Siedem
NoLife FC
Witam w mych skromnych progach.No i fajnie. Ja tu jestem od 2 miesięcy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Witam w mych skromnych progach.No i fajnie. Ja tu jestem od 2 miesięcy.

No bo ty tym żyjesz, wrzucasz posty co mają po 5 lajków a ja bym je zauważył dopiero jakby miały po minimum 1000 serduszek.Co ty ciągle masz z tym ,,ty tym żyjesz" jakiś zakład przegrałeś?![]()
Taka sama pizda jak nasz zasięgowiec @Zawodnik567 co udaje urzędnika, a siedzi w domu na zasiłku od matki. Nie wstyd tak po 50stce z matką mieszkać?to jest ten tłiterowy pajeż?O kurwa, jaka pizda. Pyka gorzej niż przeciętna cukinia a praca nóg taka, żelewaczek go spierdoli na glebę w pierwszych dziesięciu sekundach
Kretynie, nie znasz się w ogóle na marketingu. Przecież z tych twoich półgłówków sebixów, którymi tak się jarasz(nie wiem, syndrom sztokholmski za zabieranie kanapek w szkole) to 95% nie potrafi się wysłowić. Poza tym ludziom już się przejadły takie pizdy załęckie.No jak napisałeś, że Sarara to gwiazda FF to nie wiem kto się nie zna.
Ja gdybym zarządzal takim FF to ciężarówkami 40 Denisow załatwiłbym w 2 miesiące, a tak za gwiazdy robi 50 letni Jóźwiak i Muran![]()
Ciekawe czy ulaniec da radę dużo mniejszemu ćpunowi.

Kretynie, nie znasz się w ogóle na marketingu. Przecież z tych twoich półgłówków sebixów, którymi tak się jarasz(nie wiem, syndrom sztokholmski za zabieranie kanapek w szkole) to 95% nie potrafi się wysłowić. Poza tym ludziom już się przejadły takie pizdy załęckie.

to jak taki mądry jesteś to a) pisz do Bezrąka b) bez problemu znajdziesz Janusza któremu wydaje się że freaki to kopalnia złota c) bierz kredyt i działaj na własną rękęNo jak napisałeś, że Sarara to gwiazda FF to nie wiem kto się nie zna.
Ja gdybym zarządzal takim FF to ciężarówkami 40 Denisow załatwiłbym w 2 miesiące, a tak za gwiazdy robi 50 letni Jóźwiak i Muran![]()
prędzej 10k 50 to tam mają gwiazdyI co dali mu jakieś maks 50 koła przy dobrych wiatrach i taka jest jego cena za pokazanie ludziom, że jest pizdą i paralitykiem?![]()
No tak jednego bezbarwnego półgłówka wymieniaj na drugiego. No, ale czego można się spodziewać po fanie strimów bezdomnych alkoholików jakim jesteśDlatego takich ludków wymienia się po 7 galach, a nie ciągnie nimi friki 10 lat![]()

to jak taki mądry jesteś to a) pisz do Bezrąka b) bez problemu znajdziesz Janusza któremu wydaje się że freaki to kopalnia złota c) bierz kredyt i działaj na własną rękę
a teraz pisz dlaczego tego nie możesz zrobić xD
To dzwoń do Denisa i wskrzeszajcie the War. Walkę wieczoru już macie, Zaleski vs kruszyna no i co za problem zebrać jeszcze z 18 innych patusów? Tylko jak myślisz ile sprzedacie PPV? Z ilu sprzedanych subskrypcji będziesz zadowolony?Chetnie bym to zrobił serio, ale nie jestem milionerem, a trzeba mieć kasę na opłaty.
Do Bezraka nie będę dzwonił bo popuści gdy mu powiem, że wywalam wszystkich i robię Gromde 2.0 z nieobliczalnymi Sebkami
To dzwoń do Denisa i wskrzeszajcie the War. Walkę wieczoru już macie, Zaleski vs kruszyna no i co za problem zebrać jeszcze z 18 innych patusów? Tylko jak myślisz ile sprzedacie PPV? Z ilu sprzedanych subskrypcji będziesz zadowolony?
Czyli ty chcesz sprzedawać markę niczym kiedyś ksw tak?Wielka platforma jak kanał Fame to myślę, że spokojnie około 200- 300 k
Czyli ty chcesz sprzedawać markę niczym kiedyś ksw tak?
Nigdy. No ale ty nie chcesz sprzedawać sebixsami tylko chcesz sprzedawać platformą jaką jest fame, czyli chcesz sprzedawać markę c'nie?Kiedy KSW miało dymne sebixy?

ksw robiło 300k ppv?Czyli ty chcesz sprzedawać markę niczym kiedyś ksw tak?
Gelotofilia (z gr. gelos – śmiech i philein – kochać) to termin psychologiczny oznaczający czerpanie radości i przyjemności z bycia obiektem żartów, wyśmiewania lub śmiechu innych ludzi, często związany z poczuciem bycia obiektem drwin, ale bez negatywnych emocji;
Najman to na tym dobry hajs zarabia przy zerowym CTEO to o Najmanie
Tylko tak idzie wytłumaczyć tego chuja do szczania żelaznego przygłupa.
a Kapela to tam wyglądał jakby zaraz na zawał miał zejść, ciężki degenerat z niego i ktoś taki dostaje stypendium z ministerstwa 
Chetnie bym to zrobił serio, ale nie jestem milionerem, a trzeba mieć kasę na opłaty.
Do Bezraka nie będę dzwonił bo popuści gdy mu powiem, że wywalam wszystkich i robię Gromde 2.0 z nieobliczalnymi Sebkami

Japierdole....ksw robiło 300k ppv?

Znowu nie wziąłeś leków.Stąd jest moja siła
Bo Najman nie jest taki głupi jak Muran i wielu innych zawodników Mma aby się chwalić liczbą otrzymanych ciosów.Najman to na tym dobry hajs zarabia przy zerowym CTE