Prime Show MMA

Kruszynka przykład na to, że jak masz mocne brudy to się nie wychylaj i walcz sobie na lokalnych galach, które obchodzą 12 osób w internecie.

Dziś nawet stanowiska premiera w Polsce media tak nie prześwietlą jak zawodnikow freak MMA, nawet mogą zbadać korzenie twojej babci. Dlatego o tym pisałem, że w Polsce to dobry biznes, bo nawet gówno programy robią wyniki o których KSW może tylko pomarzyć, ale wtedy taki milioner jest jest prześwietlany na 58 stron dlatego więc nikt nie chce się wychylać z nowymi organizacjami aby nie ryzykować całego swojego życia.

Taka jest cena za najpopularniejszy dziś ,,sport-rozrywke" w Polsce.

Niech ta patologia ginie. Najbardziej satysfakcjonujący obrazek byłby wtedy, gdyby wszyscy oni musieli iść do normalnej roboty.

Kiedyś miałem rozmyslenia ile ludzie nie chodzi do roboty dzięki internetowi tylko w samej w Polsce. Myślę, że może to być nawet 20-30 tysięcy osób jak nie więcej.

Mam nadzieję, że nikt mi zaraz nie wyskoczy z jakimś Boxdelem czy innym cwelem z YouTube i napisze, że to praca, bo już w wątku Famemma parę osób mi pisało, że Boxdel zapracował na to.

:DC:

Kiedyś miałem rozmyslenia ile ludzie nie chodzi do roboty dzięki internetowi tylko w samej w Polsce. Myślę, że może to być nawet 20-30 tysięcy osób jak nie więcej.

Mam nadzieję, że nikt mi zaraz nie wyskoczy z jakimś Boxdelem czy innym cwelem z YouTube i napisze, że to praca, bo już w wątku Famemma parę osób mi pisało, że Boxdel zapracował na to.

Oszałamiająca liczba 20-30 tysięcy, wow!

Już więcej osób w samej Polsce zarabia z klasycznej prostytucji.

Ale ty jesteś idiota żelazny, bez kitu.

Podjarany tym światem internetowym i żelkami jesteś jak 13 letni dzieciak.

PS- jak chcesz zobaczyć kolesia uzależnionego od Youtuberów to polecam konto ZielonyWonsz. Konto, które na już 10 lat, więc gości może być nawet po 30 a potrafi robić z jednego dnia 10 wycinków z różnych live tych cweli:DC:

Dużo bym dał aby szalony go ujawnił jak Wałbrzycha.

PS- jak chcesz zobaczyć kolesia uzależnionego od Youtuberów to polecam konto ZielonyWonsz. Konto, które na już 10 lat, więc gości może być nawet po 30 a potrafi robić z jednego dnia 10 wycinków z różnych live tych cweli:DC:

Dużo bym dał aby szalony go ujawnił jak Wałbrzycha.
Ile jesteś w stanie zapłacić?

Za 6 zł to możesz sobie piwo kupić.

Jaki miałeś wcześniej nick?
Debiutant.

Co do ZielonegoWonsza jeszcze to serio mnie to ciekawi, bo to trochę mega creepy przypadek. Wyskakują mi często na ściance jego rzeczy i tam serio jest taka podnieta jakby to było 12 letnie dziecko. Dla spoczendtwa dobrze byłoby ujawnic tego freaka.

Zawsze nie mogę jak ten chłop przeżywa tą gale złotych Antosi. :DC:

Boxdel i Primemma zauważyli jego chore uzależnienie influ , bo zaczęli go obserwować. :lol:

Last edited:

1775315981641.png

Czemu tu latają screeny postów znanego polskiego dziennikarza Michała Baranowskiego?
W podcascie u szalonego reportera ma być więcej o nim i szalony będzie wyjaśniał jego powiązania z aferą pedofilską o której ostatnio jest głośno w Polsce

Ogólnie to nie wiedziałem, że Michał Baranowski pisał kiedyś dla Rocksów. Fajną ciekawostkę zarzuciliscie.

Back