Zapytaj @Matszo92 dlaczego lektor to zły wybór przy oglądaniu serialiWolę seriale z lektorem, bo często nie mogę w pełni poświęcić się temu, co dzieje się na ekranie i wtedy lektor jest wybawieniem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zapytaj @Matszo92 dlaczego lektor to zły wybór przy oglądaniu serialiWolę seriale z lektorem, bo często nie mogę w pełni poświęcić się temu, co dzieje się na ekranie i wtedy lektor jest wybawieniem :)
Nigdy nie zrozumiem jak można cokolwiek oglądać z lektorem :(Dzięki.
Wolę seriale z lektorem, bo często nie mogę w pełni poświęcić się temu, co dzieje się na ekranie i wtedy lektor jest wybawieniem :)
Jedynie francuskie seriale tak oglądam. Mniej boli.Nigdy nie zrozumiem jak można cokolwiek oglądać z lektorem :(
watpliwa sprawa, jak juz to po angielsku bez napisow trzeba ogladac, zeby cos sie nauczycA druga sprawa, jak fajnie mozna sobie podszkolić angielski (mowa potoczna, slang, normalne wypowiedzi) oglądając serial oryginalnie po angielsku z napisami, zamiast z lektorem :)
Ja znam ale nie spodoba Ci się odpowiedź :PZnacie jakieś inne miejsce gdzie na bieżąco można ogarnąć Pakt?
Na prawdę? Jak nie znam Hiszpańskiego i zacznę oglądać hiszpańskie seriale w oryginale to się nauczę? Napisy dają to, że wyłapujesz wszystkie głosy normalnie, słyszysz co ludzie mówią i do tego patrzysz na tekst. To zostaje w głowie. Ile razy już korzystałem z tego, co mi się skojarzyło z jakimiś serialami. Oglądanie bez napisów, to kolejny krok. Miałem tak jedynie przy South Park. Wszędzie indziej, gdzie język jest dosyć prosty do zrozumienia, oglądam też z angielskimi napisami.watpliwa sprawa, jak juz to po angielsku bez napisow trzeba ogladac, zeby cos sie nauczyc
amatorJa na przykład oglądałem Przyjaciół 3 razy.
Ja na przykład oglądałem Przyjaciół 3 razy.
Za mało?Nie czytał regulaminu? Przeca za to ban!!!
Jest nawet jakis program, który daje napisy polskie i angielskie równocześnie.jak chcesz sie nauczyc to ogladaj bez napisow i pozniej z napsami i sprawdzaj czy wszystko dobrze zrozumiales, z samymi napisami nic sie nie nauczysz
Często natrafia się też na koerańskie :DJest nawet jakis program, który daje napisy polskie i angielskie równocześnie.
Jest nawet jakis program, który daje napisy polskie i angielskie równocześnie.

Po co? wszystko z kontekstu można zrozumieć :DCzas się chyba zabrać za nauke hiszpańskiego
To co mówił Chandler?Po co? wszystko z kontekstu można zrozumieć :D
Kawał mówił, po prostu nie zrozumiałeś.To co mówił Chandler?
The Last Kingdom juz koniec, kurna ale zajebisty serial
konczymy Walking Dead, Fargo i Z Nation, do konca roku bedzie trzeba poczekac na nowe seriale
ktos cos nowego dobrego?