Prime Show MMA

PS- jak to jest z tymi influ oni się całodobowo nagrywają? Taki Ryta chodzi sobie po galerii handlowej i ziomek go kręci cały czas.

Ja pierdole co za czasy :DC:

Ty weź stąd wypierdalaj kondonie, nie ogarniasz, że nikt Cie tu nie chce? Nikt się nie nabiera na te Twoje zmiany osobowosci, a Twoje wrzuty wszyscy mają w tzw chuju (to, czym Cie stary karmi).

Michał Baranowski kurwa jego mać XD
Zobacz co ma przygłup w sygnaturze. :DC:
,,zgłoszcie się"
Urzędnik.

jeszcze nie zlikwidowali tego syfu?
Nie. Za 9 dni Primemma 16.

Ja do tej pory nie odpaliłem Prime Short 2 i Prime Short 3, bo trochę mi się już to ulało.

Tak samo nie widziałem ani jednej walki na mlóckach Prime i Boosterze Famemma.

Last edited:
Schreiber vs Porzucek :DC:

1776357290459.jpeg

Jakież to wszystko ciekawe...
Te same mordy od 30lat a każde wydarzenie tak go wciąga :mamed:
Jestem w tym milionie- 2 milionów który i tak to ogląda z BRAKU Alternatywy sportowo- rozrywkowej.

Co nie zmienia faktu, że to wszystko kręci się wokół 20 mord.

To jak z Ekstraklasa wszyscy piszą, że to gówno a ktoś te stadiony co kolejkę im zapełnia.

Dlatego friki nie upadną, bo już nikt nigdy nie wymyśli nic lepszego w internecie.

Ale jeśli chodzi o mnie to ja dużo z tego tortu już rzuciłem przez ta powtarzalność. W ogóle nie oglądam wywiadów FF, konfy i programy Fame raz na 25. Jeszcze czasami tylko potrafie obejrzeć 2/3 Konf Primmma.
Na przykład Cage z tego Primemma widziałem tylko jeden Korczarowski vs Czarnecki.

A gale główne Fame i Prime będę oglądał zawsze. To prawda z braku alternatywy, o której pisze wyżej.

Ps- do tej pory nie oglądałem żadnej młocki Primemma, boostera Fame i Prime Short 2 i Prime short 3, więc mi też się trochę już ulewa :lol:

Back