midern
KSW Heavyweight
Peaky Blinders?a co najlepsze i najkrotsze, the wire odpada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Peaky Blinders?a co najlepsze i najkrotsze, the wire odpada
Pozostawienie tak wszyscy polecaja, a ocena na filmweb fatalna, nie wiem czy warto zaczynac
ogladalem na HBO tego chyba nie ma zreszta..Peaky Blinders?
na hbo jest?@Trzyha sprobuj LOVE/HATE naprawde bardzo dobra produkcja majaca miejsce w terazniejszym Dublinie. Szczerze polecam! Klimat gangsterki/ handlarzy narkotykow. Sprawdz opis na FW, mnie wciagnelo od pierwszego odcinka.
http://www.filmweb.pl/serial/Love Hate-2010-607297
na HBO od 3 sezonu...Ray Donovan - naprawde mega serial. przypominał mi Sopranos w jakimś stopniu.
szukam czegos z HBO Go bo za darmo przez kilka dni jeszcze mamA po co ma być Love/Hate a HBO? Jakby to zrobiło HBO to by nie było to "to" Love/Hate, a serial jest zajebisty :)
Kingdom się rozkręca, choć bardziej otoczkowo, obyczajowo w tym sezonie mam wrażenie.
nie no bo za torrenty to sie placiszukam czegos z HBO Go bo za darmo przez kilka dni jeszcze mam
Z nowości bardzo fajnie wystartował pilot You, Me and the Apocalypse (Jenna Fischer w obsadzie !!!)
Tu masz z tego co widzę 1,2 i 3 sezon. 1 sezon 4odcinkowy pamiętajmy.Wie ktoś gdzie można znaleźć Love/hate ? Bo mnie zaciekawiliście ale nigdzie nie ma 1 sezonu :(
faktycznie jest troche problem ale masz znalazlem ENJOY!Wie ktoś gdzie można znaleźć Love/hate ? Bo mnie zaciekawiliście ale nigdzie nie ma 1 sezonu :(
ja tego znalezc nie moglem ani przez google ani na stronce Kickass, wydaje mi sie, ze to przez ta zjebana Opere bo np TPB tez mi w niej nie wyszukuje a w Mozilli luzTu masz z tego co widzę 1,2 i 3 sezon. 1 sezon 4odcinkowy pamiętajmy.
https://kickass.unblocked.pe/love-hate-seasons-1-3-complete-t7017620.html
no napisy to lepiej ogarnac bo irlandzki akcent nawet osobom z bardzo dobrym angielskim moze nie pasowacTo też widziałem, ale w jednym pliku. Nie wiem czy napisy ogarnie?;) No nic, powodzenia w każdym razie. Ja mam gdzieś tam na dysku zewnętrznym w swej biblioteczce ;)
No właśnie o to chodziło ;) Jedni aktorzy mówią lepiej do zrozumienia, inni gorzej. Choćby angielskie, ale zawsze to pisane. Niektórzy w chuj niewyraźnie tam gadają, jakby zapominali, że kręcą jednak film ;)no napisy to lepiej ogarnac bo irlandzki akcent nawet osobom z bardzo dobrym angielskim moze nie pasowac
ja ogladalem wlasnie z angielskimi napisami. Oni nie gadaja niewyraznie tylko po prostu tak sie gada wIrlandiiNo właśnie o to chodziło ;) Jedni aktorzy mówią lepiej do zrozumienia, inni gorzej. Choćby angielskie, ale zawsze to pisane. Niektórzy w chuj niewyraźnie tam gadają, jakby zapominali, że kręcą jednak film ;)

No dziwnie, czyli chodziło mi inaczej niż uczą angielskiego :D To jednak nie irlandzki, więc wymowy kiedyś tam powinni się chyba angielskiej uczyć :Dja ogladalem wlasnie z angielskimi napisami. Oni nie gadaja niewyraznie tylko po prostu tak sie gada wIrlandii![]()
nie, nie uczyli sie tej wymowy, o ktorej myslisz, takiej jak ucza w Polsce, to tez jest jakis tam akcent.(bodazje Bristol) Native speakerzy w przeciwienstwie do ludzi, ktorych rodzimym jezykiem nie jest angielski wcale nie ucza sie tego nauczanego u nas bardzo wyraznego akcentu.(tak jak krolowa mowiwięc wymowy kiedyś tam powinni się chyba angielskiej uczyć :D
) Irlandczycy, Szkoci, Australijczycy czy Amerykanie od malego rozmawiaja w swoim specyficznym akcencie, ktory obowiazuje takze w szkolach.Fajno! Dobrze trafiłem z obejrzeniem. Biorę się za Narcos, potem za Sherlocka Holmesa, potem The Strain.15 grudnia Luther wraca. Nareszcie.
Najlepszy tekst z odcinka "You're an international assassin" :D Myślałem, że jebnę, omal się nie zakrztusiłem kawą.