Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To samoAle się wysrałem po śniadaniu.![]()

Chyba turniej o uczestnictwo w przyszłej galiO właśnie, chciałem pisać że jakieś zule na YT się klepią, jaka jest geneza tego projektu?
Pokaż całą rozpiskę bo jak na razie to nikogo nie znam, choć wydawało mi się że u Kakieta był Brzeski w narożniku ale nie mam pewności.Chyba turniej o uczestnictwo w przyszłej gali
Nie mamPokaż całą rozpiskę bo jak na razie to nikogo nie znam, choć wydawało mi się że u Kakieta był Brzeski w narożniku ale nie mam pewności.
Ten milion chyba na sam krysztal rozjebał.
Nie wiem.I co złapali go?
Kutasjo unika MMA.Depresję już wyleczył? Jeśli nie, to pomysł na walkę w klatce jest zajebistym pomysłem ;)
PS: skąd szalony zelmer wie że kasjo ma wyjebane?
Kutasjo unika MMA.
Zobaczymy jaka ostatecznie będzie walka.@Dawid _Ozdoba-Legenda przecież juzwiak grubas nie zrobi 30 funtów do walki w półciężkiej, jak już to o to chodzi że gamoń się na coś podpisał czego nie potrafi spełnić i nalega żeby walka była w Wyższej kategorii wagowej, no i to obsranie zbroi właśnie tym będzie argumentowane, że juzwiak zrobił z geby dupę a kasjo obsrał zbroje bo nie przymknął oka.
Jeśli w ogóle coś jest na rzeczy.
Walka jest w 93. Juzwiak nie zrobi 93. Walki nie będzie? juzwiak zrobił z gęby dupę bo doskonale wiedział na co się podpisywał i jeśli ktokolwiek będzie miał być za to zjechany, to tylko on.Zobaczymy jaka ostatecznie będzie walka.
Szuba chyba wybrał Jozwiaka, a nie Kutasjo.
Szuba chyba wybrał Jozwiaka, a nie Kutasjo.
Bo jesteś zwykłą ambeą.A kogo ten Casio interesował?
Patus jechał tylko na przeszłości w boksie amatorskim, każda walka boks w dużych rękawicach żeby przypadkiem mu ktoś krzywdy nie zrobił.
Jak friki to friki,
wolę obejrzeć Józwiaka jak zdycha kondycyjnie i robi z siebie pajaca w walce z innym pajacem.
Tu akurat nawiązywał do Kasjo ktory nie wiedzial co to jest amebaTy Krecik to nie możesz jak do kogoś nie przysapiesz co parę dni![]()

Przecież to jajca są, ja nie sapie. Poleciałem klasykiem Króla, wchodzisz do tego działu a nie wiesz?Ty Krecik to nie możesz jak do kogoś nie przysapiesz co parę dni![]()
Cicho, cisza! Cisza!Tu akurat nawiązywał do Kasjo ktory nie wiedzial co to jest ameba![]()