Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Silicon Valley/Dolina Krzemowa dawno tak się nie śmiałem oglądając jakiś serial.
obejrzyj do konca i stwierdz bo oby dwa seriale maja swoj klimat.Jestem po 3 odcinku i nawet ciekawy, ale IMO jednak "The Missing" ze swoim klimatem ze dwie półki wyżej stoi.
Obejrzę ;)obejrzyj do konca i stwierdz bo oby dwa seriale maja swoj klimat.
No musialo Ci sie podobac skoro obejrzales tak szybko ;)@Scurvol Broadchurch 8/10 Zakończenie sezonu mi się podobało. Szkoda, że 2 sezonu dopiero 1 odcinek ;)
Ano moge, szkodą ze mi najpierw zaspoilerowałeś :Pjak bys mogl to zrob z tego,ze spoiler bo ja nie wiem jak :p
W nocy to tak zawsze czas inaczej leci ;)No musialo Ci sie podobac skoro obejrzales tak szybko ;)
to zaden spoiler.takze luz:p tak tylko ta postac jakos wydaje mi sie podejrzana.;) bez zadnych logicznych przeslanekAno moge, szkodą ze mi najpierw zaspoilerowałeś :p
W nocy to tak zawsze czas inaczej leci ;)
mi się każda wydaje podejrzana
JezusMaria!!! huehuehue dzieki,juz pozyczam ;) tak swoja droga to wole ogladac od razu calosc,wkurza mnie to czekanie@Scurvol, już 7 minut jest Broadchurch.S02E02.720p.HDTV.x264-TLA ;)
Też ja na 1 sezon czekałem :Dtak swoja droga to wole ogladac od razu calosc,wkurza mnie to czekanie
Jeszcze nie wiem, leży i czeka :PSą tu jacyś fani Banshee ?
Własnie kilka ostatnich odcinków było takich jak pierwsze sezony ;)Z jednej strony spoko, ale to już nie jest to co na początku.