alww
PRIDE FC Heavyweight
To ja mam szczescie do tych "babów" bo takie jak ma tych screenach to tylko w internecie mi pokazująNo właśnie w tym problem, że większość jest głupia, szczególnie bab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To ja mam szczescie do tych "babów" bo takie jak ma tych screenach to tylko w internecie mi pokazująNo właśnie w tym problem, że większość jest głupia, szczególnie bab
Wszystko w swoim czasie. Szykuj namiot i kamienicę. Namiot będzie dla CiebieTo ja mam szczescie do tych "babów" bo takie jak ma tych screenach to tylko w internecie mi pokazują
Raczej wątpię, Jahwe mnie chroni od fałszywych kobiet.Wszystko w swoim czasie. Szykuj namiot i kamienicę. Namiot będzie dla Ciebie
zobaczysz co będzie jak jej wjedzie ukryta opcja żydowska,Raczej wątpię, Jahwe mnie chroni od fałszywych kobiet.
A to tylko pierwszy argument dlaczego ten scenariusz jest niemożliwy
JULKI zgwałcone merytorycznie. Lubie!
jesteś przemocowcem i je ograniczaszJULKI zgwałcone merytorycznie. Lubie!
jesteś przemocowcem i je ograniczasz
Nic nie będzie bo to proste jak jebanie.zobaczysz co będzie jak jej wjedzie ukryta opcja żydowska,
no chyba że wjedzie drugi argument - jesteś w szcześliwej relacji z Isaakiem Śmiszkitzem
Zapewne jeszcze młody jesteś i naiwny.Nic nie będzie bo to proste jak jebanie.
Jak jestes trolem i bierzesz sobie słaby sort to potem zostajesz z niczym. Tak kończą te wszystkie "afla samce" co biora ukrainki bądź sprowadzaja kobiete do taniej kuchennej sily roboczej badz po prostu wybierają glupiutkie pindy bo zadna inna sie na niego nie połasiła. Najczesciej taka nic nie wnosi materialnego do zwiazku i w koncu musi to jebnac.
Potem samce alfa placza ze baby chuje badz udaja szczesliwych samotnych singlow z wyboru, tyle ze nie ze swojego xD
Jak tworzy sie związek z osobami które coś soba reprezentują to najczęściej jest sie bezpiecznym.
Żyd zawsze ubezpieczony, oszukiwać to my a nie nas
Widzisz, stary jesteś i myślisz ze wiesz jak świat wygląda Twoje wyobrażenie świata nie wplywa na to jakim on na prawdę jest.Zapewne jeszcze młody jesteś i naiwny.
Widziałem sporo tych niby idealnych, którym też korba odjebała.
Chyba że jesteś beciakiem, który poświęcił własny honor dla dobra księżniczki to może przynajmniej się pooszukujesz, że u was wszystko si, bo nie sprowadzasz jej do roli kuchennej siły roboczej i tańczysz, i płaszczysz się przed nią jak donek przed gosią
Bo na Jerzycach nie ma babówTo ja mam szczescie do tych "babów" bo takie jak ma tych screenach to tylko w internecie mi pokazują
Chłopie jak on ma trudności z rozróżnieniem pomiędzy pracą w firmie a prowadzeniem firmy ....czego oczekujesz? To jest patrzenie tylko przez pryzmat własnego nosa, nie takie zajebiście bezpieczne związki się rozpadały....z różnych powodów.Zapewne jeszcze młody jesteś i naiwny.
Widziałem sporo tych niby idealnych, którym też korba odjebała.
Chyba że jesteś beciakiem, który poświęcił własny honor dla dobra księżniczki to może przynajmniej się pooszukujesz, że u was wszystko si, bo nie sprowadzasz jej do roli kuchennej siły roboczej i tańczysz, i płaszczysz się przed nią jak donek przed gosią
No i czemu wydałeś tajemnice?Bo na Jerzycach nie ma babów
To jest Bubba
Chłopie jak ty zostales zaorany w temacie treningu to sie schowales do wora kwitujac "to nie tak, oni zle robią " w kwestii profesjonalnych szkoleniowców nie ma o czym dyskutować.Chłopie jak on ma trudności z rozróżnieniem pomiędzy pracą w firmie a prowadzeniem firmy ....czego oczekujesz? To jest patrzenie tylko przez pryzmat własnego nosa, nie takie zajebiście bezpieczne związki się rozpadały....z różnych powodów.
W tefałen lektor mowil BABA wiec jest BABATo jest Bubba
Okej okejW tefałen lektor mowil BABA wiec jest BABA
Nie wiem gdzie :) jakieś Twoje fantasmagorie. No przecież uparcie twierdziłeś, że jak ktoś prowadzi firmę to jednocześnie jest też w niej "robolem" no to tylko pokazuje poziom :))Chłopie jak ty zostales zaorany w temacie treningu to sie schowales do wora kwitujac "to nie tak, oni zle robią " w kwestii profesjonalnych szkoleniowców nie ma o czym dyskutować.
A z tymi firmami to nie wiem skad to wziąłeś lecz domyślam sie ze to kolejne farmazony, nic nowego.
Nie wiem gdzie :)
już dawno ktoś stwierdził, że 3/4 chuja warta, więc może jednak niekiedy zastanów się czy ci starzy ludzie nie mieli trochę racji i doświadczenia. Gratuluję dobrej kobiety i życzę jak najlepiej. Niestety, życie uczy, że nawet te z pozoru dobre miewają odpały. Oby Ciebie to nie spotkało. Trafienie na tę odpowiednią to jeden z większych sukcesów życiowych.Widzisz, stary jesteś i myślisz ze wiesz jak świat wygląda Twoje wyobrażenie świata nie wplywa na to jakim on na prawdę jest.
Nie wszystko jest czarne i biale i nie wszystkie baby to chuje, nawet nie większość. Tak to wlasnie tłumaczą sobie beciaki którym nie wyszło. Wiadomo ze jak ktoś ma spoko związek to na pewno jest taki albo inny, deprecjonowanie kogos by utwierdzić sie we własnych przekonaniach, po co?
Nie poświęciłem ani honoru tylko wybrałem dobrą kobietę której moge byc pewien. Nawet jeśli idac wyimaginowanymi teoriami "samcuf alfa" z cohones to póki co jestem w pełni bezpieczny ponieważ nadal związek nie jest na papierze.
Żeby bylo na dopełnienie to zanim któryś napisze ze bedzie naciskać na ślub by zajebac kamienice to powiem tak, chętnie podzielę majątek który wnosimy do małżeństwa. Opłaca się
No oczywiscie ze nie wiesz gdzie, wróć jak sie dowiesz.Nie wiem gdzie :) jakieś Twoje fantasmagorie. No przecież uparcie twierdziłeś, że jak ktoś prowadzi firmę to jednocześnie jest też w niej "robolem" no to tylko pokazuje poziom :))
w tefałen to na donka mówili samiec alfa - ja wiem skąd wy są i co wy reprezentujecieW tefałen lektor mowil BABA wiec jest BABA
Chłopie no jak ktoś każe zawodnikowi robić jakieś durnoware ćwiczenia, które kompletnie nie są kompatybilne ze stylem zawodnika to go totalnie psuje :) i uwstecznia :)No oczywiscie ze nie wiesz gdzie, wróć jak sie dowiesz.
My to tak się tylko droczymyjeżycki konflikt
Chłopie no jak ktoś każe zawodnikowi robić jakieś durnoware ćwiczenia, które kompletnie nie są kompatybilne ze stylem zawodnika to go totalnie psuje :) i uwstecznia :)
zajebię to Ci zaraz w łeb jak dłużej będziesz przy tym kompie siedzieć zamiast obiad robićPrzeciez to Ty jesteś ta dobra kobietą o ktorej pisalem nie zajebiesz kamienicy prawda?