adamsik
Jungle Fight Middleweight
Dobre to?Aniela
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobre to?Aniela
![]()
Kolejny sukces!

Bardzo dobre! Seth naprawdę doskonale wyśmiewa cały ten "świat" Hollywood.Ogladał ktoś "Studio" Setha Rogena? Serial z tego roku. Jakieś opinie?![]()

Jak nie będzie jak jankesi robią spin-off. Trza doić.Squid gamę, zakończony. No cóż dobre domknięcie historii. Pozostaje pewien niesmak, ale może i dobrze trochę odskocznia od przyjętego schematu w kinie i serialach.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie kontynuacji. Zamknięcie jest dobre i niech tak zostanie. Pozostawili sobie drogę do nowych sezonów więc ciekawe co zrobią.

Masz rację, już zakończenie na to wskazywało plus obejrzałem wywiady z reżyserem i też o tyle o ile chce zamknąć historię która mu znamy to pewnie ładny $ dostał za prawa do znaku. Eh, niestety domyślam się kto będzie zły, kto dobry, i jaki przedstawia obraz w amerykańskiej wersji.Jak nie będzie jak jankesi robią spin-off. Trza doić.
Obejrzałem 5 odcinków. Fajny klimat uliczny Polskiego Lwowa. Polacy, żydy, ukraińce, ruscy. Wszystko w mrocznym klimacie Lwowskich rzezimieszków, hrabiów i innych typów z pod ciemnej gwiazdy.Erynie
Z łatwością wskakuje do TOP 3 seriali polskich na mojej liście. Zacząłem sobie wczoraj bez oczekiwań, i rozciągnęło się na dwa dni emocjonalnej uczty :D
O właśnie, mnie to też wkręciło, klimat Lwowa. Super ukazane przedwojenne nastroje, takie zepsucie społeczeństwa. Surowy, brutalny klimat, nie dla wrażliwych. Fajnie ze się spodobało, to dużo Ci nie zostało do końcaObejrzałem 5 odcinków. Fajny klimat uliczny Polskiego Lwowa. Polacy, żydy, ukraińce, ruscy. Wszystko w mrocznym klimacie Lwowskich rzezimieszków, hrabiów i innych typów z pod ciemnej gwiazdy.
Aż się zaciekawiłem historią miasta Lwów.
Obejrzałem 5 odcinków. Fajny klimat uliczny Polskiego Lwowa. Polacy, żydy, ukraińce, ruscy. Wszystko w mrocznym klimacie Lwowskich rzezimieszków, hrabiów i innych typów z pod ciemnej gwiazdy.
Aż się zaciekawiłem historią miasta Lwów.
O właśnie, mnie to też wkręciło, klimat Lwowa. Super ukazane przedwojenne nastroje, takie zepsucie społeczeństwa. Surowy, brutalny klimat, nie dla wrażliwych. Fajnie ze się spodobało, to dużo Ci nie zostało do końca
Narazie 2 odcinki wyszły i obejrzałem i albo ja mało wymagający jestem albo sentyment pozostał, bo powiem, że jak dla mnie jest nieźle. Narazie dużo jeszcze nie dzieje się, rozkręca się powoli, ale jak ktoś lubił stare Dextery to myślę, że dobrze będzie się bawił.Nowy Dexter klasa czy obciach?
Zobaczymy co Darabont ugotował.

To poczekaj aż odkryjesz koreańskie kino zemsty ;)Wkręciłem się w koreanskie kryminalne seriale i są dużo lepsze niż te pompowane z juesej
To poczekaj aż odkryjesz koreańskie kino zemsty ;)