Seriale

Nowy sezon The Bear dzisiaj w nocy, oby to był powrót do formy.

jeremy-allen-white.gif

3 sezon The Squid Games obejrzany. Na plus nawet ciekawe gry, na minus to bardzo słabe i od pewnego momentu, już do przewidzenia zakończenie serialu.

Obejrzałem, koreanski serial, good boy, 10 odcinków i nadal będą kolejne

Polecam

Squid gamę, zakończony. No cóż dobre domknięcie historii. Pozostaje pewien niesmak, ale może i dobrze trochę odskocznia od przyjętego schematu w kinie i serialach.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie kontynuacji. Zamknięcie jest dobre i niech tak zostanie. Pozostawili sobie drogę do nowych sezonów więc ciekawe co zrobią.

Squid gamę, zakończony. No cóż dobre domknięcie historii. Pozostaje pewien niesmak, ale może i dobrze trochę odskocznia od przyjętego schematu w kinie i serialach.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie kontynuacji. Zamknięcie jest dobre i niech tak zostanie. Pozostawili sobie drogę do nowych sezonów więc ciekawe co zrobią.
Jak nie będzie jak jankesi robią spin-off. Trza doić.

Jak nie będzie jak jankesi robią spin-off. Trza doić.
Masz rację, już zakończenie na to wskazywało plus obejrzałem wywiady z reżyserem i też o tyle o ile chce zamknąć historię która mu znamy to pewnie ładny $ dostał za prawa do znaku. Eh, niestety domyślam się kto będzie zły, kto dobry, i jaki przedstawia obraz w amerykańskiej wersji.

Drugi sezon cyberpunk edgerunners już oficjalnie potwierdzony. Na razie żadnych szczegółów nie ma. Prawdopodobnie osobna, zamknięta historia w 10 odcinkach.
:redford:

Erynie
:antonio:

Z łatwością wskakuje do TOP 3 seriali polskich na mojej liście. Zacząłem sobie wczoraj bez oczekiwań, i rozciągnęło się na dwa dni emocjonalnej uczty :D
Obejrzałem 5 odcinków. Fajny klimat uliczny Polskiego Lwowa. Polacy, żydy, ukraińce, ruscy. Wszystko w mrocznym klimacie Lwowskich rzezimieszków, hrabiów i innych typów z pod ciemnej gwiazdy.
Aż się zaciekawiłem historią miasta Lwów.

Obejrzałem 5 odcinków. Fajny klimat uliczny Polskiego Lwowa. Polacy, żydy, ukraińce, ruscy. Wszystko w mrocznym klimacie Lwowskich rzezimieszków, hrabiów i innych typów z pod ciemnej gwiazdy.
O właśnie, mnie to też wkręciło, klimat Lwowa. Super ukazane przedwojenne nastroje, takie zepsucie społeczeństwa. Surowy, brutalny klimat, nie dla wrażliwych. Fajnie ze się spodobało, to dużo Ci nie zostało do końca

O właśnie, mnie to też wkręciło, klimat Lwowa. Super ukazane przedwojenne nastroje, takie zepsucie społeczeństwa. Surowy, brutalny klimat, nie dla wrażliwych. Fajnie ze się spodobało, to dużo Ci nie zostało do końca

Polecam książki Marka Krajewskiego na podstawie których nakręcono serial.

Serie o komisarzu Mocku dziejącą się w realiach Wrocławia pierwszej połowy XX wieku również.

Ostatnio oglądane :

Czarnobyl. Naprawdę kawał dobrego serialu. Gęsta atmosfera, świetne zdjęcia, no i obsada dobrych aktorów występujących w serialach HBO. Solidne 8

Czas honoru : oglądam właśnie 3 sezon, mam ogromny sentyment do tego serialu. Fajny casting i moim zdaniem dobra realizacja. Niektórzy zarzucają temu serialowi, że nie oddaje rzeczywistosci, że to taka infantylna wizja. Ale mi to nie robi. Proste obrazy też są fajne. Ba. W ogóle proste rzeczy są zajebiste.
Aha, i wszystkie aktorki tam grające są przepiękne. Zajebisty casting, dzisiaj by już takie wybory kwestionowali

Popijam to browarem w przerwie demolki łazienki

Back