Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oglądałem na weekend.
Namówiliście mnie na Leftovers. Startuje z tematem.
ja rowniez ruszylem, kiedy sie cos rozkreci? jestem na szostym
Ja po 3 odcinku jestem. Póki co to mam problem z tym serialem. Parę postaci mnie irytuje lub bym powiedział wkurwia.
Nie wiem co będzie dalej ale narazie mnie serial nie wciąga. Można powiedzieć że zmuszam się do oglądania w nadziei że coś się zmieni.
Podchodziłem 2 razy.. 2 razy oglądałem 3-4 pierwsze odcinki, odpadłem, jak coś jest miazga, to od początku
czemu baby to takie głupie cipy
Dobre to?Dobra, jestem troszkę podpity ale właśnie jestem w 3/4 Silo s01e01...i to się nie przebije
Zwoje mogą się popalić, to zły przekaz jest
Na razie zatrzymałem się na 4 odcinku bo ni ma czasu, ale nienajgorsze póki co. Jedynie brakuje mi jakiegoś efektu "klaustrofobii", zamknięcia w silosie, po 4 odcinkach tego nie czuję, przy książce chyba czułem. Zobaczymy co dalej bo ogólnie historia była fajna w całości.Dobre to?
a wiesz kiedy wrzuca na disneya?Teraz na disney chce wlaczyc deugi sezon the bear, a tu go wogole nie ma.
2 sierpniaa wiesz kiedy wrzuca na disneya?
Na HBO jest tak chujowa jakość, że pomimo posiadania konta oglądałem Sukcesję na spiraconych wersjach bo ten serial zasługuje żeby go podziwiać w pełnej klasie.Przyznam, ze już mnie te platformy streamingowe wkurwiaja. Wykupiłem HBO bo chcialem obejrzeć from, a się okazało, ze puszczają odcinki 5dni po premierze i i tak sciagalem z piratebay z zajebista jakoscia. Teraz na disney chce wlaczyc deugi sezon the bear, a tu go wogole nie ma. Co zabawne na thepiratebay sa juz do sciagniecia wszystkie odcinki i jeszcze maja wbudowane napisy pl...
Skończe na disneyu its always sunny in philadelphia i rezygnuje z tego.
ja powiem że mam w sumie Disneya i jest okPrzyznam, ze już mnie te platformy streamingowe wkurwiaja. Wykupiłem HBO bo chcialem obejrzeć from, a się okazało, ze puszczają odcinki 5dni po premierze i i tak sciagalem z piratebay z zajebista jakoscia. Teraz na disney chce wlaczyc deugi sezon the bear, a tu go wogole nie ma. Co zabawne na thepiratebay sa juz do sciagniecia wszystkie odcinki i jeszcze maja wbudowane napisy pl...
Skończe na disneyu its always sunny in philadelphia i rezygnuje z tego.