Miskatonic
Vale Tudo Championship
Ja piszę na poważnie.Brutalny atak na wrocławian.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja piszę na poważnie.Brutalny atak na wrocławian.![]()
Lepiej niech dadzą chłopakom oprócz noktowizorów ostrą amunicję.To ostrzeżenie powinni wydać w języku ukraińskim![]()
Na ziemi klodzkiej nie ma ich wiele.To ostrzeżenie powinni wydać w języku ukraińskim![]()
My czekamy na worki i od 10:00 też działamy przy odrze. PowodzonkaU mnie dziś na 11 zbiórka do dalszej pracy, woda przez noc podniosła się o kolejne kilkanaście centymetrów.

Donald chce zaprosić ursule Von der leyen do Wrocławia żeby cytuje : na własne oczy zobaczyła potrzeby powodzian.....
We Wrocławiu jeszcze nie ma żadnej wody ale skurwiel już się wypowiedział w fakcie dokonanym.... ciekawe co najmniej
i co leszcze? Hołownia was wyjaśnił: hejtujecie a ile zbiorników wybudowaliście? Ha Ha?
od 1:50
@Karateka@ tak odnośnie tej minister MENu za rządów PiSu i jej oczywiście skandalicznej wypowiedzi o zbiornikach retencyjnych. To pamiętałem, ale pamiętałem też te głupie wypowiedzi dość głośnie protestującej posłanki ,,PiS miliardy w BŁOTO BŁOTO CHCE WYDAĆ BAJORO". Myślałem, że ona jest z PSLu a to z PO. To tak walczy Tusk z szurią...
Monika Wielichowska
Po zakończeniu walki z powodzią czas powinien nadejść na rozliczenia, w szczególności w PO, bo od partii u władzy wymaga się więcej.
Odpalił się silniczekA mógł pojechać na dożynki albo jakiś wiec zwołać w Warszawie…
![]()
Po zakończeniu walki z powodzią czas powinien nadejść na rozliczenia, w szczególności w PO, bo od partii u władzy wymaga się więcej.

Szacunek.Chwilka przerwy i nakurwiamy dalej.
To w ogóle nie jest rejon mojego bezpośredniego zagrożenia, ale trzeba ludziom pomóc, tym bardziej że przełożyłem zlecenia na ten tydzień to nie ma co leżeć z chujem do gory
![]()
Mógł utkać pizdę, siedzieć na dupie w Sopocie i jeść szczawiową Gosi zamiast robić sobie kampanię na ludzkiej tragedii.A mógł pojechać na dożynki albo jakiś wiec zwołać w Warszawie…
![]()
U mnie też przerwa. Chrząstawy zabezpieczone na tyle na ile mogliśmy, a o 14 zbiórka i lecimy transportem zorganizowanym na Łany pomagać tam gdzie jest największy problem. PowodzeniaChwilka przerwy i nakurwiamy dalej.
To w ogóle nie jest rejon mojego bezpośredniego zagrożenia, ale trzeba ludziom pomóc, tym bardziej że przełożyłem zlecenia na ten tydzień to nie ma co leżeć z chujem do gory
View attachment 108721
Rece powinni takim łamać albo ucinać dłonieRozmawiałem ze znajomą z Lądka. Jej budynek zalało, ale nie sięgnęło piętra na którym mieszka. Miała wyjechać do rodziny żeby przeczekać aż trochę sytuacja się opanuję, ale boją się zostawić mieszkanie bo od chuja kurew złodziejskich.

Odpalił się silniczek
Mógł utkać pizdę, siedzieć na dupie w Sopocie i jeść szczawiową Gosi zamiast robić sobie kampanię na ludzkiej tragedii.
i wyjebać na scenę z komuszym potomkiemTo tak nie działa.
Polityk w momencie tragedii, klęski żywiołowej musi pojechać na miejsce zdarzenia.
Koniecznie bez garnituru, najlepiej w quasi wojskowym ubraniu koloru khaki, ewentualnie czerń i brązy.