Seriale

Erynie
:antonio:

Z łatwością wskakuje do TOP 3 seriali polskich na mojej liście. Zacząłem sobie wczoraj bez oczekiwań, i rozciągnęło się na dwa dni emocjonalnej uczty :D

Erynie

Z łatwością wskakuje do TOP 3 seriali polskich na mojej liście. Zacząłem sobie wczoraj bez oczekiwań, i rozciągnęło się na dwa dni emocjonalnej uczty :D
Moim zdaniem jest to chyba najbardziej niedoceniany polski serial. Swietny klimat, muzyka no i zawsze klasa Dorociński.

Erynie

Moim zdaniem jest to chyba najbardziej niedoceniany polski serial. Swietny klimat, muzyka no i zawsze klasa Dorociński.
Jedno pytanko, dla mnie kluczowe, bo nie cierpię się domyślać albo czytać z ruchu warg, potwierdzacie?

1750182607030.png

Last edited:
Zachęciliście do drugiego podejścia do Erynie. Po jednym odcinku nie złapałem flow, ale dam mu drugą szansę.

W planach jednak najpierw dokończenie Mobland i materiałów od Sheridana.

@ninja ja wogole nie wiem o co tu chodzi, ze polskie rzeczy maja tak chujowych dzwiekowcow, ale zjebalo to wiele spoko rzeczy.
również próbuję to rozgryźć, 21 wiek, nawet murzyni z Botswany czy Gabonu kręcą filmy, to przecież nic trudnego...

Chyba, że ma to na celu utrzymanie widza przed odbiornikiem w pełnym skupieniu ;)

Jedno pytanko, dla mnie kluczowe, bo nie cierpię się domyślać albo czytać z ruchu warg, potwierdzacie?

View attachment 126000
Ja oglądałem na TVP vod za free z reklamami, na soundbarze było ok, wszystko zrozumiałe.

@MooDancer pierwszy odcinek z tego co czytałem na filmweb nie przypadł wszystkim do gustu, mi tam się podobał. Ogólnie głębia tego serialu jest duża.

Ci co oglądali - ale ta myszka z pierwszych odcinków jest zajebista.....

Last edited:
również próbuję to rozgryźć, 21 wiek, nawet murzyni z Botswany czy Gabonu kręcą filmy, to przecież nic trudnego...

Chyba, że ma to na celu utrzymanie widza przed odbiornikiem w pełnym skupieniu ;)

Bo w polskich szkołach filmowych wszyscy chcą być Leonardo DiCaprio, a nie jakimś nerdem zgarbionym całą noc nad kąkuterem :awesome:

Bo w polskich szkołach filmowych wszyscy chcą być Leonardo DiCaprio, a nie jakimś nerdem zgarbionym całą noc nad kąkuterem :awesome:
Polece teraz troche po rybiemu, ale kiedys mialem zajecia ze znanym rezyserem i on wlasnie opowiadal cos takiego, ze studenci nie ogladaja klasyki, a na czym sie maja uczyc jak nie na klasyce.

Lecimy z tym :corn:

Wybitne to było dzieło :antonio:

Właśnie skończyłem.
Co prawda, jest to angolska produkcja BBC więc od pierwszych odcinków czuć, ale delikatnie, stronniczość.

Mimo to kostiumy, gra aktorska i ten piękny dżentelmeński angielski.
No zajebiste to było, co tu pisać więcej?

Ogladał ktoś "Studio" Setha Rogena? Serial z tego roku. Jakieś opinie? :tellmemore:
Wczoraj ściągłem z torrentów. Mam plan na dniach zacząć oglądać to wtedy sie wypowiem.

Ostatnio powtórzyłem sobie Daredevil sezon 1. Siadło chyba bardziej niż za 1 razem. Tak się przenosi komiksy na ekran :applause:. Zajebisty pod każdym względem od początku do końca, aktorzy dopasowani idealnie, Wilson Fisk zajebiście zagrany. Jest tam wszystko czego potrzebowałem. Rewelacja.

Back