Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma żadnego porównania, Spartacus przy Rome to bajka dla dzieci, .
Fargo IMO mistrzostwo,naprawde polecam!Fargo panowie polecacie ? Obsada miodna, zasysam pilota, zobaczymy czy trzyma poziom filmu Coenów.
Rome, wstyd się przyznać, ale jeszcze nie oglądałem... No to mam dwa seriale na długie styczniowe wieczory :D
Ale tylko pierwszy sezon.Dawaj Rzym - arcydzieło "małego ekranu".
Nie widziałem jeszcze serialu, ale widze musze zobaczyć bo wg mnie Fargo braci C. miażdży.Serialowe Fargo lepsze od oryginału.
no wlasnie obejrzalem pierwsze dwa odcinki,pierwszego sezonu i juz wiem,ze obejrze calosc. Naprawde bardzo dobrze sie zapowiada,przypomina troche "The Missing". @Grzechu jak nie widziales to polecam,powinno Ci sie spodobac.Broadchurch ruszył drugi sezon.
Gdzieś mam, ale jeszcze nie oglądałem.jak nie widziales to polecam,powinno Ci sie spodobac.
Wiesz,ze dla mnie moze nawet tez ciut lepsze.Mozliwe,ze to przez to,ze przed chwila skonczylem i jestem pod wrazeniem.Lezka wzruszenia poleciala mi po poliku bo strasznie wrazliwy i sentymentalny ze mnie pajac;)Dla mnie nawet lepsze od The Missing, ale racja, oba świetne.
Jestem po 3 odcinku i nawet ciekawy, ale IMO jednak "The Missing" ze swoim klimatem ze dwie półki wyżej stoi.Broadchurch SWIETNE! 9/10 jesli komus podobalo sie np "The Missing" to raczej na pewno spodoba sie ta produkcja.