Siedem
NoLife FC
Ale ja jestem, a nie o tym piszęOn też pisał że jest Panem czy władcą tego działu. Sam się porównałeś.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale ja jestem, a nie o tym piszęOn też pisał że jest Panem czy władcą tego działu. Sam się porównałeś.

Ale ja jestem, a nie o tym piszę![]()

Edytowałem.

Były premier do obecnego. Absolutne kino, ciekawe co jeszcze wymyśla w te ostatnie dni xd
W prawdziwym życiu to ja trolluje sam siebie...Sztuką jest trrolowac w codziennym życiu twarzą w twarz, a na forum to każdy to może z łatwością robić, bo odbiorca ma tylko literki napisane przez Ciebie do dyspozycji, taki off top![]()
Właśnie z racji szacunku zrobiliśmy rozpierdol tutaj a nie tam.Jak doświadczeni userzy mogą robić taki rozpierdol w tematach? Totalny egoizm i wyjebka na innych. Gówno mnie interesują wasze polityczne rozkminy, abstrahując od moich poglądów. Wszystko zalane tym politycznym syfem, dajcie na wstrzymanie. Są tematy o polityce, trochę szacunku dla innych. Zwłaszcza, że merytorycznie to nie Himalaje ani nawet góry Stołowe, delikatnie piszac
Jasiu mobilizuje naród, żeby nie utracił stypendium.

żona i dwójka dzieci, typowy pedałKolejny dowód jakim gównem jest rząd platformy i kolejny powód dla którego nie wypada głosować na tęczowego pedała.

Pizda z urodzeniaJak spojrzałem na tą mianiaturkę to myślałem że ma mordę rozbitą, pizdy pod oczyma i warę rozciętą. A to tylko jego morda w normalnym stanie![]()

Może znów wyłapał pod Biedronka.Jak spojrzałem na tą mianiaturkę to myślałem że ma mordę rozbitą, pizdy pod oczyma i warę rozciętą. A to tylko jego morda w normalnym stanie![]()
Japa tam.żona i dwójka dzieci, typowy pedał
jakbyś wyćpał tyle co Jasiu to też byś tak wyglądałJak spojrzałem na tą mianiaturkę to myślałem że ma mordę rozbitą, pizdy pod oczyma i warę rozciętą. A to tylko jego morda w normalnym stanie![]()

po prostu następnym razem jak chcesz kogoś obrazić to zrób chociaż ten 2 sekundowy researchJapa tam.
Jak nie wiesz czemu na niego mówi się pedał z warszawy to zrób chociaż minutowy research.po prostu następnym razem jak chcesz kogoś obrazić to zrób chociaż ten 2 sekundowy research
Może znów wyłapał pod Biedronka.
Jak oceniacie nowy efekt?