Drzewo
UFC Middleweight
Kurde, nie wiem jak to jest między gejami...Jak to między?
A to w gorącym seksie nie ma bicia? Podduszania?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurde, nie wiem jak to jest między gejami...Jak to między?
A to w gorącym seksie nie ma bicia? Podduszania?
Ja też nieKurde, nie wiem jak to jest między gejami...
To musisz doprecyzować czy z tych Jeżyc czy z tamtych Jeżyc. Tu bardzo łatwo o błąd bo możesz być królem ulicy bądź tęczowym podludziem.Ja go
Wspominałem ze pochodzę z Jeżyc
Polecam ten odcinek
Ciekawostka:
Może to podwójny agentTo musisz doprecyzować czy z tych Jeżyc czy z tamtych Jeżyc. Tu bardzo łatwo o błąd bo możesz być królem ulicy bądź tęczowym podludziem.
Stąpasz po cienkim lodzie, Chłopcze
Nie wzywajcie Pedzianów na daremnoStąpasz po cienkim lodzie, Chłopcze
Smutne, ale prawdziwe. Takie pokolenia wychowujemy. Tzn nie ja, akurat mi się udało i udaje, ale jak widzę czym zajmują się młodzi faceci to aż szkoda, że "nie można" rozdawać socjalnych klapsów w ryj na odmulenie.
Jakieś opinie?
Taka prawda. Straciłem wiarę w kobiety jak zacząłem się rozglądać za nowymi.Ze nieźle odklejone miala we łbie ta baba. Jeszcze gorzej mają Ci co popierają jej słowa
Na pewno ciekawe spojrzenie kobiety na własną płeć.Ze nieźle odklejone miala we łbie ta baba. Jeszcze gorzej mają Ci co popierają jej słowa
Nie do konca prawda a na pewno takie wrzucanie do wora wszystkich to obraz frustracji.Taka prawda. Straciłem wiarę w kobiety jak zacząłem się rozglądać za nowymi.
Myślałem, że te mityczne pOlki to tylko na fb Onetu albo wysokich obcasów, ale rzeczywistość jednak jest tragiczna.
Ej ej ej ale ja prowadzę szczęśliwe życie rodzinne, moja kobietka kochana jest ,Nie do konca prawda a na pewno takie wrzucanie do wora wszystkich to obraz frustracji.
Weźcie sie poczytajcie trochę i zastanówcie bo z ostatnich postów w tematach kobiecych wynika
1.) Kobiety ciągnące za kariera, "nowoczesne" czy jak to nazwać => kurwy, lewicowe julki ktore puszcza sie z mokebe prędzej czy później
2.) Kobiety wybierające tradycyjny model rodziny => manipulatorki, prostytutki dające szpare mężczyźnie za dobra materialne i dom. Manipulatorki ( tak o to chodzilo tej pierdolnietej pisarce)
Takze teraz idąc tym sfrustorwanym tokiem myslenia można zapytać o matki, córki, siostry takich ludzi. W której kategorii sie klasyfikują.
Przeciez to trzeba byc jebnietym by głosić takie poglądy i wrzucac wszystkich do jednego wora
Znajdźcie boga w sercu pietnujecie chłopców niszczących obraz męskości lecz wychwalacie jednostki niszczące obraz kobiet. W jaki sposób wiec chcecie by bylo lepiej?
Serio nie poznajesz normalnych kobiet?
Ameryka też się sypie, to osobny rozdział... A nie, Chiny...
Ja tam sie nie odpalam, swiatopogladu nikomu zmieniac nie zamierzam.Ej ej ej ale ja prowadzę szczęśliwe życie rodzinne, moja kobietka kochana jest ,
wrzuciłem jako ciekawostkę
licząc, że ktoś się odpali i będzie wesoło,
A ktoś to poparł? Może czegoś nie widzę.Ja tam sie nie odpalam, swiatopogladu nikomu zmieniac nie zamierzam.
Po prostu dziwi mnie to ze ktoś moze popierać takie herezje
Jak napisałem ze to glupota to dostałem odpowiedź ze taka jest prawda. Ogolnie to chodzilo mi o gloszenie czegos takiego, babka musiala byc nieźle zjebanaA ktoś to poparł? Może czegoś nie widzę
Aaa @Siwy25_1 zaszalał,Jak napisałem ze to glupota to dostałem odpowiedź ze taka jest prawda. Ogolnie to chodzilo mi o gloszenie czegos takiego, babka musiala byc nieźle zjebana
Moze zrozumiałem to na opak.
Nie wiem
Co nie zmienia faktu, że życie stało się dużo prostsze dziś niż dawnym pokoleniom i sporej liczbie kobiet, od tego i wtłaczanych im podprogowo manipulacji, odjebałoA ktoś to poparł? Może czegoś nie widzę.
Przecież każdy zdrowo rozsądkowo myślący chłop wie, że to głównie na jego barkach buduje się rodzinę.
I jakie są role i odpowiedzialności w związku. Nie można porównywać kobiety do mężczyzny, różnimy się to normalne, tak natura chciała.
Poznaje, ale mam to szczęście bycia chamem i spotykać kurwa same jebane Julki, albo skrzywione nowoczesnym światopoglądem gwiazdy.Nie do konca prawda a na pewno takie wrzucanie do wora wszystkich to obraz frustracji.
Weźcie sie poczytajcie trochę i zastanówcie bo z ostatnich postów w tematach kobiecych wynika
1.) Kobiety ciągnące za kariera, "nowoczesne" czy jak to nazwać => kurwy, lewicowe julki ktore puszcza sie z mokebe prędzej czy później
2.) Kobiety wybierające tradycyjny model rodziny => manipulatorki, prostytutki dające szpare mężczyźnie za dobra materialne i dom. Manipulatorki ( tak o to chodzilo tej pierdolnietej pisarce)
Takze teraz idąc tym sfrustorwanym tokiem myslenia można zapytać o matki, córki, siostry takich ludzi. W której kategorii sie klasyfikują.
Przeciez to trzeba byc jebnietym by głosić takie poglądy i wrzucac wszystkich do jednego wora
Znajdźcie boga w sercu pietnujecie chłopców niszczących obraz męskości lecz wychwalacie jednostki niszczące obraz kobiet. W jaki sposób wiec chcecie by bylo lepiej?
Serio nie poznajesz normalnych kobiet? Nie mówię nawet w kontekście związków tylko ogólnie w życiu.