Prime Show MMA

Wracając jeszcze do Korczarowskiego to głosówka jest prawdziwa.

Na całym internecie pewnie zrobiło to już około 500-700 tysięcy odtworzeń, a on dał tylko mały post u Kapeli, że to manipulacji sztucznej inteligencji.
:beczka:

@Mmayhem

Rywal kapeli. Papjez Polak z X

polak robak

Szokuje Cię, że Korcza na karcie? Fajnych czasów żeśmy dożyli.

Przypominam, że on tam mówi, że zasłużyliśmy na to co nas spotkało podczas 2 wojny światowej.

Dla mnie to jest k...a jakiś żart co zrobiło Prime.

Sprawa Korczy dobitnie pokazuje mi jak upadł ten świat, ale i media.

Niesamowite, że za takie wypowiedzi latasz na luzie w mainstreamie. Niesamowite.

Dlaczego z amerykańskiego rapu skoczyliśmy do czym zajmuje się? Nie jestem zawodowym raperem :beczka: Już pisałem 45 lat, urzędnik. Na forum mylony z zelazną ręką, 75 latkiem, Rafałem Hejką.
To Ja mam kilka pytań, jako że akurat tak się składa, że trochę znam temat, kmwtw, centralny czy lokalny? Jaka umowa? Od kiedy? Na podstawie jakich ustaw/aktów prawnych działasz? No i najważniejsze, podaj systemy informatyczne jakich używasz. I jakie stanowisko? To są informacje które nie zagrożą Twojej prywatności, za to zweryfikują prawdomówność.

Last edited:
Nie słucham amerykańskiego rapu. Nie leży mi angielski i beaty u nich.

Jest taka rumuńska organizacja RFX chyba, gdzie też organizowali walki mężczyzna vs 2 kobiety, walki Mma, na liście oraz klapsy.
Ciekawe, która organizacja pierwsza wpadnie na walki na klapsy.

To Ja mam kilka pytań, jako że akurat tak się składa, że trochę znam temat, kmwtw, centralny czy lokalny? Jaka umowa? Od kiedy? Na podstawie jakich ustaw/aktów prawnych działasz? No i najważniejsze, podaj systemy informatyczne jakich używasz. I jakie stanowisko? To są informacje które nie zagrożą Twojej prywatności, za to zweryfikują prawdomówność.
Patrz mordo, farmazon nabrał wody w usta i sie nie odzywa.

I cyk ignor :jarolaugh:

Głupi i głupszy.
20639.jpg

To już wiecie jakich juzwiak sobie wybrał rywali, oni w 8 wnieśli na wagę 480 kg, a Naruszczka z juzwiakiem we 2 wnieśli ponad 200. Naruszczka sam powinien wychodzić żeby to miało jakikolwiek sens.

Ale mi się marzy żeby juzwiak dostał lampe od któregoś z tych cieci i się skompromitował idąc spać, po czym Naruszczka by ich sam powyrzucał z klatki czyniąc z Pawła jeszcze większego błazna niż jest na ten moment.

Straciłem jakoś smak na tą galę przez Korcze, który mówi dumnie, że Polska zasłużyła na to co ją spotkało podczas 2 wojny światowej.

Nazistów dają na karty, a dobrych sebków raz na 50 kart. Debile.

To już wiecie jakich juzwiak sobie wybrał rywali, oni w 8 wnieśli na wagę 480 kg, a Naruszczka z juzwiakiem we 2 wnieśli ponad 200. Naruszczka sam powinien wychodzić żeby to miało jakikolwiek sens.

Ale mi się marzy żeby juzwiak dostał lampe od któregoś z tych cieci i się skompromitował idąc spać, po czym Naruszczka by ich sam powyrzucał z klatki czyniąc z Pawła jeszcze większego błazna niż jest na ten moment.
Powtarzam: Paweł Jóźwiak to wybitny sportowiec i przedsiębiorca. Proszę go nie obrażać.

Jeszcze co do sprawy Korcza to przypominam, że Prime ścisle współpracuje dziś z Polsatem i Canal Plus.

W tym tempie spadku jakiejkolwiek wartości to za 2 lata będzie tu Hania D z Jeleniej Góry i Bartosz G z Mławy.

Niesamowity upadek świata.

Ale zesrany przed Arabem ten cały Tazy. Arab też nie moja bajka, ale ciśnienie trzymał i o niebo lepiej wypadł. Kamilek pewnie kombinuje teraz jak tu się wymiksować z jutrzejszej walki. Mam nadzieję, że któryś z tych 8 wieszaków skapiszonuje ryj Pawelkowi. Antypatyczny drobny cwaniaczek z bazarku.

Back