Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja wiedziałem, że jak wywołam tego cwela w komentarzu - nawet nie używając pełnej ksywy - to on się gdzieś tutaj zrespiJówko zawieszony przez Primemma.
Pewnie głównie przez tą wypowiedź o zdjęciu gaci i robieniu gały.
Nie mam jak zajrzeć w komentarze, macie ten filmik?
Ciekawe ile to ścierwo żak wyłapie, bo niedługo mają wreszcie mu dać wyrok.Niezła ekipę zejbów zmontowali z tym pierdolonym cwelem zabójcą Żakiem.
Do utylizacji.
Ciekawe ile to ścierwo żak wyłapie, bo niedługo mają wreszcie mu dać wyrok.
KaeSa jakby był. Za całokształtNiestety, dożywocia mu nie przyklepią.
Zdziwię się jak mu przybiją chociaż 15 bo myślę że dostanie mniej..Ciekawe ile to ścierwo żak wyłapie, bo niedługo mają wreszcie mu dać wyrok.
to zara zeżre gówno, pobrudzi nim ścianę, wpadną żółte papiery i chuja mu zrobiąZdziwię się jak mu przybiją chociaż 15 bo myślę że dostanie mniej..
To jest zwykły pet, za małe plecy na taką akcję. Poza tym on jest sądzony jak za zabójstwo a nie wypadek, więc nie ósemak a ćwiara max. Myślę, że pietnastaka może wyłapać.to zara zeżre gówno, pobrudzi nim ścianę, wpadną żółte papiery i chuja mu zrobią
Siadło.
O co chodzi? Mecz oglądałemTen frajer który lisciuje tych ludzi bez woli walki, już ma celownik na mordzie. Kwestia czasu gdy go ktoś skasuje pod filmik. Abstrachując od faktu, że się w końcu wylosuje trudniejsze na mieście i się chlopina obudzi na sorze w obsranych gaciach.
Chodzi o tego łba z filmików powyżej co bije tego punka między innymiO co chodzi? Mecz oglądałem
Tak będzie, ile to już takich było co do każdego byli kozak, aż w końcu przyszła brutalna weryfikacja.Ten frajer który lisciuje tych ludzi bez woli walki, już ma celownik na mordzie. Kwestia czasu gdy go ktoś skasuje pod filmik. Abstrachując od faktu, że się w końcu wylosuje trudniejsze na mieście i się chlopina obudzi na sorze w obsranych gaciach.
Ciekawe kto ją nagrywa
Aaa, ja nawet nie wiem kto to jestChodzi o tego łba z filmików powyżej co bije tego punka między innymi
Ja też właśnie nie, ale wyczuwam nadchodzące skapiszonowanie mordyAaa, ja nawet nie wiem kto to jest