Seriale

TWD właśnie tak się ogląda, dialogi tam są tak nudne i przewidywalne, że nie ma sensu tego w ogóle słuchać, przecież to jest porażka, jeszcze na początku oglądałem całe, później już uznałem, że tego nie zniose i szkoda mojego czasu
To na cholerę to oglądasz? Jaki jest sens oglądania 15 minut z godzinnego odcinka?

jeszcze na początku oglądałem całe, później już uznałem, że tego nie zniose i szkoda mojego czasu

Dziwne masz podejście, jak mi się coś nie podoba to robię dropa. Zrobiłem tak z HIMYM w ostatnim sezonie (9 lat oglądania i nie znam zakończenia !!!) i z TWD po pierwszym sezonie, ale wróciłem jakoś na 4 bo puszczają na FOXie, wciągnąłem sie na tyle, że oglądam do tej pory. Marudzić nie przestanę, ale gdybym miał oglądać odcinki na przewijaniu to mija się z celem. Skoro szanujesz swój czas to przejebujesz co tydzień 15 minut swojego życia i robisz to z własnej woli - jesteś masochista czy jak?

Odcinek Banshee fajny, ale nie pasowała mi akcja w stylu Opowieści Wigilijnej. Mam nadzieję, że Szeryf nie jest gejem i zabierze się za policjantke z rezerwatu. Ktoś ją musi rozebrać :batman:

Teraz otwieram buteleczke burbona (wpływ Banshee) i jadę z TWD.

oglądam tylko akcje 15min, czasami coś się dzieje, ale bardzo rzadko
nie jestem masochistą dlatego przewijam to co mnie męczy, czyli fatalne dialogi, fatalnych aktorów i jadę dalej

To pytam po co w ogóle oglądasz? Jaki w tym sens, że w każdym odcinku zobczysz pare minut akcji? :facepalm:

To pytam po co w ogóle oglądasz? Jaki w tym sens, że w każdym odcinku zobczysz pare minut akcji? :facepalm:
a co mam oglądać jak TV nie oglądam w ogóle, film jeden dobry na miesiąc z neta, seriale już wszystkie ogarnąłem te lepsze i czekam na nowe sezony to zostaje mi TWD 15min w tym tygodniu zawsze coś

W ramach odświeżenia polskich seriali kryminalnych, obejrzałem wszystkie sezony "Ekstradycji" oraz "Odwróceni". Pomimo wielu baboli takich jak chociażby słynne już nierealne oznaczenia stopni na pagonach w "Ekstradycji", to jednak są to moim zdaniem najlepsze seriale kryminalne ostatniego dwudziestolecia. Niestety, ale w "Pitbulla" nie potrafiłem się wkręcić, "Kryminalni" byli dla mnie zbyt przerysowani (do tego ten żenujący Zakościelny). Do wspomnianej "Ekstradycji" oraz "Odwróconych" wrócę jeszcze nie raz.

W ramach odświeżenia polskich seriali kryminalnych, obejrzałem wszystkie sezony "Ekstradycji" oraz "Odwróceni". Pomimo wielu baboli takich jak chociażby słynne już nierealne oznaczenia stopni na pagonach w "Ekstradycji", to jednak są to moim zdaniem najlepsze seriale kryminalne ostatniego dwudziestolecia. Niestety, ale w "Pitbulla" nie potrafiłem się wkręcić, "Kryminalni" byli dla mnie zbyt przerysowani (do tego ten żenujący Zakościelny). Do wspomnianej "Ekstradycji" oraz "Odwróconych" wrócę jeszcze nie raz.

Sprawdz "Gline" Pasikowskiego. Dla mnie klimatem na rowni z Pitbullem, chociaz konwencja calkiem inna.

Ja juz w tej chwili WIEM,ze ten serial to bedzie mistrzostwo swiata i okolic!:wink:

fatalne dialogi, mało akcji, bezbarwne postacie, fabuła się ciągnie
Życie ;-) W końcu to serial obyczajowy w świecie zombie ;-) Ty jak rozmawiasz z ludźmi to dbasz by dialogi się komuś podobały? ;-) Postaci są na pewno bardziej barwne jednak w TWD niż w Z nation. Poza elementem zombie tych seriali nie powinno się porównywać, tak jak Spartakusa i Rzymu np.tylko dlatego, że dzieją się w podobnych realiach. To inny gatunek, Z nation komedia, a TWD horrorowa obyczajówka ;-) Nie ma bawić, ani być serialem akcji. W takim świecie raczej nie powinno się zbyt wiele dziać.
PS: Panowie, jak Wy "zasypiacie" tak łatwo przy TWD to albo po nocach oglądacie albo macie jakieś problemy z sennością ;-)

Mi akurat ostatni odcinek TWD się podobał także jestem lepiej nastawiony do kolejnego.

Mam nadzieję, że z końcem sezonu Daryl i reszta wezmą się w garść i skończą się podpalać papierosami.

Za dwa dni wraca shieldmaiden Lagertha.

vdFwPCk.jpg

Vikings - 0. Athelstan's Journal: Family

Co to jest? Bo mi się pojawiło jako odcinek "zerowy". Jakiś 10 minutowy wstep czy coś, do 3 sezonu? Jeszcze nie miałem czasu sprawdzić.

Vikings - 0. Athelstan's Journal: Family

Co to jest? Bo mi się pojawiło jako odcinek "zerowy". Jakiś 10 minutowy wstep czy coś, do 3 sezonu? Jeszcze nie miałem czasu sprawdzić.
to chyba prolog się nazywa, ja czekam na Vikingów do tego BCS, TWD i House of Cards jest co oglądać

No tak, mordowanie zwierząt to tylko 1 odcinek.
Grzechu napisałem swoją opinie TWD rozmowy są o niczym, nie mają sensu, gadają o jakiś banałach przez 50 odcinków, ogólnie ten serial jest pełen absurdów haha coś jak SOA ogólnie te seriale są bardzo podobne, oceny są niesamowicie zawyżone przez pryzmat pierwszych sezonów
Z Nation miało 2-3 odcinki słabe, a reszta bardzo dobra i ma teraz ocene 5 ileś, a TWD co ma 8.2 i jest niby jednym z lepszych seriali jeden sezon miało dobry później już nuda nuda i nuda
od razu niech przewinie na koncowe napisy bo przeciez tam i tak nic sie nie dzieje
usuń konto

Back