Prime Show MMA

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Masz jakieś shoty Koziołka z jakąś dziewczyną? Dominik Wałbrzych ciągle go ciśnie, że on wykorzystuje jakąś chora dziewczynę na tik toku?

Znasz temat?

Wielkiego dziennikarza największego aktywnego forum o Freak Fightach w Polsce przerasta prosty research? Szukasz jelenia, który będzie odwalał za ciebie robotę za free? Do roboty panie redaktorze naczelny :mjsmile:

Zrzut ekranu 2026-01-08 150608.png

Wielkiego dziennikarza największego aktywnego forum o Freak Fightach w Polsce przerasta prosty research? Szukasz jelenia, który będzie odwalał za ciebie robotę za free? Do roboty panie redaktorze naczelny :mjsmile:

View attachment 137364

A wiecie jaka dyskusja jest pod glosowką Korczy. Ciągle dostaje powiadomienia i ludzie się kłócą czy Hitler był zły czy dobry :beczka:

Miałem to oglądać, ale jak zobaczyłem Dżage w cywilu bez przebieranek to wyłączyłem po 20 sekundach, bo to mógł być jedyny punkt zapalny w tym towarzystwie z JKM.

Za słodko-pierdzace są te freaki w Polsce. Tylko konfy Prime , a reszta można odpuścić i czekać na gale :cool:

A gdyby był w stringach i lateksie to byś oglądał dalej?

@Dawid _Ozdoba-Legenda :beczka:

Tak, bo może JKM by wybuchł na całego.

Ja FF oglądam tylko dla spięć, zwykle ględzenie totalnie mnie nie interesuje.

Jak ktoś potrzebuje takiego zastrzyku jak ja to polecam obecnie uniwersum Ameryki. Tam w polityce obecnie dzieje się więcej niż w prime konf Primemma.

Dzisiejsza konfa Vance w White House

:antonio::antonio:

Albo inny kongresmen od Republikanów dziś w tv- nie przeszkadzajcie nam, bo Was zastrzelimy jak tą kobietę.

Last edited:
Tak, bo może JKM by wybuchł na całego.

Ja FF oglądam tylko dla spięć, zwykle ględzenie totalnie mnie nie interesuje.

Jak ktoś potrzebuje takiego zastrzyku jak ja to polecam obecnie uniwersum Ameryki. Tam w polityce obecnie dzieje się więcej niż w prime konf Primemma.

Dzisiejsza konfa Vance w White House

:antonio::antonio:

Albo inny kongresmen od Republikanów dziś w tv- nie przeszkadzajcie nam, bo Was zastrzelimy jak tą kobietę.
Ale przecież ty nie rozumiesz na tyle amerykańskiego żeby słuchać jakichś konferencji DJ vance a z napisami to przecież nie to samo i traci cały sens.

Ale przecież ty nie rozumiesz na tyle amerykańskiego żeby słuchać jakichś konferencji DJ vance a z napisami to przecież nie to samo i traci cały sens.

A kto powiedział, że nie znam angielskiego. Po drugie dziś na X masz bardzo dobre tłumaczenia na 2 strony.

A kto powiedział, że nie znam angielskiego. Po drugie dziś na X masz bardzo dobre tłumaczenia na 2 strony.
No ale to czytasz a nie oglądasz, wiesz znać można znać, ale tekstów 2paca czy innego snoopa jak lecą slangiem to pewnie nie do końca rozumiesz.

Dlaczego z amerykańskiego rapu skoczyliśmy do czym zajmuje się? Nie jestem zawodowym raperem :beczka: Już pisałem 45 lat, urzędnik. Na forum mylony z zelazną rękę, 75 latkiem.
Ale co konkretnie że jaki urzędnik? Może mógłbyś mi w czymś doradzić bo akurat na tym się nie znam.

Nie musisz być raperem żeby słuchać rapu ;)

Back