alww
PRIDE FC Heavyweight
I myyyyk juz jestes obsmarowany na TT, zaraz Cie zlinczują i bedziesz chodzić jak w zegarku przemocowcu!zajebię to Ci zaraz w łeb jak dłużej będziesz przy tym kompie siedzieć zamiast obiad robić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I myyyyk juz jestes obsmarowany na TT, zaraz Cie zlinczują i bedziesz chodzić jak w zegarku przemocowcu!zajebię to Ci zaraz w łeb jak dłużej będziesz przy tym kompie siedzieć zamiast obiad robić
o nie, żądam przeprosin i zabrania mnie na nadmorski spacerI myyyyk juz jestes obsmarowany na TT, zaraz Cie zlinczują i bedziesz chodzić jak w zegarku przemocowcu!
Potwierdzam. I pisałem również że Ci ofensywni zawodnicy mają trening nie kompatybilny ze swoim stylem. Niektórzy biją słabo bo po prostu tego nie trenują, nie robią specjalizacji stricte pod to tylko ciągle wałkowanie techniki :) jak mi nie wierzysz to odwiedź czasem klub bokserski i zobaczysz zawodowców co robią trening stacyjny jak amatorzy + inne rzeczy, których nigdy nie zobaczysz w ich walce :)
Przypomnij sobie o teoriach wyrabiania sily ciosu gdzie twierdziles ze ci zawodnicy prezentuja defensywny styl i dlatego nie ćwiczą sily ciosu. Po czym gdy wymieniono Ci ofensorów z wata w lapach to stwierdziłeś ze sie chuja znaja Ci trenerzy mistrzów świata. Takze tak o
Juz nie wspomnę o rozmowach dotyczacych kontuzji.
Eot
Pudzian wie, że stary chłop nigdy nie będzie tak stary, jak stara babaMoże Pedzian na rację z tymi wielkimi chłopaki. Piniążki to on umie liczyć i nawet największe chłopy są tańsze niż baby więc zostanie na browara
Która laska tak szeroko ryj otworzy? Takie rozwarcie mają tylko potężne dusiciele, na przykład pytony
Ale mam też wadyjesteś przemocowcem i je ograniczasz
Bo baby to głupie chuje. Tu masz przykład: baba chce nad morze i chuj. W komentarzach kwik innych bab żeby go zostawiła bo to przemoc i jebać takiego, który nie dba o swoją księżniczkę. I wtedy wchodzi kolocały na białoz argumentami. Ale to
To jest niereformowalna pasożytnicza idiotka. Tylko utylizacja.Wyłapałem chyba kluczowy dla wszystkich z nas moment
View attachment 96010
Majątku wnoszonego do małżeństwa się nie dzieliWidzisz, stary jesteś i myślisz ze wiesz jak świat wygląda Twoje wyobrażenie świata nie wplywa na to jakim on na prawdę jest.
Nie wszystko jest czarne i biale i nie wszystkie baby to chuje, nawet nie większość. Tak to wlasnie tłumaczą sobie beciaki którym nie wyszło. Wiadomo ze jak ktoś ma spoko związek to na pewno jest taki albo inny, deprecjonowanie kogos by utwierdzić sie we własnych przekonaniach, po co?
Nie poświęciłem ani honoru tylko wybrałem dobrą kobietę której moge byc pewien. Nawet jeśli idac wyimaginowanymi teoriami "samcuf alfa" z cohones to póki co jestem w pełni bezpieczny ponieważ nadal związek nie jest na papierze.
Żeby bylo na dopełnienie to zanim któryś napisze ze bedzie naciskać na ślub by zajebac kamienice to powiem tak, chętnie podzielę majątek który wnosimy do małżeństwa. Opłaca się
No to tym bardziej Mojsze moze byc spokojnyMajątku wnoszonego do małżeństwa się nie dzieli
radzę doczytać
Kryptojachtemna papierze tak, w rzeczywistości..
"oksana" 100kroć sprytniejsza niż głupaczewski. Albo wychodzi prawdziwy charakter kobiet, jak one mają to nie oddadzą, a chłopa szantażują jak on ma.Ten to jest debil i fajnych doradców musi mieć, skoro 4razy się żeniąc ani razu nie zapisał intercyzy ale dzban
View attachment 94588
i taka prosta Dorotka o pierdolniętych włosach,
dwa razy go oskubała.
Dorotka płakała narzekała, ale 10mln eurasków wyszarpała.
No i nie róbcie psiecka! XDTakże jaja w garść piździochy, jak was luba pociągnie do ołtarza to przypomnijcie sobie powyższe a nie myśleć chujem. I dać się szantażować, "bo odejdę".
Co? Psiecka też się z automatu daje kobietom a alimenty chłopom? Bo psychika psiecka jest najważniejsza!?No i nie róbcie psiecka! XD
Nic lepszego już dzisiaj nie przeczytam...No i nie róbcie psiecka! XD
Muj borze. #pieklokobietNo i nie róbcie psiecka! XD
Tera się zgadzaMuj borze. #piekłozwierząt
i pewnie połowa majątku wjechałaView attachment 96423
Łobuz kocha najbardziej. Więc pewnie sobie wzięła jakiegoś brudasa z faveli.
Pamiętajcie, jak się baby nie bije to jej wątroba gnije i zaczyna rzucać się na ten gadzi mózg.
Mi kumpel od zawsze powtarzałView attachment 96423
Łobuz kocha najbardziej. Więc pewnie sobie wzięła jakiegoś brudasa z faveli.
Pamiętajcie, jak się baby nie bije to jej wątroba gnije i zaczyna rzucać się na ten gadzi mózg.
I faktycznie Cie bił?Mi kumpel od zawsze powtarzał
Mężczyzna musi być jak serce
Musi bić
Ja goI faktycznie Cie bił?
Trochę przemocy w przerwach między gorącym seksem nie zaszkodziło waszemu związkowi?Ja go
Wspominałem ze pochodzę z Jeżyc
Jak to między?Trochę przemocy w przerwach między gorącym seksem nie zaszkodziło waszemu związkowi?