Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jóźwiak jest charakterny.
Podobno to nowa gwiazda frikow. Będą starać się bić w trójkę Mariusza Wacha.Co oni tak wszędzie tego Farleya z Młócki promują?
Kurwa on ma nadal stylówke 7-latka
W Hollywood miałby szansę pewnie dziś na 1 planową rolę. Dziś tam takie ciotki rozdają karty.
Podobno to nowa gwiazda frikow. Będą starać się bić w trójkę Mariusza Wacha.
Chłop już w hotelu by zapaści dostał po talerzykachMam dobrego ziomka do frik fajtów,był w tej trójce "napadnietych".
Ewidentnie nafurany na programie.Zelazny brałbyś??
View attachment 144760
Zobacz co ma przygłup w sygnaturze.Ty weź stąd wypierdalaj kondonie, nie ogarniasz, że nikt Cie tu nie chce? Nikt się nie nabiera na te Twoje zmiany osobowosci, a Twoje wrzuty wszyscy mają w tzw chuju (to, czym Cie stary karmi).
Michał Baranowski kurwa jego mać XD
Twój staryKto dla Was jest faworytem w K-1 Wach vs brat Tańculi Farleey i Noras?
widac, ze miedziany dzjeson czesciej dzierzyl w garsci berlo starego niz ksiazki czy slownikiZobacz co ma przygłup w sygnaturze.
,,zgłoszcie się"
Urzędnik.
Nie. Za 9 dni Primemma 16.jeszcze nie zlikwidowali tego syfu?
Zamknij morde pdf.Nie. Za 9 dni Primemma 16.
Ja do tej pory nie odpaliłem Prime Short 2 i Prime Short 3, bo trochę mi się już to ulało.
Tak samo nie widziałem ani jednej walki na mlóckach Prime i Boosterze Famemma.
Bezmózg na celowniku.
Bezmózg na celowniku.
Co tam było mordo? Pisz z pamięci.
Jebać tego przychlasta, atencji szuka bo jest znany z niczego i nie istnieje prócz frików.
Jestem w tym milionie- 2 milionów który i tak to ogląda z BRAKU Alternatywy sportowo- rozrywkowej.Jakież to wszystko ciekawe...
Te same mordy od 30lat a każde wydarzenie tak go wciąga![]()