Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
polak robakCo to za dzban?
polak robak
Cwel z twittera ( teraz X) wojownik klawiatury.

Ale ja chciałem się o jakąś poradę może zapytać? To co kurwa nie możesz mi podpowiedzieć online?I tak się nigdy nie spotkamy. Dlatego mnie nie interesuje kogoś prywatność w internecie mordzia.Co mogłem to Wam dałem.

To Ja mam kilka pytań, jako że akurat tak się składa, że trochę znam temat, kmwtw, centralny czy lokalny? Jaka umowa? Od kiedy? Na podstawie jakich ustaw/aktów prawnych działasz? No i najważniejsze, podaj systemy informatyczne jakich używasz. I jakie stanowisko? To są informacje które nie zagrożą Twojej prywatności, za to zweryfikują prawdomówność.Dlaczego z amerykańskiego rapu skoczyliśmy do czym zajmuje się? Nie jestem zawodowym raperemJuż pisałem 45 lat, urzędnik. Na forum mylony z zelazną ręką, 75 latkiem, Rafałem Hejką.
Nie słucham amerykańskiego rapu. Nie leży mi angielski i beaty u nich.
Patrz mordo, farmazon nabrał wody w usta i sie nie odzywa.To Ja mam kilka pytań, jako że akurat tak się składa, że trochę znam temat, kmwtw, centralny czy lokalny? Jaka umowa? Od kiedy? Na podstawie jakich ustaw/aktów prawnych działasz? No i najważniejsze, podaj systemy informatyczne jakich używasz. I jakie stanowisko? To są informacje które nie zagrożą Twojej prywatności, za to zweryfikują prawdomówność.
I cyk ignorTo Ja mam kilka pytań, jako że akurat tak się składa, że trochę znam temat, kmwtw, centralny czy lokalny? Jaka umowa? Od kiedy? Na podstawie jakich ustaw/aktów prawnych działasz? No i najważniejsze, podaj systemy informatyczne jakich używasz. I jakie stanowisko? To są informacje które nie zagrożą Twojej prywatności, za to zweryfikują prawdomówność.

Czemu obrażasz KKKAndrzej w formie. Jutro kazik kpina kutas musi być rozjebany.
![]()
pomawiaczka i prujdupa.Czemu obrażasz KKK
Daj więcej info w temacie, bo to że nie jest kolegą Pomidora to wiem xDpomawiaczka i prujdupa.
No przecież kręciła mu aferę od lat, a jak przyszła weryfikacja, to była już ostatnio szybka wycofka.Daj więcej info w temacie, bo to że nie jest kolegą Pomidora to wiem xD
Powtarzam: Paweł Jóźwiak to wybitny sportowiec i przedsiębiorca. Proszę go nie obrażać.To już wiecie jakich juzwiak sobie wybrał rywali, oni w 8 wnieśli na wagę 480 kg, a Naruszczka z juzwiakiem we 2 wnieśli ponad 200. Naruszczka sam powinien wychodzić żeby to miało jakikolwiek sens.
Ale mi się marzy żeby juzwiak dostał lampe od któregoś z tych cieci i się skompromitował idąc spać, po czym Naruszczka by ich sam powyrzucał z klatki czyniąc z Pawła jeszcze większego błazna niż jest na ten moment.
Ciekawe czy ulaniec da radę dużo mniejszemu ćpunowi.

No to wreszcie co z tym urzędnikiem? Odpowiedz czy tak jak miskatonic uciekasz?Jeszcze co do sprawy Korcza to przypominam, że Prime ścisle współpracuje dziś z Polsatem i Canal Plus.
W tym tempie spadku jakiejkolwiek wartości to za 2 lata będzie tu Hania D z Jeleniej Góry i Bartosz G z Mławy.
Niesamowity upadek świata.