Prime Show MMA

Ale zesrany przed Arabem ten cały Tazy. Arab też nie moja bajka, ale ciśnienie trzymał i o niebo lepiej wypadł. Kamilek pewnie kombinuje teraz jak tu się wymiksować z jutrzejszej walki. Mam nadzieję, że któryś z tych 8 wieszaków skapiszonuje ryj Pawelkowi. Antypatyczny drobny cwaniaczek z bazarku.
Nie ma opcji na tych 8 żeby którykolwiek przeszedł Naruszczke by uderzyć juzwiaka a co do Tazzego to i tak najebie Araba.

Dokładnie te którymi nie żyjesz. A poświęcasz na nie większą część doby, ja daję 15 postów dziennie a ty dajesz 15 postów w godzinę Michale.

Skąd powstał mit, że ja nie żyje freak fightem. Jak ja obecnie śledzę tylko topowa piłkę i friki.

Nie ma opcji na tych 8 żeby którykolwiek przeszedł Naruszczke by uderzyć juzwiaka a co do Tazzego to i tak najebie Araba.
No nie ma raczej, co do Tazego to tu votum separatum. Nie kupuję tej jego mitycznej stójki, jest przereklamowany, ciąży mu zero w rekordzie, jest zesrany. Arab więcej trenuje, ciągle się rozwija i z walki na walkę wygląda coraz lepiej w stójce. A jak będzie zobaczymy jutro.

Aż dziwne, że Polska czekała prawie 10 lat na pojedynek 2 vs 8 w tym samym czasie, ale Polska od dawna nie potrafi w ten biznes.

Ale zesrany przed Arabem ten cały Tazy. Arab też nie moja bajka, ale ciśnienie trzymał i o niebo lepiej wypadł. Kamilek pewnie kombinuje teraz jak tu się wymiksować z jutrzejszej walki. Mam nadzieję, że któryś z tych 8 wieszaków skapiszonuje ryj Pawelkowi. Antypatyczny drobny cwaniaczek z bazarku.
Pasuje żeby ktoś go w końcu palnal, jak kutasja i skończy się dyktowanie warunków. Zesrał się przed Tyburskim w K-1 i chciał MMA, bo teraz fajter z Juniku. A jak dostał Araba, to nie wziął MMA.

No nie ma raczej, co do Tazego to tu votum separatum. Nie kupuję tej jego mitycznej stójki, jest przereklamowany, ciąży mu zero w rekordzie, jest zesrany. Arab więcej trenuje, ciągle się rozwija i z walki na walkę wygląda coraz lepiej w stójce. A jak będzie zobaczymy jutro.
Ze wszystkim się zgadzam co nie zmienia faktu że taazy ma ten naturalny dryg, a że jest głupi i wychodzi w swojej wadze, gdzie przeciwnicy do niego zbijają to już jest inna kwestia. Zesrany jeśli jest, to właśnie porażki i utraty zera bo on w sumie jest nijaki i jak przegra to spadnie na półkę kazików i innych nołnejmów.

. Zesrany jeśli jest, to właśnie porażki i utraty zera bo on w sumie jest nijaki i jak przegra to spadnie na półkę kazików i innych nołnejmów.
Tak z ciekawości kto dziś nie jest no name w kadrze FF, bo dla mnie dziś tam nie ma nawet 2-3 konkretnych ludzi :beczka:

Polskie freaki..

Tak z ciekawości kto dziś nie jest no name w kadrze FF, bo dla mnie dziś tam nie ma nawet 2-3 konkretnych ludzi :beczka: Polski freaki..
Zależy jakie ramy określają kogoś kto nie jest nołnejmem.

Jak bierzesz ramy sportowe i powiedz że Sararara czy Izu to nołnejmy w świecie czystego sportu no to nie wiesz o czym mówisz.n

Zależy jakie ramy określają kogoś kto nie jest nołnejmem.

Jak bierzesz ramy sportowe i powiedz że Sararara czy Izu to nołnejmy w świecie czystego sportu no to nie wiesz o czym mówisz.n

Chodzi o Wielką gwiazdę co grzeje ludzi. Dla mnie to nawet może być Sebek z pod budki. Obecnie w FF uważam, że nie ma nawet 1 takiej osoby.

Sarara? To nie 2010

Dlatego mam taką polewkę, że w takim uniwersum Ci partacze nawet 1 osoby nie umieją takiej stworzyć. Ja bym lekko stworzył 40.

Chodzi o Wielką gwiazdę co grzeje ludzi. Dla mnie to nawet może być Sebek z pod budki. Obecnie w FF uważam, że nie ma nawet 1 takiej osoby.

Sarara? To nie 2010
No dobra, ale jakich ludzi ma grzać ta osoba, z jakiego środowiska?

Wielką gwiazdę? Wielka gwiazda to może sobie kupić całą taką federację..

Byle jakiego, ale ma grzać tłumy i jego walki mają naprawdę grzać ludzi.
Tłumy ze środowiska jakiego? No i z jakiego powodu jego walki mają grzać ludzi?

Tu jest za dużo pytań i zmiennych żeby wskazać jedną supergwiazda, dla ludzi co znają Sport taką gwiazdą będzie Izu, dla ludzi co słuchają hiphopolo gwiazdą będzie Alberto, ale czy oni ruszają tłumy?

Ty oczekujesz czegoś nierealnego co pokazuje że twoje myślenie jest utopijne.

1000050679.jpg
1000050680.jpg
1000050684.jpg
1000050682.jpg

Garda O, otwarta jak jej cipa :śmiech:

Marianka wychodzi z patologii dzięki walkom na freak gali... Z kurestwa pewnie wychodzi robieniem gały za darmo, skoro taką logikę stosuje :fjedzia:

Izu i Sarara gwiazda w świecie freakow.

Widzę, że tobie duże nie trzeba :beczka:
Baranie, napisałem że to zależy dla kogo on ma być gwiazdą.

Dla 12 letniego Marcina co zapierdala z pasji po szkole na salke bokserską to tak, taki Izu jest dla niego gwiazdą czy Sarara dla innego Mariusza który lata z pasji na kickboxing zamiast po szkole do domu na obiad, czego ty kurwa nie rozumiesz.
Z tobą się serio nie da normalnie na dłuższą metę.

Baranie, napisałem że to zależy dla kogo on ma być gwiazdą.

Dla 12 letniego Marcina co zapierdala z pasji po szkole na salke bokserską to tak, taki Izu jest dla niego gwiazdą czy Sarara dla innego Mariusza który lata z pasji na kickboxing zamiast po szkole do domu na obiad, czego ty kurwa nie rozumiesz.
Z tobą się serio nie da normalnie na dłuższą metę.

Nie rozumiesz do czego ja bije. Chodzi o ludzi co tworzą kontrowersje i potrafią się jako tako bic.

Polski FF stworzył uwaga tak naprawdę tylko...3 takie postacie /hahahaha/

Denis Labryga, Denis Zalecki/ zanim nie okazało się, że jest słabiutki / Kasjo i może troszeczkę Taazy.

To jest k...a wszystko na prawie 10 lat
.:DC::DC::DC:

Nie rozumiesz do czego ja bije. Chodzi o ludzi co tworzą kontrowersje i potrafią się jako tako bic.

Polski FF stworzył uwaga tak naprawdę tylko...3 takie postacie /hahahaha/

Denis Labryga, Denis Zalecki/ zanim nie okazało się, że jest słabiutki / Kasjo i może troszeczkę Taazy.

To jest k...a wszystko na prawie 10 lat
.:DC::DC::DC:
Taazy? To już prędzej labrygasss.

Ale ty się kompletnie nie znasz na ff z tego co widzę i jak dłużej z tobą rozmawiam, no a myślisz że się znasz.

Taazy? To już prędzej labrygasss.

Ale ty się kompletnie nie znasz na ff z tego co widzę i jak dłużej z tobą rozmawiam, no a myślisz że się znasz.

No jak napisałeś, że Sarara to gwiazda FF to nie wiem kto się nie zna.

Ja gdybym zarządzal takim FF to ciężarówkami 40 Denisow załatwiłbym w 2 miesiące, a tak za gwiazdy robi 50 letni Jóźwiak i Muran :DC:

No jak napisałeś, że Sarara to gwiazda FF to nie wiem kto się nie zna.

Ja gdybym zarządzal takim FF to ciężarówkami 40 Denisow załatwiłbym w 2 miesiące, a tak za gwiazdy robi 50 letni Jóźwiak i Muran :DC:
To zapytaj dawida i innych użytkowników tego działu/tematu kto się lepiej zna, jest też możliwość zrobienia ankiety na forum.

W uniwersum FF jestem jak bezdomny. Biorę co dają z resztek po restauracjach, ale to go...o maks 2 na 10.
A ja jestem jak korkin, nie biorę nic, palcem nie kiwne, poprostu czekam na dostawy i najlepsze kąski, poprostu ja mam w to wyjebane a ty tym żyjesz i bierzesz co dają, to jest ta różnica między nami Michale.

Musisz zrozumieć że jestem królem tego działu i że ze mną albo dobrze albo wcale.

Ja założyłem i rozkręciłem ten dział, jestem w każdym temacie, jestem pierdoloną legendą frikfajtów na cohones.

Back