Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pierwszy sezon kapitalny, trafił do mnie humor i bohaterowie. Drugi słabszy, ale w miarę. Trzeci to już znacznie więcej inkluzywnosci i obejrzałem na siłę, żeby tylko go skończyć.Ted Lasso, warto?
Erynie
Z łatwością wskakuje do TOP 3 seriali polskich na mojej liście. Zacząłem sobie wczoraj bez oczekiwań, i rozciągnęło się na dwa dni emocjonalnej uczty :D
Moim zdaniem tak. Dobrze zrealizowany, momentami bardzo brutalny serial z dobrą grą aktorska.Odpuściłem po 15 minutach.
Jednak warto?
Odpaliłem "Król", którego polecił mi ziomal, i przy Erynie jest to bajeczka. Dziwi tak wysoka ocena Króla.Odpuściłem po 15 minutach.
Jednak warto?
Odpaliłem "Król", którego polecił mi ziomal, i przy Erynie jest to bajeczka. Dziwi tak wysoka ocena Króla.
Takie tam wszystko czyste, teatralne. Nie ma czutki, gra aktorska drętwa. A Erynie - gęstwina.Król im dalej tym gorzej, IMO zmarnowany potencjał.
Moim zdaniem jest to chyba najbardziej niedoceniany polski serial. Swietny klimat, muzyka no i zawsze klasa Dorociński.Erynie
Z łatwością wskakuje do TOP 3 seriali polskich na mojej liście. Zacząłem sobie wczoraj bez oczekiwań, i rozciągnęło się na dwa dni emocjonalnej uczty :D
Erynie
Jedno pytanko, dla mnie kluczowe, bo nie cierpię się domyślać albo czytać z ruchu warg, potwierdzacie?Moim zdaniem jest to chyba najbardziej niedoceniany polski serial. Swietny klimat, muzyka no i zawsze klasa Dorociński.
Powiem ci tak, mam dobry sprzet audio, wiec jakos tego nie slyszalem, ale jeden odcinek byl na lapku z strasznie slabym glosnikiem i juz bylo slychac mocno.Jedno pytanko, dla mnie kluczowe, bo nie cierpię się domyślać albo czytaćz ruchu warg, potwierdzacie?
View attachment 126000
również próbuję to rozgryźć, 21 wiek, nawet murzyni z Botswany czy Gabonu kręcą filmy, to przecież nic trudnego...@ninja ja wogole nie wiem o co tu chodzi, ze polskie rzeczy maja tak chujowych dzwiekowcow, ale zjebalo to wiele spoko rzeczy.
Ja oglądałem na TVP vod za free z reklamami, na soundbarze było ok, wszystko zrozumiałe.Jedno pytanko, dla mnie kluczowe, bo nie cierpię się domyślać albo czytać z ruchu warg, potwierdzacie?
View attachment 126000
również próbuję to rozgryźć, 21 wiek, nawet murzyni z Botswany czy Gabonu kręcą filmy, to przecież nic trudnego...
Chyba, że ma to na celu utrzymanie widza przed odbiornikiem w pełnym skupieniu ;)
Polece teraz troche po rybiemu, ale kiedys mialem zajecia ze znanym rezyserem i on wlasnie opowiadal cos takiego, ze studenci nie ogladaja klasyki, a na czym sie maja uczyc jak nie na klasyce.Bo w polskich szkołach filmowych wszyscy chcą być Leonardo DiCaprio, a nie jakimś nerdem zgarbionym całą noc nad kąkuterem![]()
Pierwszy sezon KozakTed Lasso, warto?
Uposledzona wersja john wick -2/10. Moze 1 odcinek daje rade, pozniej juz krew leci z oczu.John Wick po koreańsku. Wreszcie coś dobrego na Netflix - 7/10
![]()
Zero litoÅci | Serial | 2025
Zero litoÅci (2025) Gwangjang - ByÅy przestÄpca, który odciÄÅ siÄ od swojego gangu, powraca, aby odkryÄ prawdÄ o Åmierci brata, wkraczajÄc tym samym na ÅcieżkÄ bezlitosnej zemsty.www.filmweb.pl
Lecimy z tym
Jak ten drugi sezon the last of US? Jestem w połowie...
W sensie ogień czy do spopielenia?
Do utylizacji.W sensie ogień czy do spopielenia?![]()
Wczoraj ściągłem z torrentów. Mam plan na dniach zacząć oglądać to wtedy sie wypowiem.Ogladał ktoś "Studio" Setha Rogena? Serial z tego roku. Jakieś opinie?![]()
IMO chyba komedia roku póki co, wciągnąłem całość w dwa wieczory. Takie 'The Office' w Hollywood.Ogladał ktoś "Studio" Setha Rogena? Serial z tego roku. Jakieś opinie?![]()