D
Deleted member 17503
Guest
Ja jebie, jakie gówno na otwarcie Ciosa.
EDIT: O kurwa, Ambro jeszcze gorzej, aż wyłączyłem głos.
EDIT: O kurwa, Ambro jeszcze gorzej, aż wyłączyłem głos.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

cohones.mmarocks.pl
i tak pewnie będą próbować jeszcze go jakoś 'reanimowac'Soroko w tragicznym stylu zaprzepaścił swoją szansę
To co się odjebało w temacie walki Soroko ze Stiflerem, to jest po prostu poniżej jakiejkolwiek krytyki. Zero sprostowań od organizacji, zero wyjaśnień, a część kibiców na pewno przyszła tam właśnie na tą walkę.
Nie wróżę im długiej kariery, ciekawe czy będą jakieś pozwy, czy może zachowają honor i zwrócą część hajsu, albo zapewnią duży upust na następną edycję.
Jak na debiut to faktycznie fatalnie wyszło, że musieli tak rżnąć głupa. Zobaczymy co dalej, Kasjo gadał, że druga gala dopiero 2 lipca, więc za ciosem raczej nie idą.
Jaki kraj, taka rozpoznawalność. Nudziarz Włodarczyk, wiecznie kontuzjowany ostatnio Głowacki i leniwy Wach. Jak tu kogoś wypromować? Młodsi to same waciaki, a Cieślaka ludzie faktycznie nie rozpoznaliby w autobusie. Koło się zamyka.

A ocena Soroko?Dobra czas podsumować Prime.
Calkowski vs Zajac- jedna z brutalniejszych walk jakie ostatnio widziałem w MMA
Ambro vs Cios - szybciutko
Wiolka vs Oliwka - Oliwka chyba nie pojęła najważniejszej rzeczy w te 2 godziny , w trenowaniu MMA. Tutaj wyprowadza się ciosy :)
Za to Wiolka mnie mega zaskoczyła, dawno w freak MMA nie widziałem babeczki która tak dokładnie ma ustawiony celownik , ile tam weszło ciosów na Oliwkę to o Panie. Szczególnie przy siatce jak ona ją tam pięknie skończyła.
Zrolowany vs Hecman -to taka powtórka walki Wiolka vs Oliwka.
Ten Hecman dla mnie największe rozczarowanie gali.
Alan vs 2- Tak obstawiałem przebieg walki , ale szczerze zaskoczyły mnie te chłopaki , ja myślałem że oni po 1,2 ciosach się poddadzą , a tu wstawali i wstawali. Szczerze dobrze , że tak się to skończyło , bo te kolana Alana na głowę i te ciosy na schaby , to mogło mieć fatalny scenariusz , ale się udało poraz kolejny raz uciec z pod gilotyny na gali freaków...
Black vs Ruda- walka szybciutka , ale fajne skończenie.
Lupa vs Tyburski- dobra walka.
Narożny vs Meduza -szybciutko. Legenda głosi , że Meduza kiedyś wyjdzie do dobrego stojkowicza i ogólnie kumatego w mma gościa...
Kapela vs Ziemek - Kapela pięknie na zimno wykończył Ziemka.
Kam vs Kruszwil- szybciutko.
Ogólnie gala mogła być. Zawsze galę oceniam w ten sposób, ile pojedynków powtórzył bym sobie jeszcze raz. Na HL 2 , zrobiłem tak tylko z walka Pasza vs Owca. Tutaj bym nie wrócił tylko do Medusa vs Narożny i Push vs Sobota , więc gala jedna z najlepszych w historii freak MMA dla mnie. KO , celne, brutalne ciosy na manekiny, fajna walka Kapela vs Ziemek czy Tybori vs Lupa.
Prime dziękuję.![]()
Niewidzialna szybkośćA ocena Soroko?

Tak, jest skończony w internecie.Wiadomo co z tym kossakowskim?