Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Temu kamerzyście to sam bym sprzedał liścia na ulicy bo typ bił swoje baby.Kontrowersyjna postać i nielubiana obecnie. Jak podkręca dobrze na konferencjach, to PPV się będzie zgadzać.
I znęcała się szmata nad upośledzonym.Temu kamerzyście to sam bym sprzedał liścia na ulicy bo typ bił swoje baby.
Kurde ja już słyszałem różne wersje, generalnie oni podobno o tym nie wiedzieli bo sprawiał wrażenie normalnego i zgodził się na filmik.I znęcała się szmata nad upośledzonym.
Oni tam każdemu dawali dziwne zadania, ale że trafili na upośledzonego, który był w stanie zrobić wszystko za kasę, to trochę przypał.I znęcała się szmata nad upośledzonym.
Kto stoi za tym Prime? Tyle tych freakowych federacji, że już się pogubiłem.
Ciekawe, nie ma tam wogole Jozwiaka.KRS 0000929710 - PRIME MMA SP. Z O.O.,WROCŁAW,NIP 8943175734,REGON 520299901 | KRS on-line Info Veriti
PRIME MMA SP. Z O.O., WROCŁAW, JERZEGO BAJANA 24B / 3 - Wydarzenia z Krajowego Rejestru Sądowego dostepne on-linekrs.infoveriti.pl
Szuba i Birka, którzy są związani z FEN w KRS widnieją. Ciekawe..
Szkoda ze nie dostał kogoś mocniejszego, Kruszwila pokona raczej na luzie a za to zachowanie do dziewczyn powinien dostać smary.Ten kamerzysta, to powinien dostac wiperdol od Soldića na ciemnej ulicy.
W FEN też nie ma udziałów według tego, tylko jest zatrudniony jako Prezes.Ciekawe, nie ma tam wogole Jozwiaka.
Najwiecej udziałów ma właśnie ten Birka(70)
W prime nie jest nawet jako prezesW FEN też nie ma udziałów według tego, tylko jest zatrudniony jako Prezes.
KRS 0000550677 - FEN MMA FEDERATION SP. Z O.O.,NIP 8971806767,REGON 361149254 | KRS on-line Info Veriti
FEN MMA FEDERATION SP. Z O.O., WROCŁAW, OŁAWSKA 27-29 - Wydarzenia z Krajowego Rejestru Sądowego dostepne on-linekrs.infoveriti.pl
Dostawał penis od gitów kiedy siedział w areszcie.Ten kamerzysta, to powinien dostac wiperdol od Soldića na ciemnej ulicy.
Dajcie więcej z karty bo ta 2 mi lata.
Cios znany z gali Najmana vs Ambro (przydupas Alana, z którym Cios się złapał na konfie Alkomaster).
Cios znany z gali Najmana vs Ambro (przydupas Alana, z którym Cios się złapał na konfie Alkomaster).
powalczy dwie gale, znudzi się, wypierdolą go, ale swoje zarobiKonflikt z Najmanem się opłacił. Dostał się tam gdzie dostanie lepsze i w dodatku pewne siano za walkę