Prime Show MMA

Są zasady , a hejtery dupa cicho, potem się przeprosi :-)
Mnie w ogóle rozwala ich argument o ich problemach z agresją, że tego nie kontrolują, dają się łatwo prowokować.
Te Parobce, Różale czy Mikłasze spotkałyby Francis Ngannou to co? Murzyn by ich wyzywał ile wlezie to który z tej wielkiej trójcy dałby się sprowokować?

Mnie w ogóle rozwala ich argument o ich problemach z agresją, że tego nie kontrolują, dają się łatwo prowokować.
Te Parobce, Różale czy Mikłasze spotkałyby Francis Ngannou to co? Murzyn by ich wyzywał ile wlezie to który z tej wielkiej trójcy dałby się sprowokować?
Albo jakby Tysona spotkali. Prędzej by przeszli na islam niż by zareagowali na jego zaczepki

Albo jakby Tysona spotkali. Prędzej by przeszli na islam niż by zareagowali na jego zaczepki
Szpilka tak samo zresztą.
Nie wiem jak patrzę jak Różal jedzi robiąc seminaria dzieciom to się zastanawiam kto Kurcze organizuje, jaki tęgi łeb.
Kiedyś był jakiś filmik mentora Różala z przemową ,,zanim cokolwiek napiszecie negatywnego".
Od zawodników Mma zabawniejsi to chyba tylko są kulturyści i kibole.

No panowie za 9 dni gala.

Podobno Jóźwiak i Naruszczka będą mieć jakiś amatorów wpuszczanych hurtem zamiast Parobca.

Szpilka tak samo zresztą.
Nie wiem jak patrzę jak Różal jedzi robiąc seminaria dzieciom to się zastanawiam kto Kurcze organizuje, jaki tęgi łeb.
Kiedyś był jakiś filmik mentora Różala z przemową ,,zanim cokolwiek napiszecie negatywnego".
Od zawodników Mma zabawniejsi to chyba tylko są kulturyści i kibole.
nieironicznie to jest patola a nie farmazony Deniska na ug

nieironicznie to jest patola a nie farmazony Deniska na ug
Dużo tych freaków udaje, nie są tacy głupi jacy się wydaje.
Zawodnicy mma to niestety często patalo, kryminaliści. Często wydają się spoko dopóki więcej nie zaczną gadać...

Mało się o tym piszę, ale Naruszczka też piękna kompromitacja swoich zasad.

Pamiętam jak na początku jechał z freakami równo.

:beczka:

1767357887883.jpeg

Dużo tych freaków udaje, nie są tacy głupi jacy się wydaje.
Zawodnicy mma to niestety często patalo, kryminaliści. Często wydają się spoko dopóki więcej nie zaczną gadać...

Ja to bym powiedział odwrotnie polskie freaki są tak nudne, że tu nawet mało komu chce się robić udawane WWE. Ferrari trochę głos podniósł, , pokrzyczał o jakimś władcy piekieł i ludzie tak się nim podniecali jakby Pana Boga za nogi złapałi, tyle wystarczy w tej polskiej biedzie freakowej. Taazy to już nawet często sobie śpi na tych konferencjach. Polacy w ogóle nie umieją we freaki. Ja naprawdę jestem w szoku, że to ma tak olbrzymi hype w Polsce przy tak miernym poziomie dania coś od siebie.

Polskie freaki mają po prostu farta, że umarł hype na zawodowstwo.

To już naprawdę bardziej przypomina programy telewizyjne niż freak fighty....
A ja głupi marzyłem kiedyś o vibe Gromdy i 40 sebkach. Szkoda

Że ktoś się jeszcze podnieca tym co mówi Marcoń. Przecież nie ma rzeczy, której ten zjeb by nie powiedział byle tylko było o nim głośno
Co ciekawe początki na YouTube miał dużo normalniejsze niż np. Friz (te filmiki z byłą dziewczyną...) i wielu innych.
Chłop nieźle udaje wariata, albo stał się wariatem.

Co ciekawe początki na YouTube miał dużo normalniejsze niż np. Friz (te filmiki z byłą dziewczyną...) i wielu innych.
Chłop nieźle udaje wariata, albo stał się wariatem.

Przecież Marcoń w wielu wywiadach nie ukrywa, że to kreacja wymyślona pod FF aby trzepać jak najwięcej hajsu.

Wiele ludzi go jedzie cały czas tego nie rozumiejąc, ale czego oczekiwać od pokoleń, które już nawet płonącą chałupę potrafią kręcić 2 minuty zamiast uciekać.

Przecież Marcoń w wielu wywiadach nie ukrywa, że to kreacja wymyślona pod FF aby trzepać jak najwięcej hajsu.

Wiele ludzi go jedzie cały czas tego nie rozumiejąc, ale czego oczekiwać od pokoleń, które już nawet płonącą chałupę potrafią kręcić 2 minuty zamiast uciekać.
Nie no, jak to tylko kreacja to spoczko...

Wyobraź sobie, że idziesz do teatru - powiedzmy, że wylosowałeś w chrupsach dwa bilety do pierwszego rzędu. Ubierasz się odświętnie, zakładasz najlepsze ciuchy, wypożyczasz nieco za duży smoking, psikniesz się ulubionym „Bondem” i jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności masz nawet osobę towarzyszącą.

Z takim nastawieniem zasiadacie na widowni, czekając na spektakl. Kurtyna się podnosi, na scenę wychodzi długonosy aktor i ku twojemu zdziwieniu, zamiast grać rolę czy wypowiadać kwestie, bezceremonialnie robi na środku sceny ogromny, obrzydliwy akt „artystyczny”
Możliwe nawet, że to jakiś regionalny rekord:awesome:

I teraz pytanie:
Czy cenisz go za postawę sceniczną i to, jak wybitnie wcielił się w rolę dewianta?
Wstajesz i bijesz mu brawo, bo to przecież „sztuka”, „prowokacja” i „przekraczanie granic”?

Czy raczej masz poczucie, że ktoś pomylił teatr z tanią prowokacją, a szokowanie widza z talentem - i że nie po to przyszedłeś do pierwszego rzędu?

jebać Marconia.

A kto mu klaszcze, a kto nie to już indywidualna sprawa.

Mi szczerze jakoś nie szkoda jego ofiar, bo to influ, a nimi gardzę dosyć wysoko. Do tego wiedzą od dawna na co się piszą wchodząc w świat FF, gdzie często nie ma granic.

Przyznam, że tu mnie Muran negatywnie zaskoczył, że nawet śmierć syna handluje na konfach Prime i pewnie wiedział nawet, że Marcon może odwalić mu numer z prochami, ale mimo wszystko uległ.

Nie ma zasadowców w tym świecie. Dlatego ja nie mam komu tu współczuć gdy Natan gryzie swoje ofiary.

Pudzian, też sam sobie będzie winny jesli to prawda, że na debiut dostanie Natana.

Korczakowski o Wenezueli

:beczka: :beczka:

@Drzewo

To jest piękne, że USA kładą łapy na wenezuelskiej ropie, porywają prezydenta suwerennego państwa, pokazują jego zdjęcia w jakimś dresie, przewożonego wojskowym samolotem jak Taliba z Afganistanu i cały Zachód ma w to wywalone, bo Maduro "był złym dyktatorem". Tymczasem w państwie położonym w Palestynie bezkarnie sprawuje urząd ludożerca, ludobójca, zbrodniarz wojenny, anihilator Gazy... i to jest okej! Jego nikt nie weźmie za łeb i nie wsadzi do psiej budy, choć to najgorszy potwór naszych czasów. Dlaczego? Dlatego, że całym Zachodem trzęsą Żydy i są kompletnie bezkarni. Za to wszyscy, którzy śmią ten fakt kwestionować są ich psami na smyczy! Głupimi, ślepymi gojami, którzy np. u nas w kraju w ramach fajnopolactwa będą każdą brednię powtarzać, byle wpisać się w narrację swych żydowskich panów. I wy kundle, wy genetyczne mieszańce wyzute z tożsamości narodowej myślicie, że mnie się przykro zrobi, bo mi kilka obelg i wulgaryzmów tu napiszecie? Że kilka żenujących grafik wstawicie? Wy służycie największym bandytom na Ziemi. Powinniście być za to jak bydło kolczykowani. Nosić tatuaże jak w "Blejdzie", gdzie na karkach tacy jak wy mieli napis: "sługa wampirów".

Back