Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Słaba karta + fatalny termin podczas Mundialu.Oj oj, a przecież freak mma to miał być pomysł na lata? Jednak nie wszyscy na tym zarobią? Czas przyznać, że poza Fame i HL cała reszta nadaje się do natychmiastowego skasowania?![]()

Dwa lata temu wieszczyłeś, że HL wykończy Fame bo miliony wyświetleń Malika na YT zrobią różnicę. Jakoś słabo to wyszło![]()

Imo Kasa jest lepsza w HL i nie mam co do tego wątpliwości, bo ten meduza gadał na konfach ,że z Boxdelem są jak bracia.
Fame ma kłopoty.
Malik chyba zrzuca z tronu Rozpare. Szybko poszło.
Dlatego mówiłem że spokojnie czekać, bo tak jak pisałem jeśli KasiA robi out z Fame, to kto tam wielki został? Tylko Dubiel,Błoński. Potem długo długo nic Polak,Ferrari,Popek,Kizo i Linkiewicz która na moje każdy ma w d..
Słabiutko. Czekam tylko jak Ferrara ucieknie za szeklami i powoli gasimy Fame mma :)

To jest chuj nie ekspert. Gość nie ma pojęcia co mówi, a pierdoli swoje prawdy objawione jakby pozjadał rozumy... no i pewnie za wyjaśnienie go właśnie wylądowałeś w ignorach u niego.Lipiec 2021:
Powoli gasimy Fame MMA? Kasjo out? Ferrari uciekł i co? Gasimy? Czy jeszcze trzeba czekać?
Jak na głównego eksperta od freaków na tym forum to słabiutko, słabiutko![]()
uuu chyba ktoś dostanie ignora
naprawde od typa jego pokroju oczekujesz logiki?30 marca... wpisy sprzed lat. Logiczne...
O panie takie wpisy wyciągać przed lat. Gdy Fejm był w mega kryzysie , przecież ja tu do tej pory czytam że Prime czy HL i w ogóle całe FM zaraz szlak trafi.
A co do Prime, 3/4 cohones ciśnie bekę z Jóźwiaka i jego frikowego know how, a Ty sugerujesz, że to poważny gracz na rynku. Sorry, ale jak będzie odgrzewał takie odpady jak Godlewska, czy Popek to NIKT nie będzie tego traktował poważnie.Jakie gale tacy eksperci.Lipiec 2021:
Powoli gasimy Fame MMA? Kasjo out? Ferrari uciekł i co? Gasimy? Czy jeszcze trzeba czekać?
Jak na głównego eksperta od freaków na tym forum to słabiutko, słabiutko![]()

Ludzie tak zdecydowali.Ale tylko Ty się obwołałeś największym znawcą freaków na tym forum![]()
Klepnij tam receptę na pavulon dla żelaznegoWszystko się da

Skóra z niego będzie i jakieś organy? Można by zarobić chociaż nie wiadomo czy się nadaKlepnij tam receptę na pavulon dla żelaznego![]()

Ten PrimeMMA to wygląda troche jakby dać bananowemu dziecku pieniądze, które może dla zabawy wydać...Ale tylko Ty się obwołałeś największym znawcą freaków na tym forumA co do Prime, 3/4 cohones ciśnie bekę z Jóźwiaka i jego frikowego know how, a Ty sugerujesz, że to poważny gracz na rynku. Sorry, ale jak będzie odgrzewał takie odpady jak Godlewska, czy Popek to NIKT nie będzie tego traktował poważnie.
Podobno Prime rozstało się z Kamerzystą, bo miał zbyt czarny PR.
Co ważniejsze kamerzysta na swoje odpały za sobą i skutecznie broni się z nich w sądzie. A nitro nadal robi swoje patolstwo.Nitro jest większym patolem od Kamerzysty