Brawler098
WSOF Middleweight
Co polecasz do treningu nóg w domu?
Wszelkie bułgary, stepy bokiem, mosty biodrowe jednonóż, wykopy w tył, prostowanie nogi leżąc bokiem, sumo siad itd poszukaj, jest tego od groma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co polecasz do treningu nóg w domu?
Tylko ta omega i witaminą D3.@Brawler098 Jak masz czas, mógłbyś napisać czym się suplementujesz i w jakich ilościach? Pamiętam dawkę omega 3 miałeś sporą, używasz kreatyny? Bo teraz normy sie zmieniają, trochę cykam się tych hardkorowych dawek z uwagi na nerki.
Zapytałem bo u mnie jednak suplementacja jest spora, teraz czytam dużo o właściwościach kognitywnych kreatyny w dużych dawkach.Tylko ta omega i witaminą D3.
Jak nie zapomnę, bo teraz tydzień nic nie brałem
Wołowina, jaja, tłuste ryby, dziczyzna, inne mięso - najlepsze suplementy
Trena nie bij to nerki będą całe.@Brawler098 Jak masz czas, mógłbyś napisać czym się suplementujesz i w jakich ilościach? Pamiętam dawkę omega 3 miałeś sporą, używasz kreatyny? Bo teraz normy sie zmieniają, trochę cykam się tych hardkorowych dawek z uwagi na nerki.

Nie zazdrość mały koksie :)Trena nie bij to nerki będą całe.
![]()
Jak liczysz masę pompki? Przecież to nie drążek, czy dipy, że masz 100% własnej masy, tylko w pompce to jakieś 60% masy własnej chyba. Może ważysz 120kg to rozumiem.Mój cel pompkowy to 120x20. Obecnie to 120x10(moja pompka wazy 91 plus kamizelka 30)
Robilem teraz 91 na 5x20 a teraz przechodze na 101 na 5x20. Czy moze macie jakis lepszy plan zeby to 120 na 20 w koncu poszlo?
Brawler098 Wrestlerek
135kg nogi mam troche wyzej niz rece. Wychodzi mi 91/93 na wadzeJak liczysz masę pompki? Przecież to nie drążek, czy dipy, że masz 100% własnej masy, tylko w pompce to jakieś 60% masy własnej chyba. Może ważysz 120kg to rozumiem.
No to grubo, nie pomogę, bo nie robię pompek z kamizelką, bo jej nie mam. Myślę, że jak z każdym treningiem na siłę czyli mniej powtórzeń, więcej serii i progresja ciężaru na kamizelce.135kg nogi mam troche wyzej niz rece. Wychodzi mi 91/93 na wadze
Zgodziłbym sie ale docelowo walcze o 20 powtorzen na 120 kilo.No to grubo, nie pomogę, bo nie robię pompek z kamizelką, bo jej nie mam. Myślę, że jak z każdym treningiem na siłę czyli mniej powtórzeń, więcej serii i progresja ciężaru na kamizelce.
Moj nowy idol:)Znany.
Ktoś jeszcze ma wątpliwości co do treningu z własną masą ciała? Taki fatboy na klasycznej siłowni do niczego by nie doszedł.....a siła tam siedzi potężna
Nie ważne ile ważysz, ważne czy umiesz tym zarządzać. Im silniejsze mięśnie głębokie i poczucie ciała w przestrzeni tym czujesz się lżej i to jest trening umiejętności - ciekawy , a nie tępe dokładanie na patyk czy na maszynach....
Nie chcę Ci psuć narracji, ale kolo nie unika sztangiZnany.
Ktoś jeszcze ma wątpliwości co do treningu z własną masą ciała? Taki fatboy na klasycznej siłowni do niczego by nie doszedł.....a siła tam siedzi potężna
Nie ważne ile ważysz, ważne czy umiesz tym zarządzać. Im silniejsze mięśnie głębokie i poczucie ciała w przestrzeni tym czujesz się lżej i to jest trening umiejętności - ciekawy , a nie tępe dokładanie na patyk czy na maszynach....
Nie chcę Ci psuć narracji, ale kolo nie unika sztangi
Takie tam klasyczne ohp jak na klasycznej siłowni

Silny jest jebany, bankowo cos cwiczyl przed smalcosteronem110 kg bez pomocy nóg i bioder![]()
Żeby zrobić taką pompkę z dwoma punktami podparcia na krzesłach jak kolo robi, to trzeba być w chuj chudym szczurem albo w chuj silnym kolesiem. Widać, że to żaden spaślak-piwniczak tylko prawdziwy mężczyzna o idealnej sylwetce, pod którą jest kurewsko dużo mięsaSilny jest jebany, bankowo cos cwiczyl przed smalcosteronem
O tym mowie. I gdyby nie to ze cwiczysz w leginsach to myslałem ze to tyŻeby zrobić taką pompkę z dwoma punktami podparcia na krzesłach jak kolo robi, to trzeba być w chuj chudym szczurem albo w chuj silnym kolesiem. Widać, że to żaden spaślak-piwniczak tylko prawdziwy mężczyzna o idealnej sylwetce, pod którą jest kurewsko dużo mięsa

Jak to sie nazywa z 12 sekundy. Chodzi mi o ten drazek z bajerami
, wkładasz w dziurki na jakiej chcesz wysokości i doczepiana stacja do dipów.
Ty sterydziarzu:PKlatka czyli gym rack, szukasz i modyfikujesz pod siebie, najlepiej żeby był właśnie drążek, do którego doczepisz kółka gimnastyczne, stojaki pod SZTANGĘ są w każdym, wkładasz w dziurki na jakiej chcesz wysokości i doczepiana stacja do dipów.
U mnie pizda straszna, naciągnąłem lub naderwałem prawą klatkę przy łączeniu z barkiem na kółkach robiąc dipy kilka dni temu i nie mogę zrobić nawet serii 30 pompek, bo mi wszystko puszcza. Do tego mam jakąś grypę, wszystkie mięśnie mnie nakurwiają i nawet kettlem 24kg nie daje rady machać. Czuje się jak zwiotczały flak, zero nabicia, energii, jakbym w życiu nie trenował![]()
Sterydy są w planach za kilka lat, tyle co różnych narkotyków w siebie wpierdoliłem przez kilka lat to i sterydy trzeba będzie spróbować, raz się żyjeTy sterydziarzu:P
Mam nadzieje ze nic powaznego. Marzą mi sie pompki na tych kólkach tylko nie mialem gdzie zawiesić.
Musze poszukac jakiegos mini mini dla siebie bo nie stety bede to instalował w bloku.
Mialem cos przy tym sciegnie pod barkiem co konczy klatke i musialem mocno zejsc z ciezaru. Juz nie boli ale musze sie dobrze rozciagnac i rozgrzac przed i w trakcie. Mi sie to stało od bardzo waskich pompek przestalem robic na bardzo wąsko. Ale pierdoliłem sie z tym z pare miesiecy.
moze za mocno cwiczysz?Sterydy są w planach za kilka lat, tyle co różnych narkotyków w siebie wpierdoliłem przez kilka lat to i sterydy trzeba będzie spróbować, raz się żyje
Jak do 29 roku życia nie miałem nigdy żadnej kontuzji, która wykluczyła by mnie z trenowania jakiejkolwiek partii mięśniowej, tak teraz co raz częściej coś.
Myśle, że od listopada przesadziłem, nie odpuściłem żadnego treningu i jechałem do upadku mięśniowego każdą serie, treningi ponad 2 godziny z rozgrzewką i same złożone ćwiczenia, żadnych izolacji i luziku. Do tego jestem totalnym amatorem i nie mam dopiętej diety, witamin, minerałów, supli i snu. No i organizm wytrzymał 3 miesiące, powinienem zrobić roztrenowanie/deload, a ja dalej full pizda i mam efekt.moze za mocno cwiczysz?
Dotknąłeś sztangi i od razu się rozjebałeś!Klatka czyli gym rack, szukasz i modyfikujesz pod siebie, najlepiej żeby był właśnie drążek, do którego doczepisz kółka gimnastyczne, stojaki pod SZTANGĘ są w każdym, wkładasz w dziurki na jakiej chcesz wysokości i doczepiana stacja do dipów.
U mnie pizda straszna, naciągnąłem lub naderwałem prawą klatkę przy łączeniu z barkiem na kółkach robiąc dipy kilka dni temu i nie mogę zrobić nawet serii 30 pompek, bo mi wszystko puszcza. Do tego mam jakąś grypę, wszystkie mięśnie mnie nakurwiają i nawet kettlem 24kg nie daje rady machać. Czuje się jak zwiotczały flak, zero nabicia, energii, jakbym w życiu nie trenował![]()