Seriale

Kanał "Bez schematu" według mnie robi kapitalną robotę, jeżeli chodzi o wiedźmina (opowiadania, książki i oranie serialu). I choć nie przepadam za prowadzącym, nie lubię jego maniery, stylu, nie zgadzam się w wielu poglądach, tak seria "prawdziwy wiedźmin" gdzie omawia i analizuje książki opowiadań i sagę (wspomagając się słuchowiskiem) to najlepsze co znalazłem jeżeli chodzi o Wiedźmina na polskim YT. Krzysztof M Maj też dosyć Wieśka zna.
Temu mocno lewicowemu jutjuberowi bardzo spodobał się Joker 2 od tego czasu i jego wiecznej postawy "obrony oblężonej twierdzy" w przypadku krytyki lewicowo nasiąkniętych gier zrezygnowałem z subskrypcji, kiedyś lubiłem ale chyba zaczął brać pieniądze od pewnych studiów gier/sponsorów,
zaczął odpalać się jak skrzywdzona nastolatka i obrażać, taka to pizda, na każdą krytykę i głupotę choćby takiego AC Shadow odbija argumentami, że krytykujący jest uprzedzony i mało tolerancyjny etc. Nie da się nawet argumentami wymienić, jak z babą rozmowa.

Temu mocno lewicowemu jutjuberowi bardzo spodobał się Joker 2 od tego czasu i jego wiecznej postawy "obrony oblężonej twierdzy" w przypadku krytyki lewicowo nasiąkniętych gier zrezygnowałem z subskrypcji, kiedyś lubiłem ale chyba zaczął brać pieniądze od pewnych studiów gier/sponsorów,
zaczął odpalać się jak skrzywdzona nastolatka i obrażać, taka to pizda, na każdą krytykę i głupotę choćby takiego AC Shadow odbija argumentami, że krytykujący jest uprzedzony i mało tolerancyjny etc. Nie da się nawet argumentami wymienić, jak z babą rozmowa.
Ja się dobrze bawiłem oglądając podcasty bez schematu podczas drugiego sezonu HotD, były ciekawsze niż sam serial. Na koniec wszyscy już roastowali ten sezon.

Ten zjeb bronił the last of us jako zajebisty serial i tego ziemniaka tam grającego Ellie xD Fajnie się go słucha oprócz tego że jednak jest zjebem z nieznośną manierą takiej przemądrzałej pizdy na strzała i uwielbienia względem woke culture. Śmieszni są też jego goście, ktorych zaprasza, szczególnie ten wycieruch w różowych włosach xD i oczywiście wszyscy leczą depresje!

Ten zjeb bronił the last of us jako zajebisty serial i tego ziemniaka tam grającego Ellie xD Fajnie się go słucha oprócz tego że jednak jest zjebem z nieznośną manierą takiej przemądrzałej pizdy na strzała i uwielbienia względem woke culture. Śmieszni są też jego goście, ktorych zaprasza, szczególnie ten wycieruch w różowych włosach xD i oczywiście wszyscy leczą depresje!
Dokładnie.
:beczka:

Ruszył drugi sezon Last of us, chyba pierwszym się bardziej fascynowałem, pierwszy odcinek taki se.

491167823_1208642260933824_7475129464299091063_n.jpg

Odrzuca człowieka, aż do miejscowości dalej.
I wziąłem to obejrzałem żeby się upewnić. I z całym przekonaniem mogę powiedzieć, że to rzewne cfelowskie gufno ze zmarnowanym potencjałem jadące na marce. I już więcej nie potrzebuje.
Ruszył drugi sezon Last of us, chyba pierwszym się bardziej fascynowałem, pierwszy odcinek taki se.

491167823_1208642260933824_7475129464299091063_n.jpg
Dokładnie tak widzę ten głupi ryj

Jak patrzę na tą małą, która głową ledwie sięga blatu w barze, a nastepni na Katlyn to aż mną telepie. Nawet fajny odcinek TLoU, ale nie mogę znieść tej małej. Teraz jeszcze odpaliłem na YT etap z Ellie Santa Barbara. Przecież to jest niewykonalne...

Reżyser z Sukcesji dowiózł ten odcinek TLOU, Abby w serialu dużo mniej wkurwiająca niż w grze, zrobili to celowo i dobrze.

Pomijając już kartoflową Ellie i bandę hipsterów która ma niby wyglądać groźnie...

Ta scena bitwy z hordą to srogie gówno które jest na poziomie bitew z ostatnich sezonów Gry o Tron. Fajne, efektowne ale jeśli chwilę się zastanowić nad jakąkolwiek logiką to cała magia pryska.

Pomijając już kartoflową Ellie i bandę hipsterów która ma niby wyglądać groźnie...

Ta scena bitwy z hordą to srogie gówno które jest na poziomie bitew z ostatnich sezonów Gry o Tron. Fajne, efektowne ale jeśli chwilę się zastanowić nad jakąkolwiek logiką to cała magia pryska.
W punkt napisane. Te wbiegające potwory na dachy budynków to jedynie można wytłumaczyć, że część z nich wygląda jak świeżo zarażeni, którzy jeszcze mają pierwiastek człowieka w sobie. Zupełnie jak zombie w TWD w pierwszym sezonie.

W ogóle to byłby ideał, w alienie fajnie zagrała. Z twarzy ładna i sympatyczna, potrafiła by wzbudzić współczucie i zaufanie, a z drugiej strony dałaby radę wcielić się w Rambo wyrzynając kolejne oddziały wroga. Inaczej ten serial by się oglądało, byłoby komu kibicować kino głupotek scenariuszowych, a tak jest bo jest i zerkam tylko z nudów...
images

images

Słabe to the last of us. Kurwa no nie mogę przeżyć, że w takim dużych produkcjach z budżetem jest takie słabe CGI.

Obejrzałem 4 odcinki 3 sezonu Gangi Londynu. Nie mogę dalej. Telenowela jak huj się zrobiła, poziom absurdu sięga tutaj już sufitu. O ile sezon 1 był zajebiście nakręcony tak im dalej w las tym gorzej. Po strzelaninie w kościele odpuszczam, główni bohaterowie są nieśmiertelni w strzelankach, nie kończy im się amunicja no i oczywiście trafiają za każdym razem :beczka:.

Back