Prime Show MMA

On już rok temu o tym gadał. Ciekawe o co chodzi.

Jacek Murański w wywiadzie dla TVreklama oznajmił, że zostanie ojcem w tym roku.Murański: W piątek dostaliśmy informacje, bardzo dla nas ważną, bo "rzecz" o którą staraliśmy się... nie "rzecz" przepraszam! Projekt medyczny dostaliśmy informacje, że został sfinalizowany i spełnienie pewnych marzeń po tej "tragedii", która nas spotkała ma szansę na realizację w 2026roku. Chodzi o rodzicielstwo!

Dziennikarka między innymi Onetu, WP.pl i gazety wyborczej.

Ale friki oglądają 11 letnie dzieci!!! :beczka:

Trochę w szoku jestem, że robisz w takich redakcjach i wrzucasz to na swój X. Swiat serio zaniżył standardy.

:jjsmile:

Niezły ściek z tej postaci, bo trudno go nazwać człowiekiem.

Ktoś mi wytłumaczy tą modę Braunowców, że Polacy nie ginęli w komorach gazowych. I jest to wielka propaganda żydowska.

Oni serio myślą, że tym więcej zyskają niż stracą?

PS- nie zaskoczy mnie jak za parę godzin będzie komunikat o wyrzuceniu Korczakowskiego z Primemma.

@Dawid _Ozdoba-Legenda
@Siedem

Kupujecie coś?

1767707260029.jpeg

Korczarowski chyba boi się utraty etatu w Primemma, bo usunął całą nitkę z wpisem.

Nawet ciekawi mnie ta sprawa. Czy taka federacja freakowa wywali go jutro za negowanie holocaustu na Polakach czy przejdziemy do porządku dziennego jak nigdy nic.

KRRiT nałożyła ograniczenia na Prime, muszą dawać plus 18 co tnie im zasięgi.
Wspaniałą decyzja Ćpanculi i Jóźwiaka aby zatrudnić tego zjeba...
A mi się podoba ta decyzja, fajnie mi się patrzy na tego leszcza bez charakteru który zgrywa zasadowego patriotę kompromitując się na każdym kroku. Najpierw z cuckholdowany przez Mariankę, potem pręży się do Jasia i dostaje w pizdę jednym strzałem który demoluje mu ten głupi ryj, drze pysk że nigdy już z nie usiądzie z Jasiem do stołu bo nie ręczy za siebie, ze względu na zasady oczywiście. Potem Kazik wyzywa mu szmulkę od Kurew, wtedy te jego sztywne zasady pozwalają mu stać jak pizda bez słowa. Finalnie ląduje w programie z gościem z ktorym nigdy już nie mial zasiąść przy stole, za żadne pieniądze. Gdyby nie poszedł do freakow, to przy dobrych wiatrach, mógłby jakimś wiceministrem zostać.

A mi się podoba ta decyzja, fajnie mi się patrzy na tego leszcza bez charakteru który zgrywa zasadowego patriotę kompromitując się na każdym kroku. Najpierw z cuckholdowany przez Mariankę, potem pręży się do Jasia i dostaje w pizdę jednym strzałem który demoluje mu ten głupi ryj, drze pysk że nigdy już z nie usiądzie z Jasiem do stołu bo nie ręczy za siebie, ze względu na zasady oczywiście. Potem Kazik wyzywa mu szmulkę od Kurew, wtedy te jego sztywne zasady pozwalają mu stać jak pizda bez słowa. Finalnie ląduje w programie z gościem z ktorym nigdy już nie mial zasiąść przy stole, za żadne pieniądze. Gdyby nie poszedł do freakow, to przy dobrych wiatrach, mógłby jakimś wiceministrem zostać.

Naćpany utopiami koleś, który myśli, że jest intelektualistą, cytaty z shortsów youtubowych plus 10 do elokwencji- ludzie jakich wiele w młodzieżówkach.
Do tego Kapela: kiedyś jeszcze traktowany poważniej, później po tym Hejtparku i Prime ludzie mają go za przygłupa.
Coś podobnie jak z Mają Staśko.
Fajnie się ciśnie bekę obojętnie czy to ludzie od Brauna czy z ,,Krytyki politycznej". Trochę pieniędzy (pewnie nawet mniej niż 40 tys zł) i bycie ideowcem się kończy. Nie można mówić, że jest się ideowym lewicowcem występując w odpadzie kapitalizmu czyli w zarabianiu na demoralizacji. Z tego samego konserwatysta też nie może jeśli nie chce wyjść na hipokrytę.
Jeszcze przez te niektóre teksty KRRIT zainteresowała się freakami i w końcu są te ograniczenia wiekowe.
Jóźwiak i Tańcula pomyśleli o zyskach krótkoterminowych zamiast długoterminowych.

Naćpany utopiami koleś, który myśli, że jest intelektualistą, cytaty z shortsów youtubowych plus 10 do elokwencji- ludzie jakich wiele w młodzieżówkach.
Do tego Kapela: kiedyś jeszcze traktowany poważniej, później po tym Hejtparku i Prime ludzie mają go za przygłupa.
Coś podobnie jak z Mają Staśko.
Fajnie się ciśnie bekę obojętnie czy to ludzie od Brauna czy z ,,Krytyki politycznej". Trochę pieniędzy (pewnie nawet mniej niż 40 tys zł) i bycie ideowcem się kończy. Nie można mówić, że jest się ideowym lewicowcem występując w odpadzie kapitalizmu czyli w zarabianiu na demoralizacji. Z tego samego konserwatysta też nie może jeśli nie chce wyjść na hipokrytę.
Jeszcze przez te niektóre teksty KRRIT zainteresowała się freakami i w końcu są te ograniczenia wiekowe.
Jóźwiak i Tańcula pomyśleli o zyskach krótkoterminowych zamiast długoterminowych.
A niech ich zaorają, jedyny zysk z freakfightów, to ciągła kompromitacja wszelkiej maści "zasadowców". To ma dla mnie wymiar korzystny społecznie, zużywają się ci psedo idole i haselka. Kto tam nie idzie ten się finalnie ośmiesza, z czym na ustach i w CV by nie przychodził.

A niech ich zaorają, jedyny zysk z freakfightów, to ciągła kompromitacja wszelkiej maści "zasadowców". To ma dla mnie wymiar korzystny społecznie, zużywają się ci psedo idole i haselka. Kto tam nie idzie ten się finalnie ośmiesza, z czym na ustach i w CV by nie przychodził.
Jak ten Korczarowski ośmieszył się za 20 tys zł to jest głupszy niż wygląda, a to całkiem możliwe.
Nie wiem co mnie bardziej bawi: kibole, ludzie związani z polityką czy zasadowcy chodzący do Zelmera, albo broniący fanów trzynastek.
Jeszcze ten Adamek ,,szczęść Boże" w Fame. Ah, piękne samozaorania.
Śmierć na gali zaora freaki, tak jak tą fabrykę warzyw walki na liście zagrała śmierć Walusia.

Śmierć na gali zaora freaki, tak jak tą fabrykę warzyw walki na liście zagrała śmierć Walusia.

Gal freakowych na całym świecie jest już od groma. Nie było jeszcze ani jednej medialnej śmierci.

Co ciekawe w samej Polsce myślałem, że lekko będzie z 7 w 5 lat :beczka:

To nie jest tak łatwe jak się wydaje jednak.

KRRiT nałożyła ograniczenia na Prime, muszą dawać plus 18 co tnie im zasięgi.
Wspaniałą decyzja Ćpanculi i Jóźwiaka aby zatrudnić tego zjeba...
Czy ja wiem, fame też ma ujebane zasięgi, to chyba poszło z automatu bo mieli na żywo jak zerkalem takie same liczby jak prime... Czyli około 30k live.

Wychodzą głosówki na Korczakowskiego.

Ciekawe co teraz?

Ale w tym co on mówi jest sporo prawdy. I ten cwel miał sporo racji, no i my zostaliśmy wmanewrowani jak zawsze "honorowo" stając na pierwszej linii, czy dało się uniknąć zniszczenia naszego kraju to raczej napewno nie ale dało się wyjść z tego z mniejszymi stratami na lepszych warunkach.

Moim zdaniem Kapela dzisiaj zatopił Korczakowskiego, ale zobaczymy. Myślałem, że już komory gazowe go skończą.

Żegnaj Korcza w świecie FF.

Back