Prime Show MMA

Depresję już wyleczył? Jeśli nie, to pomysł na walkę w klatce jest zajebistym pomysłem ;)

PS: skąd szalony zelmer wie że kasjo ma wyjebane?

Kutasjo unika MMA.

Napewno nie z juzwiakiem.

Raczej prosili go żeby skończył temat kogucińskiej a on powiedział że ma wyjebane.
No i juzwiak poszedł do kolegów na płacze.

Juzwiak się kładł na sparingu w poduszkach, sparingu k1.

To w małych jakby mu Życiński przypierdolił to Pawełek by szukał zębów w miejscu produkcji czyli w Turcji.

@Dawid _Ozdoba-Legenda przecież juzwiak grubas nie zrobi 30 funtów do walki w półciężkiej, jak już to o to chodzi że gamoń się na coś podpisał czego nie potrafi spełnić i nalega żeby walka była w Wyższej kategorii wagowej, no i to obsranie zbroi właśnie tym będzie argumentowane, że juzwiak zrobił z geby dupę a kasjo obsrał zbroje bo nie przymknął oka.

Jeśli w ogóle coś jest na rzeczy.

@Dawid _Ozdoba-Legenda przecież juzwiak grubas nie zrobi 30 funtów do walki w półciężkiej, jak już to o to chodzi że gamoń się na coś podpisał czego nie potrafi spełnić i nalega żeby walka była w Wyższej kategorii wagowej, no i to obsranie zbroi właśnie tym będzie argumentowane, że juzwiak zrobił z geby dupę a kasjo obsrał zbroje bo nie przymknął oka.

Jeśli w ogóle coś jest na rzeczy.
Zobaczymy jaka ostatecznie będzie walka.

A kogo ten Casio interesował?

Patus jechał tylko na przeszłości w boksie amatorskim, każda walka boks w dużych rękawicach żeby przypadkiem mu ktoś krzywdy nie zrobił.

Jak friki to friki,
wolę obejrzeć Józwiaka jak zdycha kondycyjnie i robi z siebie pajaca w walce z innym pajacem.

A kogo ten Casio interesował?

Patus jechał tylko na przeszłości w boksie amatorskim, każda walka boks w dużych rękawicach żeby przypadkiem mu ktoś krzywdy nie zrobił.

Jak friki to friki,
wolę obejrzeć Józwiaka jak zdycha kondycyjnie i robi z siebie pajaca w walce z innym pajacem.
Bo jesteś zwykłą ambeą.

Ty Krecik to nie możesz jak do kogoś nie przysapiesz co parę dni:korwinlaugh:
Przecież to jajca są, ja nie sapie. Poleciałem klasykiem Króla, wchodzisz do tego działu a nie wiesz? :beczka:

To wy wszędzie widzicie dym w moim wykonaniu, macie kompleks Krecika jak już kiedyś wspominałem.

Back