Poradnik UFC Rewards, czyli darmowy Fight Pass i nie tylko

Bardziej adekwatne są ceny z koperty:
- koszulka 5$,
- smyczka 1$,
- marker 1$,
- słuchawki 3$,
suma 10$. Tak. To by się zgadzało.
Chodziło mi o to ile by ich kosztowało zrobienie gadżetów dobrej jakości, nie jadąc po kosztach.

Też macie taką informację w sekcji SOCIAL CONNECT pod podłączeniem Facebooka?

Your connection is expiring in 29 days. Please refresh your connection to keep earning points. Refresh connection.

WTF???

A jak wygląda sprawa z twitterem, instagramem, itp ?

Też trzeba klikać co jakiś czas tam odnowienie?

Nie, ja tak z Twitterem nigdy nie mialem. Tylko z facebookiem. Swoja droga zastanawiam się po co on jest w rewards skoro i tak nie ma za niego miesiecznych punktow za like'i.

Fajnie, że internet masz darmowy. Pozdro. Kliknięcia? Tworzysz reklamę. Jesteś jej częścią. To jest coś warte, chyba, że się nie cenisz.
Za internet - płacę, za komputer i myszkę - zapłaciłem, za wyżywienie siebie, czyli też ręki którą klikam - płacę. Nie wydaj się to Tobie trochę dziwne? Czepianie się do tego, co wydaje się normalnością? Daj spokój. Chcąc, czy nie chcąc tworzę reklamę także np. tej strony i innych w całym internecie. Zrobili dodatek dla stałych czytelników, to trzeba się z tego cieszyć, bo jednak coś udało się mi i Tobie z tego ugrać.
A "list" to już mógł Dana podpisać osobiście.
No jasne, krzesełko z jego podpisem warte 75tys, a bez 35tys. i na bank mógł to podpisać osobiście:applause:
Tak, są naprawdę słabe. To co mam powiedzieć, no co? Tyle dobrze, że dostałem ten zestaw w ramach programu UFC Rewards, gdybym dostał to za 75$ byłbym zniesmaczony. A tak? Tak mogę sobie powiedzieć, że po prostu mogło być dużo lepiej. I tyle.
I tak mogłeś od początku. Zdecydowanie lepsza opinia niż proste "wkurwienie".

Ja mam tylko na pół, ale też się cieszę :))

I pomyśleć ile to by się PLNów wydało za taką subskrypcję rocznie... U mnie to miesięcznie szło jakieś 35 zł z konta.

W ogóle to ten FC się rozszedł expressowo. Było chyba tylko 7 sztuk i teraz jest 1 albo i nic już nie ma.

Jakby nie mogli dać tak jak PPV czy FP - bez limitu i wówczas każdy zainteresowany by zdążył wybrać, a tak to czekaj teraz łaskawie kiedy znowu to wstawią...

Swoją drogą, pewnie się mocno zdziwili, że rzucili kawałek szmaty z podpisem ryżego i nikt nie chce tego brać :D

Panowie, na rewards mam dwa tagi: #ufcchicago i #ufcnasthbvile - na każdy moge tagowac tak samo? W sensie razem za 40 pkt dziennie?

tyle tego klikania, aż mi teraz serce ściska :(
KdvSwRI.jpg

@progosu Nie smuć się. Ja na początku lipca wybrałem subskrypcję Fight Pass na pół roku + PPV z Conorem i nie miałem praktycznie nic na koncie w redeemable points. Dzisiaj (10 sierpnia) mam już lekko ponad 4500 pkt :fly:

Grunt to być cierpliwym i każdego dnia nabijać. A można średnio 100 punktów dziennie. Ja w tym miesiącu robię taki eksperyment, że w Excelu zsumowuje każdy rodzaj punktów, dzień po dniu. Chcę zobaczyć ile dokładnie uzyskam punktów w sierpniu. A teoretycznie to powinno być coś około 3 000.

@halibut Niezależnie od tego, czy w danym dniu są włączone nawet 2 hashtagi to i tak można uzyskać tylko 20 pkt za Twittera i 20 za Instagrama. Nie da rady po 40 uzyskać.

No, będzie posucha niestety. Jakieś 55 pkt można zdobyć w dniu nie-hashowym. Trochę mało. Ale może rzucą w tym miesiącu jeszcze jakąś ankietę czy cuś...

Hahahaha i niech mi ktoś teraz powie, że Panie z UFC Rewards są przeciwne tworzeniu multikont :)

Taka promocja nowa: Za założenie konta na start dostajesz 2000 pkt.

A takiego maila wczoraj dostałem. Od razu zaznaczam, że nie testowałem - nie wiem czy działa.

29wjoer.jpg

Sign up before August 14 to claim bonus points. Please allow 1-2 weeks for points to be added to your account.

Last edited:
A takiego maila wczoraj dostałem. Od razu zaznaczam, że nie testowałem - nie wiem czy działa.

29wjoer.jpg

Sign up before August 14 to claim bonus points. Please allow 1-2 weeks for points to be added to your account.
Kurde do mnie od nich maile nie dochodzą.
Czyli jak masz założyć to dodatkowe pkty, aby dostać te 2000?

Z jednej strony 2 000 pkt piechotą nie chodzi, ale z drugiej - bawić się w zakładanie nowych maili, kont na fejsbukach itp i potem uważać, żeby tego nie pomieszać...

Back