Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
chuj cie to obchodzi zelazna palo ale pytac sie mozeszChłopaki kto jest rywalem Freak Boya na tej gali, bo zapomniałem.
Zdjęli konfe i nie mogę sprawdzić.
Kiedyś był taki znany typek Trybson, z jakiegoś show, robili objazd po klubach w Polsce i dostawał za to siano. Przyjechał do lublina, po 2 wpadł do nas do klubu zbił pione coś się napił i poszedł. Później idę sobie na deptak i patrze a ten trybson lata bez koszulki po tym deptaku i drze mordę. Wiadomo jak się skończyło.Tak będzie, ile to już takich było co do każdego byli kozak, aż w końcu przyszła brutalna weryfikacja.
Kiedyś był taki znany typek Trybson, z jakiegoś show, robili objazd po klubach w Polsce i dostawał za to siano. Przyjechał do lublina, po 2 wpadł do nas do klubu zbił pione coś się napił i poszedł. Później idę sobie na deptak i patrze a ten trybson lata bez koszulki po tym deptaku i drze mordę. Wiadomo jak się skończyło.
trybson to sobie nawet zasluzyl na gifa na cohones, warsaw shore sie to gowno nazywalo i lecialo na mtv, ktorego juz nie mano no ten koleżka, wariata strugał a zgasił go typ pod bistro.trybson to sobie nawet zasluzyl na gifa na cohones, warsaw shore sie to gowno nazywalo i lecialo na mtv, ktorego juz nie ma
gif z konferencji z najmanem
Aby w Polsce dostać dożywocie to naprawdę trzeba się postarać: tylko kilkaset osób ma taki wyrok w więzieniach. Ogólnie Polska ma jeden z najniższych w Europie wskaźników osób skazanych na dożywocie.Niestety, dożywocia mu nie przyklepią.
Z nikimJuż sobie przypomniałem. Freak Boy miał walczyć z pomysłodawcą akcji Klaun z Koszalina, ale zmienili mu rywala na Zadymę Gromadzkiego.
Więc z kim walczy Miś?
U nas w mieście to akwarium, na każda rybę znajdzie się większano no ten koleżka, wariata strugał a zgasił go typ pod bistro.

no same żelki, co nie redaktorze?Szkoda, że chlop ma mroczną przeszłość, bo miał chyba największy sebixowy potencjał od czasów Orła Bienia.
Tym bardziej szkoda, bo lalusiowate, polskie freaki dają taki slot raz na 5 lat.

BASTA!no same żelki, co nie redaktorze?![]()
spoko my tez nie wiemy co ty tam pierdoliszJa cały czas nie wiem o czym wy w ogóle piszecie![]()