Prime Show MMA

to jest ten tłiterowy pajeż? :waldeklaugh: O kurwa, jaka pizda. Pyka gorzej niż przeciętna cukinia a praca nóg taka, żelewaczek go spierdoli na glebę w pierwszych dziesięciu sekundach
Taka sama pizda jak nasz zasięgowiec @Zawodnik567 co udaje urzędnika, a siedzi w domu na zasiłku od matki. Nie wstyd tak po 50stce z matką mieszkać?
No jak napisałeś, że Sarara to gwiazda FF to nie wiem kto się nie zna.

Ja gdybym zarządzal takim FF to ciężarówkami 40 Denisow załatwiłbym w 2 miesiące, a tak za gwiazdy robi 50 letni Jóźwiak i Muran :DC:
Kretynie, nie znasz się w ogóle na marketingu. Przecież z tych twoich półgłówków sebixów, którymi tak się jarasz(nie wiem, syndrom sztokholmski za zabieranie kanapek w szkole) to 95% nie potrafi się wysłowić. Poza tym ludziom już się przejadły takie pizdy załęckie.

Kretynie, nie znasz się w ogóle na marketingu. Przecież z tych twoich półgłówków sebixów, którymi tak się jarasz(nie wiem, syndrom sztokholmski za zabieranie kanapek w szkole) to 95% nie potrafi się wysłowić. Poza tym ludziom już się przejadły takie pizdy załęckie.

Dlatego takich ludków wymienia się po 7 galach, a nie ciągnie nimi friki 10 lat :beczka:

No jak napisałeś, że Sarara to gwiazda FF to nie wiem kto się nie zna.

Ja gdybym zarządzal takim FF to ciężarówkami 40 Denisow załatwiłbym w 2 miesiące, a tak za gwiazdy robi 50 letni Jóźwiak i Muran :DC:
to jak taki mądry jesteś to a) pisz do Bezrąka b) bez problemu znajdziesz Janusza któremu wydaje się że freaki to kopalnia złota c) bierz kredyt i działaj na własną rękę
a teraz pisz dlaczego tego nie możesz zrobić xD

to jak taki mądry jesteś to a) pisz do Bezrąka b) bez problemu znajdziesz Janusza któremu wydaje się że freaki to kopalnia złota c) bierz kredyt i działaj na własną rękę
a teraz pisz dlaczego tego nie możesz zrobić xD

Chetnie bym to zrobił serio, ale nie jestem milionerem, a trzeba mieć kasę na opłaty.

Do Bezraka nie będę dzwonił bo popuści gdy mu powiem, że wywalam wszystkich i robię Gromde 2.0 z nieobliczalnymi Sebkami

Chetnie bym to zrobił serio, ale nie jestem milionerem, a trzeba mieć kasę na opłaty.

Do Bezraka nie będę dzwonił bo popuści gdy mu powiem, że wywalam wszystkich i robię Gromde 2.0 z nieobliczalnymi Sebkami
To dzwoń do Denisa i wskrzeszajcie the War. Walkę wieczoru już macie, Zaleski vs kruszyna no i co za problem zebrać jeszcze z 18 innych patusów? Tylko jak myślisz ile sprzedacie PPV? Z ilu sprzedanych subskrypcji będziesz zadowolony?

To dzwoń do Denisa i wskrzeszajcie the War. Walkę wieczoru już macie, Zaleski vs kruszyna no i co za problem zebrać jeszcze z 18 innych patusów? Tylko jak myślisz ile sprzedacie PPV? Z ilu sprzedanych subskrypcji będziesz zadowolony?

Wielka platforma jak kanał Fame to myślę, że spokojnie około 200- 300 k

1000017621.jpg
1000017622.jpg

Gelotofilia (z gr. gelos – śmiech i philein – kochać) to termin psychologiczny oznaczający czerpanie radości i przyjemności z bycia obiektem żartów, wyśmiewania lub śmiechu innych ludzi, często związany z poczuciem bycia obiektem drwin, ale bez negatywnych emocji;

Tylko tak idzie wytłumaczyć tego chuja do szczania żelaznego przygłupa.

Tylko tak idzie wytłumaczyć tego chuja do szczania żelaznego przygłupa.

Oj majsterek. Osoba anonimowa nie będzie czuć wstydu w internecie.

XXI wiek za bardzo Wam przeżarł mózgi.
Wrzucie na luz to TYLKO wirtualny świat.

W realu można mieć takie dylematy.

Mnie tak szczerze nie interesuje co napisze anonimowe konto. Czy ma lat 22, 5 dzieci, bo ja nigdy tego nie sprawdzę. Dlatego całe życie internet traktuje pomacoszemu, jak zabawkę i szczerze nawet nigdy się nie przywiązuje do innych forumowiczów.

Stąd jest moja siła.

Prywatnie nigdy nie rozumiałem tych tematów na forach ile lat, a gdzie pracujesz, gdzie żyjesz. Dla mnie to już ultra uzależnienie od neta.

Ten cały arab i jego brat to trochę przyjebani widać, rzucaja tekstami o frajerskich zachowaniach bo Tazy go odepchnął :waldeklaugh: a Kapela to tam wyglądał jakby zaraz na zawał miał zejść, ciężki degenerat z niego i ktoś taki dostaje stypendium z ministerstwa :stevecarell:

Kredyt weź, ogarnij byle jakich sebków, kaz robić chlew na konfie i rób galę. Przecież ci się zwróci po 1 gali. Taki z ciebie znawca tematu. Pokaż jak się robi prawdziwe FF.

Taka ciekawostka. Żaden program Prime 15 nie dobił do 300 k oprócz pierwszej konferencji Primemma 15.

Jeszcze z 2 gale gdzie 158 raz będą te same 20 twarze i nie zaskoczy mnie jak spadnie do 100 k.

Tak zabić ten biznes to tylko Polska potrafi :DC:

Last edited:
Back