Powódź

Ależ pięknie kłamią w mediach i w urzędach. Wszystko pod kontrolą, wszystko spokojnie, bez paniki….tymczasem Zoo Wrocław ładuje worki z piaskiem, wydaje duży kapitał na transport zwierząt - powolna ewakuacja. A wielki Racibórz ma już 80proc zapełnienia i woda cały czas spływa. Podali, że w Oławie ma być 770cm poziomu wody…skoro tak podali to znaczy że będzie około 9 metrów lekko

Donald chce zaprosić ursule Von der leyen do Wrocławia żeby cytuje : na własne oczy zobaczyła potrzeby powodzian.....

We Wrocławiu jeszcze nie ma żadnej wody ale skurwiel już się wypowiedział w fakcie dokonanym.... ciekawe co najmniej

i co leszcze? Hołownia was wyjaśnił: hejtujecie a ile zbiorników wybudowaliście? Ha Ha?
od 1:50

Kto by się spodziewał że swojego ulubionego "dziennikarza" zacytujesz. Równie dobrze mógłbym tutaj wrzucać Tomasza Lisa.

@Karateka@ tak odnośnie tej minister MENu za rządów PiSu i jej oczywiście skandalicznej wypowiedzi o zbiornikach retencyjnych. To pamiętałem, ale pamiętałem też te głupie wypowiedzi dość głośnie protestującej posłanki ,,PiS miliardy w BŁOTO BŁOTO CHCE WYDAĆ BAJORO". Myślałem, że ona jest z PSLu a to z PO. To tak walczy Tusk z szurią...
Monika Wielichowska

Po zakończeniu walki z powodzią czas powinien nadejść na rozliczenia, w szczególności w PO, bo od partii u władzy wymaga się więcej.

20240917_120058.jpg

Chwilka przerwy i nakurwiamy dalej.
To w ogóle nie jest rejon mojego bezpośredniego zagrożenia, ale trzeba ludziom pomóc, tym bardziej że przełożyłem zlecenia na ten tydzień to nie ma co leżeć z chujem do gory

:bleed:

View attachment 108721
U mnie też przerwa. Chrząstawy zabezpieczone na tyle na ile mogliśmy, a o 14 zbiórka i lecimy transportem zorganizowanym na Łany pomagać tam gdzie jest największy problem. Powodzenia

Rozmawiałem ze znajomą z Lądka. Jej budynek zalało, ale nie sięgnęło piętra na którym mieszka. Miała wyjechać do rodziny żeby przeczekać aż trochę sytuacja się opanuję, ale boją się zostawić mieszkanie bo od chuja kurew złodziejskich.

Back