Roshi
Roshi
The Leftovers to najlepszy serial pod słońcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla mnie osobiście top 3 serialowe wszechczasów.The Leftovers to najlepszy serial pod słońcem
Ło kurwa to ja odpadłem po trzech odcinkach...Dla mnie osobiście top 3 serialowe wszechczasów.
Jedynie The Wire i pierwszy sezon True Detective cenie wyżej lub na tym samym poziomie.
Tez na początku odpadłem, a później s01 wszedł tak, że widziałem go już z 6 czy 7 razy, a na s03 budziłem się w poniedziałek o drugiej w nocy by oglądać premiery. Jedyny taki serial.Ło kurwa to ja odpadłem po trzech odcinkach...
Dla mnie Detektyw S01 i Czarnobyl top
a największe wrażenie zrobiły piloty The Outsider i Losty
Jebać drugą połowę szóstego sezonu Black Mirror w takim razie...Tez na początku odpadłem, a później s01 wszedł tak, że widziałem go już z 6 czy 7 razy, a na s03 budziłem się w poniedziałek o drugiej w nocy by oglądać premiery. Jedyny taki serial.
A w BM to nawet nie wiem czy po s02 nie wysiadłem...Jebać drugą połowę szóstego sezonu Black Mirror w takim razie...
Chuje dali ostatni epizod. A następny sezon pod koniec 2024 roku.. jebane japońce zawsze kurwa tyle zwlekają z wypuszczeniem anime, chociaż manga się już zakończyłaA chuj, namówiłeś Bieda ostatnio straszna, więc odświeżę na N pierwszy sezon, a resztę się zestrimuje na wbijam
Chainsaw Man widziałeś?Chuje dali ostatni epizod. A następny sezon pod koniec 2024 roku.. jebane japońce zawsze kurwa tyle zwlekają z wypuszczeniem anime, chociaż manga się już zakończyła
Jeszcze nie ale mam zaznaczone do obejrzeniaChainsaw Man widziałeś?
Fajny, ale też w chuj krótki i w zasadzie, tylko liźniecie fabuły.Jeszcze nie ale mam zaznaczone do obejrzenia
A do Jill trzepalem tu od samego początku:*
A do Jill trzepalem tu od samego początku:*
Namówiłeś, obejrzę sobie, tylko póki co lecę Sukcesję, jestem w 3 sezonie, jak skończę, sprawdzę The Leftlovers.Tez na początku odpadłem, a później s01 wszedł tak, że widziałem go już z 6 czy 7 razy, a na s03 budziłem się w poniedziałek o drugiej w nocy by oglądać premiery. Jedyny taki serial.
KnY sztosik, piękna kreska, kaski tam sporo poszło z tego co kiedyś czytałem, najlepsza oprawa audiowizualna w anime, z tego co oglądałem.Chuje dali ostatni epizod. A następny sezon pod koniec 2024 roku.. jebane japońce zawsze kurwa tyle zwlekają z wypuszczeniem anime, chociaż manga się już zakończyła
Snk to samo kurwa.Chuje dali ostatni epizod. A następny sezon pod koniec 2024 roku.. jebane japońce zawsze kurwa tyle zwlekają z wypuszczeniem anime, chociaż manga się już zakończyła
Tam to w ogóle odpierdalaja maniane, jakby nie mogli wrzucić w marcu odrazu dwóch ostatnich epizodów kiepy skośnookie.Snk to samo kurwa.
Dobre to? Z czym to się je - do czego podobne?Tam to w ogóle odpierdalaja maniane, jakby nie mogli wrzucić w marcu odrazu dwóch ostatnich epizodów kiepy skośnookie.
Ale pany wczoraj zacząłem akame ga kill
Jestem na piątym odcinku. Specjalne moce, miecze, korupcja Imperium, fajnie się rozkręcaDobre to? Z czym to się je - do czego podobne?
Tak, również polecam serial. 2 sezon zamówionyOgląda kota Siło ? Za Tydzień finał sezonu, kapitalny serial. Apple znowu na +
Też właśnie skończyłem. Klimat BM ma w sumie tylko 1 ep, ale ogólnie nie na jakiejś tragedii.Dobra, obejrzalem dzisiaj 6 sezon Black Mirror i jest lepszy niż myślałem po opiniach.
Są epy słabsze i lepsze ale ogółem jest lepszy od 5 i to zdecydowanie.
Nie jest to poziom z początku serii ale da się obejrzeć.
z wilkiem? fajny , mi sie podobalTeż właśnie skończyłem. Klimat BM ma w sumie tylko 1 ep, ale ogólnie nie na jakiejś tragedii.
Odcinek z demonem zajebisty, najgorszy chyba 4