Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Stare bo chyba kilka lat, ale nadal abstrakcja dla mnie. Typ, idzie dźga nieznajomego za nic. Na aktywisty potem podobno nie chciała powiedzieć kto był sprawca... Dla mnie niepojęte jeśli to prawda jest to jednoznaczne krycie zabójcy, przecież to powinno iść jako współudział. Potem zrobili zbiórkę dla partnerki tej z filmiku że względu na traumę....stare ale warto przypominać lewackim chujkom czym to się kończy
Była Europa, nie ma Europy
Kto ją wybrał? Podobni odklejeńcy?

Ale powiedz byku, tak szczerze....Baby to jednak osoby podgatunek człowieka.
Kurwa wczoraj spaceruje sobie plażą i jakaś cipa "czerpie energię ze słońca".
Dorosła baba biegała na golasa po plaży, jakieś dziwne figury robiła co chwilę po czym zaczęła stukać się bambusowym kijem po całym ciele.
Poszedłem w pizdu pewnie ten kij skończył![]()
ZDROWY NORMALNY CHŁOP!Ale powiedz byku, tak szczerze....
Zmasturbowales się na wydmach ??
Za to jak szło do pacyfikowania tych, co maseczek nie chcieli założyć albo się zaśmiercionkować, to wtedy byli bardzo mocni.Zajebista ta policja, taka nieuzdolniona
Ale za to co 3 minuty zgarniają jakiegoś brytola za wpis w necieZajebista ta policja, taka nieuzdolniona
Zajebista ta policja, taka nieuzdolniona
W każdym kraju oprócz USA policja jest elementem represji i jest mocna tylko w stosunku do słabszych.Za to jak szło do pacyfikowania tych, co maseczek nie chcieli założyć albo się zaśmiercionkować, to wtedy byli bardzo mocni.
I tutaj też supermocna milicyja
![]()
UK policja aresztowała mężczyzne wracającego z ogródka warzywnego.
Skonfiskowano mały sierp, duży nóż w pochwie przy pasie i obieraczkę do ziemniaków. Duży kosz z warzywami.wykop.pl

Dokładnie takie miałem wtedy nastawienie - bojowe, ale z reguły z nimi się na argumenty boksowałem, za to gotowość najwyższa. Biesy systemowe ścierwusy.W każdym kraju oprócz USA policja jest elementem represji i jest mocna tylko w stosunku do słabszych.
idealnie było to widać w kurwidzie19 dlatego uparcie twierdziłem, że wtedy trzeba ich bić, bo prawo było po stronie obywatela, żeby chłopakom trochę pokorę przywrócić.
![]()