Seriale

Torchę o młodym angolu,
:antonio:

apel na zewnątrz po alarmie pożarowym, czarna młoda małpa bez skrupułów skacze na młodego brytola, powala go prawym i butuje go na glebie, przy policji

- sygnalik, że wściekłej małpie wolno, małpa może mieć małpi rage, a wy młode białe chujki wątłe kutasiki w rączkę i nie marudzić.

Czarna młoda małpa klnie sobie do policji i nauczycielki jak do pospólstwa, biała uszy skulone, ogonek pod siebie - sygnalik kolejny, małpa ma inne prawa i przywileje niż wy białe siurki.

Taka kultura nie wolno oceniać, wściekłej małpie należy współczuć a nie ją ganić.

Młoda wściekła małpa zdziwiona, że najebała gówniarzowi i jej mamusia musi pojawić się w szkole, ręce opadają.

Dalej, młoda wściekła małpa nie wie, dlaczego najebała młodego białasa, instynktownie wiedziała, że może. Argument, bo była zła i musiała spuścić trochę pary, najlepiej na białym incelku.

A to wszystko i tak wina red pilla i tego potwora Andrew Tate'a,

:juanlaugh:

bo przecież biali chłopcy mają być uległymi ciotami, od małego tresowani w podległości wobec ich puszczalskich złośliwych angielskich gówniar.

Czekałem jako bonus na temacik o odszkodowaniach za slavery rzucony przez młodą małpę w kierunku jakiegoś białego siura.

Nie polecam tego serialu tym co nie mają pojęcia co się w państwach zachodniej europki dzieje i łykną tę propagandę jak maminy cycek. Poczują się gorzej i zastanowią się czy odpis z podatku nie przepisać na wykarm-swojego-murzynka.pl

Ogólnie technicznie nie mam nic do zarzucenia, fabuła poprowadzona sprawnie, sposób nakręcenia naprawdę ciekawy. Postać policjanta bardzo fajna, sam jestem ojcem rozumiem te rozterki. Dałbym normalnie z 8 na 10 gdyby nie, no własnie, timing tego serialu i okoliczności jakie dzieją się na co dzień w angielskich miastach. Bo mam wrażenie, że nadzorcy netflixa aż przebierali kopytami czytając scenariusz.

Ta.. pewnie nowa moda na sukces. :awesome:
:siara:
Mordo, siadasz, odpalasz i cały odcinek tak zapierdala, że nawet w telefon nie chcesz spojrzeć. No i polecam ten odcinek :awesome:
1000011283.jpg

Kanadyjczycy, Diddy, samoloty i ketamina. Nowy sezon zapowiada się ciekawie. W tym pare powrotów jak np. Starvin Marvin.

Szkoda ze nie ma dokładnego miesiąca

Całość będzie też czerpać inspirację z klasycznych gotyckich horrorów, co ma zagwarantować mroczniejszy klimat. Drugi sezon „Wednesday” zadebiutuje w serwisie Netflix w 2025 roku, ale wciąż nie wiadomo jeszcze, kiedy dokładnie będziemy mogli obejrzeć nowe odcinki.

Ostatnio i tak poczyniłem spore postępy na tym polu, porzuciłem dwa trzy seriale już na etapie 2-3ciego sezonu (snowpiercer i silos śmierdziały socjalizmem i równością okropnie, tak samo wikingowie valhalla), dwie serie książek też porzuciłem w połowie i nie żałuję (dalsze części diuny i jakąś fantasy już nawet nie pamiętam tytułu :) ), kiedyś bym leciał od dechy do dechy komplet. Jeszcze tylko trochę tej jebanej polityki uciąć...
:roberteyeblinking:
Silos możesz skończyć, nie ma jakiejś okrutnej polit. pop.

Nie chcę za bardzo spoilerować, ale to że jest tam kolorowo to można wytłumaczyć czymś w rodzaju "arki Noego", ale jakiejś sodomii czy innych takich (przynajmniej w pierwszym sezonie) jeszcze nie ma.

Silos możesz skończyć, nie ma jakiejś okrutnej polit. pop.

Nie chcę za bardzo spoilerować, ale to że jest tam kolorowo to można wytłumaczyć czymś w rodzaju "arki Noego", ale jakiejś sodomii czy innych takich (przynajmniej w pierwszym sezonie) jeszcze nie ma.
Na 3cim odcinku 2giego sezonu skończyłem, nie mogłem tej czarnej znieść i poddańczego do niej stosunku skazanego na Shawshank ;)

Siema, Panowie nie śledzę tego tematu na bieżąco więc nie wiem, oglądał ktoś pierwszy odcinek Madland?

Siema, Panowie nie śledzę tego tematu na bieżąco więc nie wiem, oglądał ktoś pierwszy odcinek Madland?
Wczoraj oglądałem, mi pasuje, bo lubię takie klimaty i aktorów odgrywających główne role. Po pierwszym odcinku mogę tylko napisać, że nie jest źle ale może być lepiej :wink:

@Miskatonic Tak, na Paramount+ jest dostępny ale tylko w wersji angielskiej, widziałem urywek i wyglądało ciekawie

Ciekawa obsada, Considine jako Viserys to była petarda, szkoda że Ród Smoka skończył się po pierwszym sezonie. Mam abonament na tbp to może nawet rzucę okiem.

Oglądał ktoś Power? Warto? Czytałem że pierwszy sezon chujnia ale od 2 się mocno rozkręca.
Elegancki serial, świetna rozpierducha, dobra muzyka, dobre dupy. Czasami aż trochę za bardzo kręcą i kombinują, w kluczowych momentach bohaterowie są o krok albo robią najgłupszy możliwy ruch, ale wciąż dobrze się to ogląda.

No i ten kocur, najlepsza postać
Screenshot+%28447%29.png

Elegancki serial, świetna rozpierducha, dobra muzyka, dobre dupy. Czasami aż trochę za bardzo kręcą i kombinują, w kluczowych momentach bohaterowie są o krok albo robią najgłupszy możliwy ruch, ale wciąż dobrze się to ogląda.

No i ten kocur, najlepsza postać
Screenshot+%28447%29.png
To jest zakończone?

Główna seria tak, jest 6 sezonów. Z tego co widziałem są jeszcze poboczne serie o poszczególnych bohaterach, ale juz trochę gorzej oceniane i nie ma ich oficjalnie nigdzie w Polsce na VOD, więc zostają torrenty.
Z tym ziomeczkiem jest Power Book IV Force

Landman obejrzany, średnio mi siadł. Billy Bob Thornton jedynie na plus, reszta do wyjebania, podobnie jak z Costnerem w Yellowstone. Niestety za dużo zjebanych wątków, jak zwykle u Sheridana. Mamusi i córeczka przyjebane, chyba miało być śmiesznie z nimi, takie typowe pustaki pokazać, imo żałosne sceny i jeszcze ta meksykańska pizda. Jakaś 1/3 każdego odcinka na takie pierdolenie schodzi, że od razu trzeba to przesuwać :siara:

5/10.

Last edited:

Ciekawa obsada, Considine jako Viserys to była petarda, szkoda że Ród Smoka skończył się po pierwszym sezonie. Mam abonament na tbp to może nawet rzucę okiem.
MobLand, później Havoc, nowy Mad Max też w planach i jeszcze pewnie kolejny Venom wyjdzie. Hardy zapracowany przy kasowych produkcjach i nie ma czasu na drugi sezon Taboo. Już 8 lat minęło od premiery pierwszego sezonu, pewnie nigdy się nie doczekam drugiego:płacz:

Back