Prime Show MMA

Kim jest ta laluna ze tak wszystkich ustawia?
Od kiedy kurwom należy się szacunek?
Czy przypadkiem za grypsowanie na wolności nie jest Rks Chuwdu?
Nikim.

Tak się zachowują kurwy które dały dupy komuś wpływowemu w półświatku i myślą że wraz z jego spermą spłynęły na nie jego moce sprawcze.

Ja to czekam aż ktoś jej w ryj wyjebie jak się będzie sadzić z łapami do faceta, wtedy będzie kwik że ta cysterna to kobieta ha.

Jak jadę z Jóźwiakiem przy każdej okazji, to tu zgoda, niech wypierdala kasztan.
Nie nie, to tak nie działa, to tak jakbyś odjebal krzywy numer i szachowal kogoś by o tym nie mówił bo go zwolnisz. Jaka zgoda, pogrążył się.

A co do juzwiaka to zgoda, jebać tego burka, rotozinskiego też jebać, ale nie za to akurat.

Czyli wychodzi na to, że Rogoziński się przyznał do bycia molestowanym seksualnie przez Kokocińską i został za to zwolniony.

Wyczuwam pozeeeeew.
Ten chłop jest jakiś dziwny, ale pozew? Myślę że nie ma szans.
Ciekawe czy to była zaplanowana akcja, żeby go wjebac na minę szukając pretekstu do zwolnienia czy poprostu tak wyszło. Jeżeli wskoczy na jego miejsce Kanioski albo ta cała Kasia, to śmiem twierdzić że to zaplanowana akcja bo na rogozinskiego od zawsze pisali w internetach że chujowo prowadzi te konferencje i że się nie nadaje.

No i jeszcze jedna kwestia, wychodzi na to że juzwiakow ma więcej do gadania niż Kasjusz, stąd mamy odpowiedź skąd na każdej gali debilne zestawienia z udziałem juzwiakowa.

Dziś mi na YT skrót tego szamba wyskoczył, gotowałem to w tle sobie puściłem :usunto: ależ to jest szambo, niewyobrażalne dno, niżej niż Prime chyba upaść nie można, to jest już straszny cringe, nawet jak na poziom freaków, oby jak najszybciej się zawijali :jimcarrey:

Back