Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wygrało społeczeństwoWygrał?
To drugie i w sumie tak bardzo się nie myli bo jego sekta na Twitterze jest bardzo silna.Co za bezczelny skurwiel. Ciekawe czy wierzy w swoje słowa czy zwyczajnie uważa swój elektorat za zbiór idiotów.

Audi poszło w dobrej cenie, to i na pierścionek starczyłoO kurwa
Mostkowiak śmiga z jakimś nowym pulpecikiem od trzech miesięcy, zabrał ją na wyjazd do Grecji i się oświadczył.
A to wszystko w towarzystwie minimajka, Szpilki i pierdzioszka
View attachment 128024
@MMAkłowicz zobacz, będą karly na kawalerskim, tak to się robi![]()

Srogie alimenty vibeO kurwa
Mostkowiak śmiga z jakimś nowym pulpecikiem od trzech miesięcy, zabrał ją na wyjazd do Grecji i się oświadczył.
View attachment 128024

Obiecałem sobie, że na moją 40stke muszą być karłyO kurwa
View attachment 128024

Ja na swoją miałem covida, tego już nie powtórzysz ;)Obiecałem sobie, że na moją 40stke muszą być karły![]()
Z automatu pomyślałem o Akopiew towarzystwie minimajka

Niemiecki namiestnik w UkroPolin, nałożnica i witanie się z gąską zakończone byciem 2-godzinnym prezydentem

komu spawałeś ten wydech o tak późnej porze?Właśnie skończyłem spawać wydech.
Dwa posty powyżej wprawiły mnie w bardzo dobry nastrój. Robota skończona to już radość a tutaj jeszcze takie wspaniałe widoki.

Pewnie rozjebał i szybko spawał, bo rano do odbiorukomu spawałeś ten wydech o tak późnej porze?
![]()

trzeba jechać i wykorzystać sytuację, trochę gwałtów i kradzieży za jakieś małe zawiasyGrubo

Gorzej. Pełzająca czystka etniczna.Segregacja rasowa?