ninja
Vale Tudo Championship
Dlatego oglądałem jakieś 30 lat temu ;)ale nie przejrzalych..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dlatego oglądałem jakieś 30 lat temu ;)ale nie przejrzalych..![]()
Wersja dla żółwia, "grzybie krocz ze mną."i jeszcze film na koniec

Ta.. pewnie nowa moda na sukces.The Pitt![]()

Ta.. pewnie nowa moda na sukces.![]()

WTF!?
Mordo, siadasz, odpalasz i cały odcinek tak zapierdala, że nawet w telefon nie chcesz spojrzeć. No i polecam ten odcinek
Pierwszy raz w TV zobaczysz tak dosadnie jak bąbelek wychodzi odebrać 800+WTF!?
Zwyrolu...Pierwszy raz w TV zobaczysz tak dosadnie jak bąbelek wychodzi odebrać 800+
Silos możesz skończyć, nie ma jakiejś okrutnej polit. pop.Ostatnio i tak poczyniłem spore postępy na tym polu, porzuciłemdwatrzy seriale już na etapie 2-3ciego sezonu (snowpiercer i silos śmierdziały socjalizmem i równością okropnie, tak samo wikingowie valhalla), dwie serie książek też porzuciłem w połowie i nie żałuję (dalsze części diuny i jakąś fantasy już nawet nie pamiętam tytułu :) ), kiedyś bym leciał od dechy do dechy komplet. Jeszcze tylko trochę tej jebanej polityki uciąć...
![]()
Na 3cim odcinku 2giego sezonu skończyłem, nie mogłem tej czarnej znieść i poddańczego do niej stosunku skazanego na Shawshank ;)Silos możesz skończyć, nie ma jakiejś okrutnej polit. pop.
Nie chcę za bardzo spoilerować, ale to że jest tam kolorowo to można wytłumaczyć czymś w rodzaju "arki Noego", ale jakiejś sodomii czy innych takich (przynajmniej w pierwszym sezonie) jeszcze nie ma.
A to drugiego sezonu jeszcze nie zacząłem. Nie wiem, jeszcze, jak bardzo go obrzezaliNa 3cim odcinku 2giego sezonu skończyłem, nie mogłem tej czarnej znieść i poddańczego do niej stosunku skazanego na Shawshank ;)

Wczoraj oglądałem, mi pasuje, bo lubię takie klimaty i aktorów odgrywających główne role. Po pierwszym odcinku mogę tylko napisać, że nie jest źle ale może być lepiejSiema, Panowie nie śledzę tego tematu na bieżąco więc nie wiem, oglądał ktoś pierwszy odcinek Madland?

Mobland?Madland
@Miskatonic Tak, na Paramount+ jest dostępny ale tylko w wersji angielskiej, widziałem urywek i wyglądało ciekawie
Elegancki serial, świetna rozpierducha, dobra muzyka, dobre dupy. Czasami aż trochę za bardzo kręcą i kombinują, w kluczowych momentach bohaterowie są o krok albo robią najgłupszy możliwy ruch, ale wciąż dobrze się to ogląda.Oglądał ktoś Power? Warto? Czytałem że pierwszy sezon chujnia ale od 2 się mocno rozkręca.
![]()
Power | Serial | 2014
Power (2014) - Perypetie bogatego właściciela nocnego klubu w Nowym Jorku, który prowadzi podwójne życie.www.filmweb.pl
To jest zakończone?Elegancki serial, świetna rozpierducha, dobra muzyka, dobre dupy. Czasami aż trochę za bardzo kręcą i kombinują, w kluczowych momentach bohaterowie są o krok albo robią najgłupszy możliwy ruch, ale wciąż dobrze się to ogląda.
No i ten kocur, najlepsza postać
![]()
Główna seria tak, jest 6 sezonów. Z tego co widziałem są jeszcze poboczne serie o poszczególnych bohaterach, ale juz trochę gorzej oceniane i nie ma ich oficjalnie nigdzie w Polsce na VOD, więc zostają torrenty.To jest zakończone?
Z tym ziomeczkiem jest Power Book IV ForceGłówna seria tak, jest 6 sezonów. Z tego co widziałem są jeszcze poboczne serie o poszczególnych bohaterach, ale juz trochę gorzej oceniane i nie ma ich oficjalnie nigdzie w Polsce na VOD, więc zostają torrenty.
Dokładnie i to przynajmniej sprawdzę, bo Tommy zajebista postać. Ponadto są jeszcze poboczne serie z synem głównego bohatera i prequel o postaci, którą gra FiftyZ tym ziomeczkiem jest Power Book IV Force

MobLand, później Havoc, nowy Mad Max też w planach i jeszcze pewnie kolejny Venom wyjdzie. Hardy zapracowany przy kasowych produkcjach i nie ma czasu na drugi sezon Taboo. Już 8 lat minęło od premiery pierwszego sezonu, pewnie nigdy się nie doczekam drugiego![]()
Strefa gangsterów | Serial | 2025
Strefa gangsterów (2025) MobLand - Władza jest na wyciągnięcie ręki, gdy dwie zwaśnione rodziny kryminalne ścierają się w walce, która grozi obaleniem imperiów i zrujnowaniem...www.filmweb.pl
Ciekawa obsada, Considine jako Viserys to była petarda, szkoda że Ród Smoka skończył się po pierwszym sezonie. Mam abonament na tbp to może nawet rzucę okiem.