin na rozwiazania techniczne.
Najgorsze jest to ze ja sie przyzywyczajam do jakies ulozenia ciała i jak mi ciezar uceiak troche w jedna albo inaczej lezey to juz mi cieknie piana.

Pozdro i smutełek ze był chuj nie trening

Dotarła maczuga (macebell) 12,5kg, metrowy ponad trzonek jakie to ciężkie jest…..jednocześnie ile satysfakcji daje. Musze opanować w tym technikę krok po kroku. Niby te mniejsze maczugi ciężkie też wymagające, ale ta maca to jest inny poziom tej balistyki i wyhamowania ciężarem

Dotarła maczuga (macebell) 12,5kg, metrowy ponad trzonek jakie to ciężkie jest…..jednocześnie ile satysfakcji daje. Musze opanować w tym technikę krok po kroku. Niby te mniejsze maczugi ciężkie też wymagające, ale ta maca to jest inny poziom tej balistyki i wyhamowania ciężarem
A co za różnica maczuga za miliony a duży młot wyburzeniowy?

Back