Seriale

Silicon Valley/Dolina Krzemowa dawno tak się nie śmiałem oglądając jakiś serial.

Podobna tematyka ale nie komediowa to serial Halt and Catch Fire. Serial zrobiony na wysokim poziomie ze świetnymi postaciami

obejrzyj do konca i stwierdz bo oby dwa seriale maja swoj klimat.
Obejrzę ;)
@Scurvol
Coraz bardziej mi się podoba, każdy ma coś na sumieniu I te zdjęcia:
broadchurch.png

Last edited:
@Scurvol Broadchurch 8/10 Zakończenie sezonu mi się podobało. Szkoda, że 2 sezonu dopiero 1 odcinek ;)
No musialo Ci sie podobac skoro obejrzales tak szybko ;)
Dzisiaj leci drugi odcinek,myslalem,ze tamta sprawa wydaje sie byc zamknieta ale po piewszym odcinku drugiego sezonu mam jakies takie watpliwosci i caly czas ten ksiadz mi jakos "nie pasuje":)
jak bys mogl to zrob z tego,ze spoiler bo ja nie wiem jak :p

Last edited by a moderator:
Ano moge, szkodą ze mi najpierw zaspoilerowałeś :p

W nocy to tak zawsze czas inaczej leci ;)
to zaden spoiler.takze luz:p tak tylko ta postac jakos wydaje mi sie podejrzana.;) bez zadnych logicznych przeslanek

@Scurvol
mi się każda wydaje podejrzana, dlatego latwo było przewidzieć, że jedyna niepodejrzana była tym kim była ;)
a spoiler robimy klikając na pasku narzędziowym szybkiej odpowiedzi + i spoiler ;)

mi się każda wydaje podejrzana
mysle,ze taki byl zamysl tworcow,ja od poczatku myslalem,ze morderca bedzie ten czarny chlopak siostry;),a z tym ksiedzem to moglem zaspoilerowac tym,ktorzy wogole nie widzieli pierwszego sezonu,wiesz, nie chcialem go wykluczac bo moglo by tak byc jakby ktos przeczytal;)

@Scurvol
tam każdy miał coś na sumieniu, tylko każdy jakieś pierdoły względem zabicia chłopca, ja cały czas myślałem, ze ten łysy co z ojcem pracował ;) A mąż policjantki jakoś na uboczu, żadnych sekretów, zabawny, dobry ojciec. o to chodzi :D

Arrow, Supernatural, Shameless i kilka innych seriali dostały zezwolenie na kolejne sezony. Fanem Banshee tez jestem.

Dziwi mnie tylko trochę kolejny sezon SPN, bo już od 9 sezonu jest gadka, że "to ostatni sezon" a tu już 11. Z jednej strony spoko, ale to już nie jest to co na początku.

boom!
MacLachlan powróci w nowym Twin Peaks jako Cooper!
dale-cooper-meme-generator-damn-fine-coffee-44dea5.jpg

wygląda na to, że jest duża szansa, że jednak tego nie spierdolą

Dobry scenariusz jest wręcz pewny, teraz pytanie czy uda im się zbudować odpowiedni klimat.

Właśnie kończę 1 sezon Breaking Bad i przed Better Call Saul muszę obejrzeć całą serię raz jeszcze :)

#BreakingBad #BestShowEver

Back