Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Powodzenia na nowej 3-miesięcznej drodze życia ;)Dobra, to tak tylko gwoli informacji. "Oficjalnie" jestem z tą laską, o której dosyć niedawno pisałem. Wczoraj pogadaliśmy tak szczerze, no i stwierdziliśmy, że jesteśmy parą. Jest dobrze, ludziska!![]()
Gratuluje i powodzenia. ;)Dobra, to tak tylko gwoli informacji. "Oficjalnie" jestem z tą laską, o której dosyć niedawno pisałem. Wczoraj pogadaliśmy tak szczerze, no i stwierdziliśmy, że jesteśmy parą. Jest dobrze, ludziska!![]()
Bo może ją kocha i chce być szczęśliwy?Młody jesteś, po co Ci związek?
Perfumiarz taki cfaniak, a za 5 lat jak sie ogarnie i zrozumie ze dobra kobieta to skarb, to mu parchy na chuju tylko zostana ;)Młody jesteś, po co Ci związek? Chcesz skończyć jak Ci na zdjęciach wyżej?
Pamiętam jak pod koniec podstawówki dziewczyna chciała ze mną chodzić, a ja ją odprawiłem, bo stwierdziłem, że to nie ma sensu, bo i tak nie przetrwa do końca życia :D
sup?potrzebuje naczelnego ruchacza forum P. gdzie jesteś bo chce zrobić coś bardzo złego :D i potrzebuje porady :D