Bezimienny
KSW Heavyweight
Za grubo poszli i teraz się wycofują z angażow.
Czoło mu się robi jak u Pudziana

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za grubo poszli i teraz się wycofują z angażow.

debilu, znowu gadasz sam ze sobaPrime tak się obrał, że usunął właśnie cała konferencje![]()
Niech ta patologia ginie. Najbardziej satysfakcjonujący obrazek byłby wtedy, gdyby wszyscy oni musieli iść do normalnej roboty.Prime tak się obrał, że usunął właśnie cała konferencje![]()
Niech ta patologia ginie. Najbardziej satysfakcjonujący obrazek byłby wtedy, gdyby wszyscy oni musieli iść do normalnej roboty.

Oszałamiająca liczba 20-30 tysięcy, wow!Kiedyś miałem rozmyslenia ile ludzie nie chodzi do roboty dzięki internetowi tylko w samej w Polsce. Myślę, że może to być nawet 20-30 tysięcy osób jak nie więcej.
Mam nadzieję, że nikt mi zaraz nie wyskoczy z jakimś Boxdelem czy innym cwelem z YouTube i napisze, że to praca, bo już w wątku Famemma parę osób mi pisało, że Boxdel zapracował na to.
![]()
Podjarany tym światem internetowym i żelkami jesteś jak 13 letni dzieciak.

Ile jesteś w stanie zapłacić?PS- jak chcesz zobaczyć kolesia uzależnionego od Youtuberów to polecam konto ZielonyWonsz. Konto, które na już 10 lat, więc gości może być nawet po 30 a potrafi robić z jednego dnia 10 wycinków z różnych live tych cweli
Dużo bym dał aby szalony go ujawnił jak Wałbrzycha.
6 złotych.Ile jesteś w stanie zapłacić?
Za 6 zł to możesz sobie piwo kupić.6 złotych.
Debiutant.Za 6 zł to możesz sobie piwo kupić.
Jaki miałeś wcześniej nick?

W takim razie skąd się dowiedziałeś o forum?Debiutant.
Kiedyś miałem rozmyslenia ile ludzie nie chodzi do roboty dzięki internetowi tylko w samej w Polsce. Myślę, że może to być nawet 20-30 tysięcy osób jak nie więcej.
Mam nadzieję, że nikt mi zaraz nie wyskoczy z jakimś Boxdelem czy innym cwelem z YouTube i napisze, że to praca, bo już w wątku Famemma parę osób mi pisało, że Boxdel zapracował na to.
![]()
znazny to był chyba w swojej głowie, pospolity chłop chory na schizofrenię, staramy sie mu pomóc, nie wierz mu w nic, ponoc napastuje dzieci.Czemu tu latają screeny postów znanego polskiego dziennikarza Michała Baranowskiego?
a nie boisz, że juz jest głośno o tobie w sprawie ogólnoplskiej afery pdf, to sobie dojebałeś.znazny to był chyba w swojej głowie, pospolity chłop chory na schizofrenię, staramy sie mu pomóc, nie wierz mu w nic, ponoc napastuje dzieci.
Ignora nie boisz, że juz jest głośno o tobie w sprawie ogólnoplskiej afery pdf, to sobie dojebałeś.
W podcascie u szalonego reportera ma być więcej o nim i szalony będzie wyjaśniał jego powiązania z aferą pedofilską o której ostatnio jest głośno w PolsceCzemu tu latają screeny postów znanego polskiego dziennikarza Michała Baranowskiego?
W podcascie u szalonego reportera ma być więcej o nim i szalony będzie wyjaśniał jego powiązania z aferą pedofilską o której ostatnio jest głośno w Polsce
Czemu tu latają screeny postów znanego polskiego dziennikarza Michała Baranowskiego?
Coooo????W podcascie u szalonego reportera ma być więcej o nim i szalony będzie wyjaśniał jego powiązania z aferą pedofilską o której ostatnio jest głośno w Polsce
Musisz to wszystko rozłożyć na czynniki pierwsze… musisz. Liczę na conajmniej 2147 znaków.Człowieka trochę na forum nie ma i tyle ominąłem: koniec na dzisiaj, bo boje się co będzie dalej...
Ogólnie to nie wiedziałem, że Michał Baranowski pisał kiedyś dla Rocksów. Fajną ciekawostkę zarzuciliscie.
A co mnie obchodzi ten wpis? Kto to jest w ogóle?