To posłuchaj Żuromażeby aż tak nie mieć flow, to się trzeba postarac

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To posłuchaj Żuromażeby aż tak nie mieć flow, to się trzeba postarac

nie wiem mordo czy ja Ci tu kiedyś ubliżałem, czy co innego Ci zrobiłem, że mi tak źle życzyszTo posłuchaj Żuroma![]()
Kim jest ta laluna ze tak wszystkich ustawia?
Od kiedy kurwom należy się szacunek?
Czy przypadkiem za grypsowanie na wolności nie jest Rks Chuwdu?
Nikim.Kim jest ta laluna ze tak wszystkich ustawia?
Od kiedy kurwom należy się szacunek?
Czy przypadkiem za grypsowanie na wolności nie jest Rks Chuwdu?
Jóźwiak pogonił Rogozińskiego.
Jóźwiak pogonił Rogozińskiego.
Nie nie, to tak nie działa, to tak jakbyś odjebal krzywy numer i szachowal kogoś by o tym nie mówił bo go zwolnisz. Jaka zgoda, pogrążył się.Jak jadę z Jóźwiakiem przy każdej okazji, to tu zgoda, niech wypierdala kasztan.
Wygląda także na ofiarę brutalnego samogwałtu!Czyli wychodzi na to, że Rogoziński się przyznał do bycia molestowanym seksualnie przez Kokocińską i został za to zwolniony.
Wyczuwam pozeeeeew.
ponoć ma sam na siebie jakieś dowody, ale nie chce ich udostępnić, bo obawia się brutalnej zemsty ze strony siebie samegoWygląda także na ofiarę brutalnego samogwałtu!
Ten chłop jest jakiś dziwny, ale pozew? Myślę że nie ma szans.Czyli wychodzi na to, że Rogoziński się przyznał do bycia molestowanym seksualnie przez Kokocińską i został za to zwolniony.
Wyczuwam pozeeeeew.
Dlaczego? Pytam poważnie.Ten chłop jest jakiś dziwny, ale pozew? Myślę że nie ma szans.
Myślę że on go nie złoży poprostu.Dlaczego? Pytam poważnie.
ależ to jest szambo, niewyobrażalne dno, niżej niż Prime chyba upaść nie można, to jest już straszny cringe, nawet jak na poziom freaków, oby jak najszybciej się zawijali 
Co nie?Ale pierdolicie!!! Który z was nie ma utrzymanki dużo młodszej, która jak wciągnie szczura i jebnie setkę gorzkiej miętowej nie łapie waszych kolegów za żołędzie, niech pierwszy rzuci kamień!

W cipe wyłapał chyba o to chodziCo tam było?
Co tam było?
Pionek taziego myślał że tazi ma stritkredit, bo to jest tazi i wygrał turniejSzkoda że bardziej mu nie dojebał.
Gwiazdy kurwa, internetu.
Dobrze ze trafił na rozsądnego gościa bo inaczej mógłby zbierać zęby z kostki brukowejPionek taziego myślał że tazi ma stritkredit, bo to jest tazi i wygrał turniej
Szkoda że jakimś ferarim czy innym wirażkom się takie sytuacje nie przytrafiają.
A tazi jak to on, głąb do kwadratu :D

Szkoda że bardziej mu nie dojebał.
Gwiazdy kurwa, internetu.