Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teraz sa chyba na Dublin wiec pewnie tyle samo. O ile pamietam to 12 tys gora i 18 tys dol za 2 bilety. Teraz nie jestem na kompie to nie sprawdze.A tak hipotetycznie - po ile punktów mogłyby stać bilety na UFC Poland 2?
10 tysi wzwyż?
Jestem juz w top1000, haha.
Mysle nad wzieciem rekawic, co myslicie? Czy jeszcze 100 lat na replike pasa zbierac i nad lozkiem powiesic? :D
A jak myślicie - są jakieś szanse na UFC u nas w 2016 roku?
Ja bym zbierał, gdyby nie to, że została jedna sztuka i ... można się niemile rozczarować w trakcie mozolnego zbierania.
Jakiś tracking? Masz numer, żeby śledzić czy coś?Heh, a do mnie paczka jak nie przyszła tak nie przyszła. W piątek miną 4 tygodnie...
Bynajmniej to nie przynajmniej, kiedy Wy się tego nauczycie?Wydaje mi się, żeby jakby pewnego dnia ta replika pasa znikła z 'rewards' to oni by znowu wstawili taką nagrodę...
Bynajmniej taką mam nadzieję, bo ... sam zbieram na ten pas.![]()

Nie mam możliwości śledzenia. Pewnie paczka nie przyszła, bo tak jak wcześniej pisałem, zarąbałem się i pisałem dane personalne z "ą, ę, ń" etc.Jakiś tracking? Masz numer, żeby śledzić czy coś?
P.s. jak kiedys uzbieram na pas to powiesze go sobie nad lozkiem chociaz dziewczyna troche sie nie zgadza ;p;p
@Shajs
Dzięki za podpowiedz, osobiscie tego nie zauwazylem :)
Jakie zdjęcie, czego zdjęcie? Niejasno napisane, choć domyślam się, że chodzi o nagrody. Jak tak to wystarczy przejść stronę wcześniej, bo tam wstawiłem książkę. Kilka stron wcześniej nagrody innych użytkowników, m.in. @ScoTT, który jest królem UFC Rewards na Polskę, czy nawet Europęktoś już coś otrzymał by wstawić zdjęcie? :D