BogdanJanusz
UFC Heavyweight
Ja pierdole przywrócić hiszpańską inkwizycje i nasłać na te kurwy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak na islamskim targu niewolników, paranoja.Normalnie, w biały dzień, pedofile kupują sobie dzieci do zabaw...
Proszę zachować spokój, posiłki są w drodze.

Można podziękować matecznikowi rudego za brak dekomunizacji.![]()
Duda odebrał odznaczenie Jolancie Lange
Prezydent Andrzej Duda pozbawił Jolantę Małgorzatę Lange (primo voto Gontarczyk) Srebrnego Krzyża Zasługi.wiadomosci.wp.pl
Adrian na koniec kadencji jakiś nabuzowany teściem...![]()

Te aktoreczki to najgorsze scierwa w znakomitej większości.bo przecież białe dzieci nie czekają na adopcję...
View attachment 127768

Aż przypomniał mi się pewien membo przecież białe dzieci nie czekają na adopcję...
View attachment 127768
Niestety prawda nie jest czarno biała. O ile rozumiem i nie przeskadza mi praca rolników w niedziele i świeta, z różnych powodów np. brak czasu w tygodniu, warunki pogodowe( w poniedziałek deszcz, to nakurwiamy kombajnem w sobote i niedziele do 2 w nocy) to też znam takich cwaniaków budujących pseudo chlewnie, fermy kurczaka w środku wsi bo na jego posesji jest królem i panem, a że jebie na całą miejscowość przez cały rok : "Panie ja przeca rolnik bezemnie nie bedzie co jeść".Typ powinien ich zalewać gównem z pola dzień w dzień, aż im się odechce żyć.
![]()
Na prywatnym to z miejsca bym druty między drzewami porozwieszałwierdalający sie swoimi crossami, quadami, ewentualnie jakimis terenówkami na prywatne pole, las. Tymi gardzę najbardziej, bo nie dość że cie wkurwiaja w Dzień Pański to to jescze niszczą moją czy naszą wspolną (patrz lasy) własność.

Po to jest wieś żeby były tam chlewyNiestety prawda nie jest czarno biała. O ile rozumiem i nie przeskadza mi praca rolników w niedziele i świeta, z różnych powodów np. brak czasu w tygodniu, warunki pogodowe( w poniedziałek deszcz, to nakurwiamy kombajnem w sobote i niedziele do 2 w nocy) to też znam takich cwaniaków budujących pseudo chlewnie, fermy kurczaka w środku wsi bo na jego posesji jest królem i panem, a że jebie na całą miejscowość przez cały rok : "Panie ja przeca rolnik bezemnie nie bedzie co jeść".
Gorsi od nich tylko są wkurwiający miastowi i ale też i wiesniacy , wierdalający sie swoimi crossami, quadami, ewentualnie jakimis terenówkami na prywatne pole, las. Tymi gardzę najbardziej, bo nie dość że cie wkurwiaja w Dzień Pański to to jescze niszczą moją czy naszą wspolną (patrz lasy) własność.
Jestem cywilizowanym człowiekiem. W drut może przez przypadek dzika zwierzyna się zaplątać, grzybiarz zranić, czy nawet ja wracający z ogniska wpaść.Na prywatnym to z miejsca bym druty między drzewami porozwieszał
Buraki jebane kupują sprzęt na tor zeby nie jeździć nim po torze.

Po to jest Poznań żeby było kolorowoPo to jest wieś żeby były tam chlewy
Miodożer to ile ma z 30-40cm? Jak ty chcesz wpaść na drut na wysokości 1,2m?czy nawet ja wracający z ogniska wpaść.